Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo Če jan 25, 2007 1:39 pm

Kje dobiš za tak denar avto z difuzorjem in takimi švelerji? Avto je spedenan v nulo. Nimaš kej. Men je lepši ko kak 200 kojnski VW Golf. Za ta denar dobiš ti kar orng avto. Edino pod 11 litrov/100 km ne prideš.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Če jan 25, 2007 4:01 pm

killah bee je napisal/-a:Avto je kr varen. Že prvi RSi so bili zelo varni, vsaj kar sem jih do sedaj videl razbitih, na kaki način so se razbili, pa vozniku ni bilo nič.

Moj kolega iz Hrvaške se je ravno pred božičem ubil z svojim RS-om. Vadil je za dirko in je prvo udaril v skalo potem pa ga je odbilo v drevo.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Če jan 25, 2007 4:50 pm

Jaz osebno kakega prav hudega občutka varnosti v tem avtu nisem imel nikoli. Ampak kako boš imel občutek varnosti v vžigalični škatlici, ki leti kot reaktivec?

Verjetno je varen ravno toliko kot primerljivi avti iz tistega časa in zaradi raznih ojačitev karoserije in podvozja nekoliko varnejši kot "civilne" verzije cliov. Torej, ne prav preveč in resnično ne bi bil rad v tem avtu, če se pripeti kaj hujšega. Dandanes pa verjemem, da je varnost že občutno višjem nivoju, konec koncev v to proizvajalce sili tudi vedno bolj rigorozna zakonodaja.

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo Če jan 25, 2007 4:58 pm

INFINITI je napisal/-a:
killah bee je napisal/-a:Avto je kr varen. Že prvi RSi so bili zelo varni, vsaj kar sem jih do sedaj videl razbitih, na kaki način so se razbili, pa vozniku ni bilo nič.

Moj kolega iz Hrvaške se je ravno pred božičem ubil z svojim RS-om. Vadil je za dirko in je prvo udaril v skalo potem pa ga je odbilo v drevo.

Ampak ubiješ se tud v Marcedesu lahko. V obeh primerih je žalostno. Za ta razred v katerem clio je, je eden najbolj varnijn avtomobilov.

Pa sikreno sožalje.

Uporabniški avatar
RS-sport
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a RS-sport Če jan 25, 2007 5:00 pm

Loopz je napisal/-a:Jaz osebno kakega prav hudega občutka varnosti v tem avtu nisem imel nikoli. Ampak kako boš imel občutek varnosti v vžigalični škatlici, ki leti kot reaktivec?

Verjetno je varen ravno toliko kot primerljivi avti iz tistega časa in zaradi raznih ojačitev karoserije in podvozja nekoliko varnejši kot "civilne" verzije cliov. Torej, ne prav preveč in resnično ne bi bil rad v tem avtu, če se pripeti kaj hujšega. Dandanes pa verjemem, da je varnost že občutno višjem nivoju, konec koncev v to proizvajalce sili tudi vedno bolj rigorozna zakonodaja.

se podpišem pod to ;) pač varnost gor al pa dol :roll: vse je odvisno od sreče , ki te doleti in znanja, ki ga imaš v trenutku ko te katapultira s ceste :jao: vsa varnost, ki jo imaš in te obdaja je čist odvisna od tega, kaj se bo s tvojim vozilom dogajalo, ko te bo odneslo :pray: tko da na varnost se ne zanašajte preveč :bow
RS-sport

Moly
Nov uporabnik

Napisal/-a Moly Pe jan 26, 2007 4:02 pm

živjo!
d ne bom nove teme odpirala se bom mal vrinla tule umes k je že glih govora o R Clio upam d naute jezni :D
v kratkem mam namen kupit avto in sicer me najbolj mika Renault Clio. Na avto.netu sm vidla d je Clio Storia full poceni in sicer od 7.400 eur naprej in to novi. tko približn nekak.
Bi mi znal kdo razložit zakaj so tolk cenejši oziroma v čem se razlikujejo od ostalih???

Hvala

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Pe jan 26, 2007 4:07 pm

Clio storia je cenejši od trenutnega aktualnega clia in konkurence, zato ker je star model avtomobila, zato ker je pol številke manjši od aktualnega modela Je pa cena malenkost nižja od takrat ko je bila aktualna oblika cliota takšna kot je zdej storia. Narobe pa ni nič z avtom.
Slika

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny Sr jan 31, 2007 12:57 am

in opreme ima manj kot nič

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Sr jan 31, 2007 12:15 pm

Kolikor vem ima od opreme mp3 radio,klimo in 15'' lita platišča.Bi še kaj za ta denar?

Nakup storie je čisto zanesliva zadeva.Dobiš preizkušeno tehniko za razumen denar in 2 leti garancije.Če te mika, kar vzemi.
Slika

sanny
Novinec

Napisal/-a sanny Sr jan 31, 2007 10:06 pm

najcenejši nima klime, nime električnih šip, nima avtoradia, nima litih platišč ampak 14 col jeklena, nima servo volana. kaj da delam s takim avtomobilom za 1.823.000sit???

http://www.renault.si/RenaultSITe/cars/ ... ctB=ENS_10

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Sr jan 31, 2007 10:41 pm

sanny je napisal/-a:najcenejši nima klime, nime električnih šip, nima avtoradia, nima litih platišč ampak 14 col jeklena, nima servo volana. kaj da delam s takim avtomobilom za 1.823.000sit???

http://www.renault.si/RenaultSITe/cars/ ... ctB=ENS_10

v clio storia dobiš ono ko je on napisal...sej maš vsepovsod reklame in po tv in panoje pa ti lepo piše kaj vse dobiš za oni denar...klimo,15 col felge,mp3 radio in svašta stvari
Slika

sanny
Novinec

Napisal/-a sanny Če feb 01, 2007 7:05 am

v tanajdražjem paketu mogoče ma v paketu ki je pri ceni 7600eu je pa brez vsega tega kar sem jaz napisal...reklama je itak narjena da predstavijo najači paket pol pa dajo spodaj ceno od najbolj osnovnega modela in napišejo že od....

tud jarisko ne dobiš za 9.900eu tisto ki je nareklami ki ima alu feltne pa notranjost od tiste najbolj opremljene, dobiš za un dnar najbolj osnovno verzijo

in tako je pri reklamah za vse avtomobile

na renault.si si poglej pa ti bo mal bolj jasno
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov