v ... zato pa imam jaz svojega mehanika - kolega dela servis na Porsche Koper in da - 220 000 sit istočasno jaz naredim velik servis in menjam sklopko pri mojemu mehaniku (Adriatika) in mi reče mehanik ko prevzemam avto - sem ti moral menjat še nekaj več kot sva govorila se ne spomnem več kaj in pride isto 220 000 - servis deli sklopka delo Haloo - napenjalec oba oljni + mehanski celotna distribucija vsi jermeni svečke olje filter benza olja vse tekočine sklopka en brisalec ... ah da spomnil sem se kaj je bilo še tisto več - avtomatski napenjalec mikro jermena to je to vse skupaj ... 220 000 sit . L.p. MadCash je napisal/-a:WTFWTF 500.000 Haalooo? Pa te ni nič zanimalo, kaj vse so mu menjal. Pa njega je kej vrglo na rit
johnny21;
sorry, ampak ne moreš primerjati AR 156 GTA (po opisu sodeč jo ima tvoj kolega) in Golfa TDI.
Jaz imam Fiat Mareo, pa sem za enako, kot ti, pred pol leta plačal še bolj borih 97.000,00 SIT. Tudi na uradnem servisu. Mislim, da so take primerjave brez vezne.
Martina Navratilova je napisal/-a:Vuso je napisal/-a:8C CompetizioneDa o starejših modelih sploh ne zgubljam besed.Razne GTA,q4,2.5 V6,konec koncev tudi QV so verjetno zate penzionerski avtomobili.Tovarna je v finančni stiski in športni avtomobili niso ravno kure z zlatimi jajci.So pa alfe športnejše od drugih civilnih avtomobilov.Kar se tiče vzdržljivosti pa škoda zgubljanja besed.Vozite se z original korejci in bodite srečni
8c a je to sploh serijski avto?
HAHAHA alfa 2.5 v6 sportna. HOHOHOHO
Ce so to sportni avti kaj je pol EVO, exige da o 911 ali podobnih niti ne govorimo. So to rakete pol al kaj?
Alfe so sportni avti za zenske.
ghostrider je napisal/-a:Martina Navratilova je napisal/-a:Vuso je napisal/-a:8C CompetizioneDa o starejših modelih sploh ne zgubljam besed.Razne GTA,q4,2.5 V6,konec koncev tudi QV so verjetno zate penzionerski avtomobili.Tovarna je v finančni stiski in športni avtomobili niso ravno kure z zlatimi jajci.So pa alfe športnejše od drugih civilnih avtomobilov.Kar se tiče vzdržljivosti pa škoda zgubljanja besed.Vozite se z original korejci in bodite srečni
8c a je to sploh serijski avto?
HAHAHA alfa 2.5 v6 sportna. HOHOHOHO
Ce so to sportni avti kaj je pol EVO, exige da o 911 ali podobnih niti ne govorimo. So to rakete pol al kaj?
Alfe so sportni avti za zenske.
Idiotizem![]()
EVO, 911 in ostali ne morejo biti primerljivi. Sigurno pa je res, da ima alfa bolj športen duh, kakor kakšen piđo al pa reno pa razni farmarvagni istega cenovnega razreda in ne v večkratnikih dražji.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
xandrej je napisal/-a:A se samo meni zdi, da navratilova drka v vsaki temi? Mogoče še sploh avta nima pa ne ve samo to kaj prebere pa še to bolj površno... Mislim svašta.
bass je napisal/-a:Oprosti martina navratilova, a večini tu gor si se (ne le v tej temi) izkazal kot naduvan egoist, kateremu ni cilj sodelovati v razpravi, temveč vztrajno nekaj drkati.
Če lahko blagovoliš povedati kaj voziš, da je vse zate minorno in ne-vredno razprave o "športnosti". Ferrari? Maserati? Aja, ne italijani so j**c, torej kako nabildano m5? Kakega japonca? Olajšaj nam, da ne špekuliramo...pa saj konec koncev ni pomembno - les je les, poskrbimo da tak tudi ostane.
Ko pa že debatiraš o lastnostih podvozja, ki niso to kar mislimo...159 mislim, da je tu najboljša v svoji klasi, se motim? Prosim popravi me.
http://driving.timesonline.co.uk/articl ... _1,00.html
Spasky je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:A se samo meni zdi, da navratilova drka v vsaki temi? Mogoče še sploh avta nima pa ne ve samo to kaj prebere pa še to bolj površno... Mislim svašta.
Martina Navratilova je itak lezbača, tko da drka že, ampak z odporom.![]()
Drgač mi pa itak že nick vse pove o osebku; pićka wannabe dec
Vuso je napisal/-a:Reku je isto kokr škoda![]()
Eh ja.Boljše, da nehamo.Avto je kar ser kvalitete tiče povprečen, malo bolj športen in sploh če kupuješ rabljenega čista loterija.
Hajduk aka Martina: Mogoče malo težko dojemam, ampak zakaj ste imeli 3 alfe, če so vse šrot?Mogoče smo blesavi tisti, ki nam je alfa všeč, ampak kakšen bimbo moraš biti ti, ki je ne maraš pa jo vseeno imašJaz bi popizdil, da bi se moral prevažati v avto, ki mi je obupen.Raje umrem kot, da se vozim v Skylinu :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov