Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Ne mar 04, 2007 8:15 pm

polo_gti je napisal/-a:
michelin je napisal/-a:polo gti zdej pametujš s takimi forami , pa ne bluzi kar ni res prit do mene pa mi povej svoje pa ne bluzi po netu otročarije , ki niso resnične pa ne govor u tri krasne stem zaklučujem s tabo to temo

Pa pestro prodajo ti želim.

P.S. Če je avto vredu se ne prodaja več kot par dni temveč gre v parih urah po oddaji oglasa

:oops: :lol: :shock: sej ni KRUH u Mercatorju !!!!!!!!!!!11

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Kraj: Za tretjim ovinkom desno

Napisal/-a polo_gti Ne mar 04, 2007 10:12 pm

Michelin:
Kako si ti vedel, ko sem prišel na ogled avta, da mora biti na steklih vse letnice enake,marsikdo tega ne vedobro ampak vseeno se vidi to fajn ko se pre avto zakaj si tok nakladal ko sem prišel na ogled avta, kako to da si bil samo dva meseca lastnik (kao preselitev) itd lahko bi našteval tud mene počas mineva ta debata glede tvojga avta, če bi bil avto ok bi ga že zdavnaj prodal ne pa da ga imaš še na net-u in celo danes si ga mel na avtosejmu v Ljubljani kako to da ga nisi prodal. Ko sem jest kupil seata je bil prodan v 5h in mi še danes ni žal da sem ga kupil.

Vedi pa da ga nebi vzel, ker si mel slabe gume, ni mel klime, ni bil še opravljen velik servis, in reg. je samo še tri mesece. Če bi imel vsaj klimo ali pa nove gume ali pa opravljen servis bi takoj vzel avto brez debate.

Tako je jest bom že dobil avto kot iz škatlice in vedi da nisi edini k maš "odlično oharnjen primerek" .

Ceno imaš mimogrede previsoko 3000€. ??????
:evil:
Zadnjič spremenil polo_gti, dne Ne mar 04, 2007 11:21 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Napisal/-a polo_gti Ne mar 04, 2007 10:16 pm

bass je napisal/-a:Saj pravim, da je brez veze nadalnje komentirat... poba bi rad nov avto kot iz tovarne, pa da je napol zastonj. Đabe,brate, se boš naiskal in načakal. ;)

Preber si še enkrat moje komentarje in potem odg.

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Napisal/-a polo_gti Ne mar 04, 2007 10:20 pm

erixon je napisal/-a:Kupovanje rabljenega avtomobila, je kupovanje glavobolov in stroškov nekoga drugega.

Delno se s tem strinjam. Se najdejo tudi avti, ki so prodani samo zato, ker se ga je lastnik naveličal ali pa si želi novejši model. Pri avtomobilih s katerimi je pa očitno nekaj narobe pa samo prste stran!

J......... če že kopujem avto bom kupil avto kot iz škatlice, poznam trg in se bo že kaj našlo primerno ohranjeno in z klimo.

Michelin:
Sva šla gledat še eno ibizo iz Domžal pa je bila precej boljša imela je opravljen veliki servis in nedolgo nazaj mali servis v vrednosti 70 tsit poleg tega je imel prtljažnik, uradno 2 lastnica z prvo sta se poznali(ni za vrjet), skoraj nove gume, avto pa je bil notr kot nov, motor je delov kot da bi jih imel 10 tkm, kar sem tud sam preveril
Bom že dobil ustrezen avto za moj denar

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Napisal/-a polo_gti Ne mar 04, 2007 10:29 pm

bass je napisal/-a:Saj pravim, da je brez veze nadalnje komentirat... poba bi rad nov avto kot iz tovarne, pa da je napol zastonj. Đabe,brate, se boš naiskal in načakal. ;)

nič hudega naprej bom šparal denar, občasno šel kakšen avto gledat na koncu bom pa že tok denarja nabral, da si bom lahko privoščil še mlajšga ali celo novega avta.

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Ne mar 04, 2007 10:42 pm

polo_gti je napisal/-a:Michelin:
Kako si ti vedel, ko sem prišel na ogled avta, da mora biti na steklih vse letnice enake, kako si vedel, da je treba med vožnjo ugasnit radio zarad motornih ležajev, kako si vedel, da moram jest kot kupec poslušat, če so kakšni neprijetni zvoki, zakaj si tok nakladal ko sem prišel na ogled avta, kako to da si bil samo dva meseca lastnik (kao preselitev) itd lahko bi našteval tud mene počas mineva ta debata glede tvojga avta, če bi bil avto ok bi ga že zdavnaj prodal ne pa da ga imaš še na net-u in celo danes si ga mel na avtosejmu v Ljubljani kako to da ga nisi prodal. Ko sem jest kupil seata je bil prodan v 5h in mi še danes ni žal da sem ga kupil.

Vedi pa da ga nebi vzel, ker si mel slabe gume, ni mel klime, ni bil še opravljen velik servis, in reg. je samo še tri mesece. Če bi imel vsaj klimo ali pa nove gume ali pa opravljen servis bi takoj vzel avto brez debate.

Pa ti si blesav!!!

kako je vedel da morajo biti letnice na steklih enake???
malo logike!!! to ve vsak(naj bi vedel), ki kupuje rabljen avto!!
kako je vedel da naj ugasne radio da se sliši motor??? ja kako hudiča bi pa ti slišal kako dela motor , medtem pa bi pribijal muziko!!!
Ti si cepec!!!

On ti je pomagal, dal nasvete, ti pa potem kar nekaj bluziš!!

Kako da ga prodaja več časa??
HALOOO...poglej koliko je pleha na cesti in kaka je ponudba...torej moraš imeti sreča da si kupec med vsemi avti izbere točno tvojega za ogled!

Jaz sem svojega prodajal cca 2-3 mesece....od tega sta 2 prišla gledati, prvemu je bil predrag, drugi ga je takoj odpeljal!

Glede slabih gum...si boš pač nove upil...glede registracije???saj itak on odjavi, ti v nobenem primeru ne dobiš REGISTRACIJE!!!
Glede servisa, da ni bil opravljen...torej ima manjše število Km...zakaj bi opravljal velik servis, če še ni čas!!

Edino kar si logičen izgovor dal je klima!!!

PS: Tak avto kot ga ti iščeš še iz tovarne ne pride, ne pa da gledaš 10 let star avto!!!

spusti se na realna tla!!! ali pa se naprej z biciklom vozi!!
lp

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Napisal/-a polo_gti Ne mar 04, 2007 10:54 pm

Gricko je napisal/-a:
Kako si ti vedel, ko sem prišel na ogled avta, da mora biti na steklih vse letnice enake, kako si vedel, da je treba med vožnjo ugasnit radio zarad motornih ležajev, kako si vedel, da moram jest kot kupec poslušat, če so kakšni neprijetni zvoki, zakaj si tok nakladal ko sem prišel na ogled avta, kako to da si bil samo dva meseca lastnik (kao preselitev) itd lahko bi našteval tud mene počas mineva ta debata glede tvojga avta, če bi bil avto ok bi ga že zdavnaj prodal ne pa da ga imaš še na net-u in celo danes si ga mel na avtosejmu v Ljubljani kako to da ga nisi prodal. Ko sem jest kupil seata je bil prodan v 5h in mi še danes ni žal da sem ga kupil.

Pa ti si blesav!!!

kako je vedel da naj ugasne radio da se sliši motor??? ja kako hudiča bi pa ti slišal kako dela motor , medtem pa bi pribijal muziko!!!
Ti si cepec!!!

HALOOO...poglej koliko je pleha na cesti in kaka je ponudba...torej moraš imeti sreča da si kupec med vsemi avti izbere točno tvojega za ogled!

Jaz sem svojega prodajal cca 2-3 mesece....od tega sta 2 prišla gledati, prvemu je bil predrag, drugi ga je takoj odpeljal!

Glede slabih gum...si boš pač nove upil...glede registracije???saj itak on odjavi, ti v nobenem primeru ne dobiš REGISTRACIJE!!!
Glede servisa, da ni bil opravljen...torej ima manjše število Km...zakaj bi opravljal velik servis, če še ni čas!!

PS: Tak avto kot ga ti iščeš še iz tovarne ne pride, ne pa da gledaš 10 let star avto!!!

lp

Glede letnic ti marsikateri butec ne ve, dane sem bil na sejmu in sem mimgrede bil poleg enega avta, potem pa je prišel še edn in sem reku, da je bil zaleten pa je reku kako to več ja pa budala pa sej se vendar vid, radio je pač ugasnil on sej ga bi tud sam, ker je pač vedel da je avto kar se tiče motorja še kar vredu.

Zdej mam pa vsega konc, dost ste me že čisto zmedli tako da tud sam ne vem več kaj pišem ali "bluzim".

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Napisal/-a polo_gti Ne mar 04, 2007 10:57 pm

Gricko je napisal/-a:

Pa ti si blesav!!!

Ti si cepec!!!

lp

ja pleha je velik na cesti samo malo se zavedaj kakšnega pleha kvečjemo to, da so vsi obdelani ali za na dinos. Da bom pa vrgu 3000€ evrov za avto, ki ni mel glavnega servisa(btw: eni ga delajo pri 90 tkm ali pri 120 tkm raje prej,gume zanič,klime ni mel pa da je bil zaleten po vrhu se pa pošteno motitet.

Servis bi bil pa vsak čas za narest pri meni ej bil pri 120 tkm raje prej kot pa prepozno.

Registracija: On bi dobil samo zavar. nazaj
Zadnjič spremenil polo_gti, dne Ne mar 04, 2007 11:06 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Hlebec
Nov uporabnik

Kraj: Podzemelj

Napisal/-a Hlebec Ne mar 04, 2007 11:05 pm

Da se dobiti tudi zelo dobro ohranjen avto (ne nov ampak zelo dobro ohranjen), samo treba je imeti potrpljenje, ker se dober avto nekaj mesecev kupuje (odvisno kako naletiš). Dober avto se kar hitro proda, seveda ob normalni ceni, če pa ima višjo ceno se pa ob ogledu še nekaj spusti. Se pa splača dati tudi nekaj več za res dober avto, če ga misliš imeti nekaj časa.

Glede letnic na šipah ni nujno da so iste letnice, ker je odvisno od tega kdaj je bil avto delan in če je bil okoli novega leta potem po vsej verjetnosti niso iste letnice gor.

Jaz sem novembra prodal zelo dobro ohranjeno ibizo in naslednji (večji in pa dizel) avto sem iskal 3 mesece, je pa zelo dobro ohranjen.

Avto se lahko delno že po lastniku oceni, osebno ne maram preprodajalcev in avto hiše ker so večinoma barabe in vrtijo kilometre nazaj,...

Priporočam ti da gledaš avto od prvega lastnika, takšni so velikokrat odlični.

Želim ti uspešen nakup.

Lp
Zadnjič spremenil Hlebec, dne Ne mar 04, 2007 11:12 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
jakl
Nov uporabnik

Napisal/-a jakl Ne mar 04, 2007 11:06 pm

malo denarja veliko muzike....no way! no ja bos naredu se par kkm pa bos tut ti ugotovu to. zau je realnost taka, da ti dobrega avta noben ne bo dal po taki ceni, ki jo bos ti dolocu!kvaliteta se plača, cist enostavno!dokler tega ne bos dojel bos se 1000 takih postov natipkou. :roll:

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Napisal/-a polo_gti Ne mar 04, 2007 11:09 pm

Hlebec je napisal/-a:Da se dobiti tudi zelo dobro ohranjen avto, samo treba je imeti potrpljenje, ker se dober avto nekaj mesecev kupuje (odvisno kako naletiš). Dober avto se kar hitro proda, seveda ob normalni ceni, če pa ima višjo ceno se pa ob ogledu še nekaj spusti. Se pa splača dati tudi nekaj več za res dober avto, če ga misliš imeti nekaj časa.

Jaz sem novembra prodal zelo dobro ohranjeno ibizo in naslednji (večji in pa dizel) avto sem iskal 3 mesece, je pa zelo dobro ohranjen.

Avto se lahko delno že po lastniku oceni, osebno ne maram preprodajalcev in avto hiše ker so večinoma barabe in vrtijo kilometre nazaj,...

Priporočam ti da gledaš avto od prvega lastnika, takšni so velikokrat odlični.

Želim ti uspešen nakup.

Lp

Časa imam več kot dovolj, bom že dobil avto tak, da bo res ohranjen v nulo, če ne zdej za 3000€ pa kasneje za mogoče več €€€€€
Največ se zaročenga kruha poje

BMWz0r
Nov uporabnik

Napisal/-a BMWz0r Ne mar 04, 2007 11:47 pm

Ce hoces ti jest prodam mojga Bravota.Resnicno odlicno ohranjen, narejen velik servis par mesecov nazaj,zimske +lete gume z litimi platisci itd. Deluje ze 5 let kot urca brez najmnajsega problema, nikoli kamboliran ali barvan.

Vendar je tudi cena temu primerna, ampak vzdrzevanje pa je napol ˝đabe˝

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Po mar 05, 2007 2:57 pm

ja polo gti a še neboš nehov bluzit in ponavljat laži in traparije smo že vsi siti tvojega jamranja glede nakupov avtomobilov .Preko neta si zelo zgovoren , ko pa si bil pri meni si bil bol tiho(a nimaš j**c stopit do mene ,če si bil na sejmu) na forumu pa pišeš kako dirkaš pa avtocesti 200 na uro (te že dobimo poba na RADAR je že sporočeno v Horjul in okolico) pa uživaj naprej

"" :lol: :roll: LAŽ IMA KRATKE NOGE :shock: :oops: :oops: "#

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Napisal/-a polo_gti Po mar 05, 2007 4:25 pm

michelin je napisal/-a:ja polo gti a še neboš nehov bluzit in ponavljat laži in traparije smo že vsi siti tvojega jamranja glede nakupov avtomobilov .Preko neta si zelo zgovoren , ko pa si bil pri meni si bil bol tiho(a nimaš j**c stopit do mene ,če si bil na sejmu) na forumu pa pišeš kako dirkaš pa avtocesti 200 na uro (te že dobimo poba na RADAR je že sporočeno v Horjul in okolico) pa uživaj naprej

si spet začev zakaj moraš smetet temo z takimi bedarijami, nisem iz Horjula temveč še dobrih kilometrov stran(ducat)

Na sejmu se ponavadi ne kopuje

Ti si en pacianet, da veš le zakaj se pa sam vprašaj, preko foruma pa tud mojih podatkov nimaš tako, da nimava se kej več dopisovat,

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Napisal/-a polo_gti Po mar 05, 2007 4:47 pm

prosim, da se tema zaklene, ker z prodajalcem sive ibize ne prideva do ustreznih dogovorov, on ne ve kaj je point tega posta in vsak stavek resno 100% jemlje.

Michlein: Ne bodi tako napadalen na forumu in ko sem kupoval tvoj avto sem ti lepo vprašal, če je bil avto zaleten ti si rekel, da ne nakar sem pripeljal avtoličarja on je to potrdil, da je bil zaleten tebe sem lepo tukaj vprašal, kako hudo je bil zaleten(morda ti tega sploh ne veš, ker si avto kupil od 1 lastnik in te je po domače nategnil) in ti še zmeri trdiš, da ni bil in da je avto brezhiben ne moreš pa ti zanikat, da ni bil avto zaleten, ker je pač ličar in on to ugotovi mimogrede sej drugače sem tud sam ugotovil, da je bil

To je bila en stvar.

Lahko bi jih bilo še več a raje ne, ker se mi počas že prsti pregrevajajo in zgubljat čas mi je postalo biti neumno.

P.S Upam, da ne zameriš glede mojih postov

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Napisal/-a polo_gti Po mar 05, 2007 4:48 pm

michelin je napisal/-a:ja polo gti a še neboš nehov bluzit in ponavljat laži in traparije smo že vsi siti tvojega jamranja glede nakupov avtomobilov .Preko neta si zelo zgovoren , ko pa si bil pri meni si bil bol tiho(a nimaš j**c stopit do mene ,če si bil na sejmu) na forumu pa pišeš kako dirkaš pa avtocesti 200 na uro (te že dobimo poba na RADAR je že sporočeno v Horjul in okolico) pa uživaj naprej

ne govori v množini siti ampak ti si sit vsega blebetanja

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Napisal/-a polo_gti Po mar 05, 2007 4:49 pm

PROSIM, DA GRE TEMA V ZAKLEP

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Po mar 05, 2007 6:33 pm

a ti si teh 163 objav vse u tej temi pridobil :?: :roll:
Zadnjič spremenil Brouky, dne Po mar 05, 2007 6:47 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Napisal/-a polo_gti Po mar 05, 2007 6:35 pm

Brouky je napisal/-a:a ti si teh 164 objav vse u tej temi pridobil :?: :roll:

očitno, ker so eni tako glupi in še kar naprej bezajo človeka, ki išče praktične nasvete

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina To mar 06, 2007 8:24 am

Ampak še vedno mi ni jasno ZAKAj hodiš gledat avte BREZ klime potem pa jamraš, da ga ne boš kupil, ker nima klime?

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 11 gostov