polo_gti je napisal/-a:Michelin:
Kako si ti vedel, ko sem prišel na ogled avta, da mora biti na steklih vse letnice enake, kako si vedel, da je treba med vožnjo ugasnit radio zarad motornih ležajev, kako si vedel, da moram jest kot kupec poslušat, če so kakšni neprijetni zvoki, zakaj si tok nakladal ko sem prišel na ogled avta, kako to da si bil samo dva meseca lastnik (kao preselitev) itd lahko bi našteval tud mene počas mineva ta debata glede tvojga avta, če bi bil avto ok bi ga že zdavnaj prodal ne pa da ga imaš še na net-u in celo danes si ga mel na avtosejmu v Ljubljani kako to da ga nisi prodal. Ko sem jest kupil seata je bil prodan v 5h in mi še danes ni žal da sem ga kupil.
Vedi pa da ga nebi vzel, ker si mel slabe gume, ni mel klime, ni bil še opravljen velik servis, in reg. je samo še tri mesece. Če bi imel vsaj klimo ali pa nove gume ali pa opravljen servis bi takoj vzel avto brez debate.
Pa ti si blesav!!!
kako je vedel da morajo biti letnice na steklih enake???
malo logike!!! to ve vsak(naj bi vedel), ki kupuje rabljen avto!!
kako je vedel da naj ugasne radio da se sliši motor??? ja kako hudiča bi pa ti slišal kako dela motor , medtem pa bi pribijal muziko!!!
Ti si cepec!!!
On ti je pomagal, dal nasvete, ti pa potem kar nekaj bluziš!!
Kako da ga prodaja več časa??
HALOOO...poglej koliko je pleha na cesti in kaka je ponudba...torej moraš imeti sreča da si kupec med vsemi avti izbere točno tvojega za ogled!
Jaz sem svojega prodajal cca 2-3 mesece....od tega sta 2 prišla gledati, prvemu je bil predrag, drugi ga je takoj odpeljal!
Glede slabih gum...si boš pač nove upil...glede registracije???saj itak on odjavi, ti v nobenem primeru ne dobiš REGISTRACIJE!!!
Glede servisa, da ni bil opravljen...torej ima manjše število Km...zakaj bi opravljal velik servis, če še ni čas!!
Edino kar si logičen izgovor dal je klima!!!
PS: Tak avto kot ga ti iščeš še iz tovarne ne pride, ne pa da gledaš 10 let star avto!!!
spusti se na realna tla!!! ali pa se naprej z biciklom vozi!!
lp