Nejko87 je napisal/-a:...kateri avto kupit za 3000€ je bilo uprašanje pomoje...
naj kupi tist avto, ki bo najbolj ohranjen ob ogledu in pika ni kej več za povedat.
ovinkar je napisal/-a:Če sestavni deli od Civica niso glih poceni potem bom mogoče raje izbral kak drug avto, saj pri avtu starem 10 let se začnejo deli kvarit. To pomeni da bom poleg ostalega gledal tudi na to kakšne cene delov imajo posamezne znamke avtov. Če prav mislim, so najcenejši fiati ker italjani delajo dost neoriginalnih delov. Se mi pa fiat nikol ni dopadel zato bom raje kupil kak drug avto. Vem za enga citroena xsara za 2500 eurov letnik 1998, 101000 prevoženih. 1.4i. Servisna knjižica, 1. lastnik. Brez opreme. Je to dober avto in cena?
wiliamskis je napisal/-a:Corleone; se strinjam s tvojim predlogom, ker tudi meni avto odlično služi- pri 163kkm avtu zamerim samo pokvarjeno zadnjo levo ključavnico! Drugač pa 8-10L porabe, verjetno imaš dosti mestne vožnje... Tudi sam imam 1.6 megana pa imam konstantno porabo 6.5-7L- večino relacije!
W_Golf je napisal/-a:BMWz0r je napisal/-a:Nedvomno Fiat Bravo 1.6 16v
Avto s tako opremo in za tako ceno ne bos nasel. Dela pa kot urca in vzdrzevanje je na pol zastonj.Ce pa rabis karavana pa marea-o. Vem za eno zelo lepo .
Se niti mal ne strinjam stabo
Italjani so dragi za vzdržavat...
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
BMWz0r je napisal/-a:W_Golf je napisal/-a:BMWz0r je napisal/-a:Nedvomno Fiat Bravo 1.6 16v
Avto s tako opremo in za tako ceno ne bos nasel. Dela pa kot urca in vzdrzevanje je na pol zastonj.Ce pa rabis karavana pa marea-o. Vem za eno zelo lepo .
Motis se.
Neyo-Neyo je napisal/-a:BMWz0r je napisal/-a:W_Golf je napisal/-a:BMWz0r je napisal/-a:Nedvomno Fiat Bravo 1.6 16v
Motis se.
jaz mu dam pa kr prov
res da sm dav jaz za sklopko 50k sit za hondo pa se mi je brat smejal ko je imel puntota no potem ko je pa njegov avto prišel na vrsto je dav pa 150k sit za servissicer je res dav on za sklopko 25k sit torej pov manj kot jaz ampak pri njemu je bilo še polno drugih stveri za zamenjat
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Sarcasm ON:
"NENENE, italijani so vsi j**c pa vse se kvar (še posebej elektronka) pa olje pijejo pa drage dele majo k je na vsakmu servisu treba mašino menat, pa pleh je slb pa kolegu je zaribu pa turbina mu je šla pr 25.oookm pa komplet komplet elektriko je mogu menat pa... ti sam mene posluši, jst mam kolege k vejo! Aja, jst mam pa golfa hajlajn oprema pa krom špegle.![]()
bass je napisal/-a:"NENENE, italijani so vsi j**c pa vse se kvar (še posebej elektronka) pa olje pijejo pa drage dele majo k je na vsakmu servisu treba mašino menat, pa pleh je slb pa kolegu je zaribu pa turbina mu je šla pr 25.oookm pa komplet komplet elektriko je mogu menat pa... ti sam mene posluši, jst mam kolege k vejo! Aja, jst mam pa golfa hajlajn oprema pa krom špegle.![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov