dzimy je napisal/-a:sam imam megana in me je razočaral po celi črti tko da če bi jest imel to izbiro bi uzew hondo
povej zakaj te je renault razočaral? firma renault? kvaliteta?

Turbobitch je napisal/-a:Prvo mi ni jasno kako lahko zaničuješ avto ki si ga kupil in si ga lastiš in ga imaš celo v avatarjo..kontra vsemu logičnemu
Naš megane l.99 ma 200k km pa nobenih problemov do zdej dela ka urca
Drgač pa megane je cenejši pa lepši pa renojovci so bolj fejst kot hondaši
honda pa verjetn mal manj porab pa je malce bolj vzdržljiva sam so deli tok dražji..
zej se pa sam odloč pa nehmo že z to temo..drgač z veseljem pluvam po hondi sam tole je pa že obup od teme
pa vse najboljše z svojim avtom (predlagam da pogledaš še kkšn drug avto za tak dnear preden se odloščš pa pol povej kako si se odloču:D
07-91-70-71 je napisal/-a:ja verjetn so Renojevci bl za debato, so starejši in bolj inteligentni, Hondašem pa gre po glavi le dirkanje...
Drugače sem pa tud jaz bil bolj zadovoljen z Renojem...
Civica smo šraufal od jutra do sutra
fičfirič je napisal/-a:07-91-70-71 je napisal/-a:ja verjetn so Renojevci bl za debato, so starejši in bolj inteligentni, Hondašem pa gre po glavi le dirkanje...
Drugače sem pa tud jaz bil bolj zadovoljen z Renojem...
Civica smo šraufal od jutra do sutra
Šravfal ker ste delal kaj? Popravljal ali kaj drugega? kater letnik?
Firbc
Turbobitch je napisal/-a:Drgač pa megane je cenejši pa lepši pa renojovci so bolj fejst kot hondaši
ru7 je napisal/-a:Na tuning ne rabi gledat preveč, ker je za 1.5 motor bogo malo tuning delov. Ponavljam, da je 1.5 ECO motor (poraba okoli 5l) in ne nek dirkalnik. Nekateri zamenjajo menjalnik z ESIjevim (je krajši, samo nikoli ne veš kak menjalnik kupiš), pa kak izpušni kolektor če kje stakneš, pa sesalni mogoče. Tle se neha.
@07-91-70-71: Zanimivo, da ste meli bingeca 95 letnik, čeprav so 6 gen civice delali 96-00(bingo=Civic 6 gen HB 1.4 75HP). Verjetno ste mel prototip pa je blo zato tolk problemov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov