Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Vremc
Nov uporabnik

Napisal/-a Vremc Pe avg 03, 2007 6:33 pm

Živijo a mogoče veš koliko stane registracija za 1.6 90 kw-122km

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe avg 03, 2007 6:40 pm

Vremc je napisal/-a:Živijo a mogoče veš koliko stane registracija za 1.6 90 kw-122km

odvisno koliko imas ze % oz v katerem PR si
http://www.amzs.si/?podrocje=5
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Štrubelj
Uporabnik

Kraj: Nemogoče določit

Napisal/-a Štrubelj Pe avg 03, 2007 8:27 pm

koliko je pa razlike med 1.4 90 KM in 1.5 90 KM Hondo civic HB pete generacije (letnik od 92 do 95) ?

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Pe avg 03, 2007 9:51 pm

Štrubelj je napisal/-a:mad, o kermu civicu pa ti govoriš ? ker model, a ta k ga maš na sliki al ker drug? Sej najbrš majo iste hibe, sam tko me zanima.
... ja ta na sliki 75 psov ... čez tri štiri mesece verjetno gre naprej ker se vsakega avta naveličam hitro če boš še čakal se priporočam ... imam pa naročene Eibah fedre -35mm ... v ponedeljek ali torek gredo gor pa še ene B6 Bilstein bom dal gor ker avto ful plava ...
L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr avg 08, 2007 9:44 pm

Štrubelj je napisal/-a:koliko je pa razlike med 1.4 90 KM in 1.5 90 KM Hondo civic HB pete generacije (letnik od 92 do 95) ?

1.4 90ps ne obstaja v 5 generaciji.. Ta motor z 90ps in 1.4 litra maš v 4g, 6G (seveda je tukaj čist drug kot v 4G) oz v angleški verziji (5 ratna)

Uporabniški avatar
ru7
Novinec

Napisal/-a ru7 Če avg 09, 2007 6:14 am

Je pa v 5gen 1.5 90HP (če se ne motim z oznako LSi)
I would make no more than 0.5 horsepower. A horse can make 1, and since I'm not a horse, then 0.5 hp sounds like a good figure.

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Kraj: čežarji, koper

Napisal/-a _bordon_ Če avg 09, 2007 2:54 pm

ru7 je napisal/-a:@Mad: 1.4 civici grejo dobro prve 2 prestavi, 3 ja tko tko, 4 in naprej pa bolj švoh. Sam eni terajo 1.4 tut do 190. A gre corsa tolk?

no jaz sem mojo v 4 brtzina dal na 190
v 5 prestavi pa ostane na 190 oziroma se pomanjša
tam tisti klanec iz kopra proti ljubljani, ker je res strmina za dol
mi je po števcu dobila skoraj 210, ampak kot sem opazu na 50km/h laže za 3km/h
računaj pri 200 laže kaj več.

pospeški pa so taki.
55 prva
95druga
145 tretja
190 četrta
govorim kar kaže števec, zdaj realno hitrost pa nebi vedu točno povedat

Drugače pospeške ima dobre proti prejšnjim avtom ki sem imal.

pred kratkim sem se malo dajal z civicom sedam 1.5
pa do 160 sem bil jaz pred njim potem pa je on mene prešišal
prevelik podpis - glej pravilnik!

šaljiču te bre u 3 picke materine

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Če avg 09, 2007 4:06 pm

ru7 je napisal/-a:Je pa v 5gen 1.5 90HP (če se ne motim z oznako LSi)

To smo že prej razščistl :lol: drugače obstajata 2 motorja 1.5 90ps v 5G HB. Klasični in tisti z vtec-om

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO Če avg 09, 2007 4:43 pm

@_bordon_ pol ti pa ne gre dobr tale civic...men gre s 4o po ravnem 200 po števcu, dam v peto se zmanjsa na 190-180...nism pa še srečov automobilov 1.4 1.5 da bi me šišnli kokr si ti reku...tut 1.6 16V hyundai coupe-ja sm dol butnu... :twisted: s klanca dol mi je pa po števcu kazal tut 210km/h---

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Če avg 09, 2007 4:56 pm

Še mal pa mu bo šel bolj k VTI :lol: :lol:

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če avg 09, 2007 5:18 pm

MANDZO je napisal/-a:@_bordon_ pol ti pa ne gre dobr tale civic...men gre s 4o po ravnem 200 po števcu, dam v peto se zmanjsa na 190-180...nism pa še srečov automobilov 1.4 1.5 da bi me šišnli kokr si ti reku...tut 1.6 16V hyundai coupe-ja sm dol butnu... :twisted: s klanca dol mi je pa po števcu kazal tut 210km/h---

sam to pa res strašno leti

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če avg 09, 2007 5:31 pm

Ja tui meni se dogaja,da ko se fklopi toti v(r)tec ali kaj te že je,da avto znori kaj v 4 meni v drugi gre skoro 190km/h
Nena morem si predstavljat,da sem vsa ta leta (izpit imam dobrih 8 let) živel v iluziji in nisem kupil Honde,ker šele zaj sem komaj dobro dojel in kupil stroj od stroja,ter šele zaj vem,da toti v(r)tec al kaj te že je je res zlata vreden sicer pa honde niti ne potrebujejo totega v(r)teca,ker že sam znak H da privdih športnosti in,da ostalim udeležencem jasno vedet,da je na cesti poleg njih space shuttle :D in da naj se umaknejo
Zj pa mal resnosti :D
Dejte no fantje mir no kak ste lahko tko sveto zaverovani v svoje Honde in pretiravate kolk vam ti kavni mlinčki grejo.
Honda 90hp pa v 4 prestavi 190 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sam vozim 1.8 Vtec 140hp pa tut prbližn ni tolk hitr ko vi kujete v oblake svoje 90hp kavne mlinčke
Dejte se spravt na realna tla in nena pretiravajte.Tut Honda je samo avto pa tudi če je Honda to še ni pogoj,da bojo vam pa ti kavni mlinčki pa zj kr 200km/h letel
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če avg 09, 2007 5:34 pm

ooo seat, čestitam, da se nisi spreobrnil :P

v(r)tec :har :har :har od kje teb ideje?

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če avg 09, 2007 5:43 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:ooo seat, čestitam, da se nisi spreobrnil :P

v(r)tec :har :har :har od kje teb ideje?

Ja no kaj te ti še nisi dojel,da je honda stroj od stroja vse ostalo je šrot :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma ne Hondo sem kupil,ker mi je vizuelno najbolj potegnila in tudi oprema je bla pač solidna samo na falus mi pa grejo tisti,ki si lastijo dobesedno kavne mlinčke in,ki kujejo Hondo v višave.Sej ne rečem sej je Honda zlo vrei avto ampak ni pa tko superiorna,da bi se pa zaj morali vsi kr klanjat hondam.
Opažam tui,da so vsi zagriženi Hondaši prow lastniki kavnih mlinčkov ranga 1.4 :D
Lastniki močnejših Hond pa modro molčijo le kavni mlinčki se pizdijo,če kdo kaj reče čez Hondo in le ti tko nabijajo znamko v oblake.
Honda je tut samo avto
v(r)tec bo pa zaj moja blagovna znamka :D
K včasih mam občutek,da lastniki kavnih mlinčkov,ki nimajo vtec-a se lih tko obnašajo kot v v(r)tec-u
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Kraj: čežarji, koper

Napisal/-a _bordon_ Če avg 09, 2007 5:48 pm

MANDZO je napisal/-a:@_bordon_ pol ti pa ne gre dobr tale civic...men gre s 4o po ravnem 200 po števcu, dam v peto se zmanjsa na 190-180...nism pa še srečov automobilov 1.4 1.5 da bi me šišnli kokr si ti reku...tut 1.6 16V hyundai coupe-ja sm dol butnu... :twisted: s klanca dol mi je pa po števcu kazal tut 210km/h---

pa saj nisem reku da takoj prime, jaz sem povedal, da koliko prime v brzinah ko jih tiščim do konca in da usako brzino do konca tulim
rabi svoj čas, in predem prime me drugi že prešišajo
clio 1.4 16v me na pospeških pa tudi na končni šiša
prevelik podpis - glej pravilnik!

šaljiču te bre u 3 picke materine

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če avg 09, 2007 5:56 pm

@_bordon_: kakorkoli poglej si tu koliko ti gre realno... ne po stevcu
http://www.autoweek.nl/carbaseresults.p ... &jaar=1997
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če avg 09, 2007 6:06 pm

komi 110 navora? končna pa 165? nič jasno. a so se zmotili? honda ja gre bolj.

Uporabniški avatar
civic 99
Nov uporabnik

Kraj: mb

Napisal/-a civic 99 Če avg 09, 2007 8:16 pm

seat je napisal/-a:Ja tui meni se dogaja,da ko se fklopi toti v(r)tec ali kaj te že je,da avto znori kaj v 4 meni v drugi gre skoro 190km/h
Nena morem si predstavljat,da sem vsa ta leta (izpit imam dobrih 8 let) živel v iluziji in nisem kupil Honde,ker šele zaj sem komaj dobro dojel in kupil stroj od stroja,ter šele zaj vem,da toti v(r)tec al kaj te že je je res zlata vreden sicer pa honde niti ne potrebujejo totega v(r)teca,ker že sam znak H da privdih športnosti in,da ostalim udeležencem jasno vedet,da je na cesti poleg njih space shuttle :D in da naj se umaknejo
Zj pa mal resnosti :D
Dejte no fantje mir no kak ste lahko tko sveto zaverovani v svoje Honde in pretiravate kolk vam ti kavni mlinčki grejo.
Honda 90hp pa v 4 prestavi 190 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sam vozim 1.8 Vtec 140hp pa tut prbližn ni tolk hitr ko vi kujete v oblake svoje 90hp kavne mlinčke

100% garantirano da gre Civic 1.4 90 KM 190 km/h v četrti !!!!!
Dejte se spravt na realna tla in nena pretiravajte.Tut Honda je samo avto pa tudi če je Honda to še ni pogoj,da bojo vam pa ti kavni mlinčki pa zj kr 200km/h letel

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Če avg 09, 2007 8:47 pm

Seat:sam tole :bow

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Pe avg 10, 2007 9:59 am

Lesane Parish Crooks je napisal/-a:Seat:sam tole :bow

Ma ne sej drgač men dol visi kolk gre komu kakšen avto pač sreča za lastnika,da mu avto dobro služi in da tudi potegne vrei ampak kaj pa eni Hondaši počnejo mi pa gre pa prow na falus,ker svoje kavne mlinčke kujejo v oblake in potem taki mečejo slabo luč na domala vse lastnike Hond.Spotoma opažam tui,da so t.i. hondaši lastniki prav bizarnih kavnih mlinčkov(,ker roko na srce Honda z 1.4 mlinčkom ne upraviči naziva Honda) in da prow ti potem mečejo slabo luč na nas ostale.
Skor ni opazit,da bi se en,ki si lasti recimo typeR tko povzdigoval Hondo v oblake kot jo povzdigujejo lastniki 1.4 bingecov :D

Sicer vem,da me bojo zaj lastniki Hond linčali ampak tko je.Ni čudno,da "nas" imajo lastniki ostalih znamk v slabi luči,če pa mamo med nami osebke,ki komaj kaj vedo kaj je avto in imajo kot prvo vozilo Hondo in še niso vozili ničesar drugega kot Hondo
Dragi Hondaši sprijaznite se,da nimamo stroja od strojev ampak zgolj avto in zgolj še eno znamko.Tudi VW in Audi in Opel in Hyundai so avtomobili in tudi služijo svojemu namenu tko,da neko neznosno poveličevanje Honde v oblake ni lih na mestu.
Pa če se sedaj zamerim celotnemu Honda team-u ampak resnica je taka.
Jst recimo zaj ne vozim bolj športno če si lastim Hondo ne izsiljujem in ne podcenjujem ostalih znamk in modelov pa čeprav imam v lasti Hondo z v(r)tecom.
Sicer pa tuki ne bom nič rešil,če delam pridige ampak to si mora vsak posameznik pošlihtat v svoji glavi.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov