Vremc je napisal/-a:Živijo a mogoče veš koliko stane registracija za 1.6 90 kw-122km
... ja ta na sliki 75 psov ... čez tri štiri mesece verjetno gre naprej ker se vsakega avta naveličam hitro če boš še čakal se priporočam ... imam pa naročene Eibah fedre -35mm ... v ponedeljek ali torek gredo gor pa še ene B6 Bilstein bom dal gor ker avto ful plava ...Štrubelj je napisal/-a:mad, o kermu civicu pa ti govoriš ? ker model, a ta k ga maš na sliki al ker drug? Sej najbrš majo iste hibe, sam tko me zanima.
ru7 je napisal/-a:@Mad: 1.4 civici grejo dobro prve 2 prestavi, 3 ja tko tko, 4 in naprej pa bolj švoh. Sam eni terajo 1.4 tut do 190. A gre corsa tolk?
MANDZO je napisal/-a:@_bordon_ pol ti pa ne gre dobr tale civic...men gre s 4o po ravnem 200 po števcu, dam v peto se zmanjsa na 190-180...nism pa še srečov automobilov 1.4 1.5 da bi me šišnli kokr si ti reku...tut 1.6 16V hyundai coupe-ja sm dol butnu...s klanca dol mi je pa po števcu kazal tut 210km/h---
SAVINJCAN je napisal/-a:ooo seat, čestitam, da se nisi spreobrnil :P
v(r)tec![]()
![]()
od kje teb ideje?
MANDZO je napisal/-a:@_bordon_ pol ti pa ne gre dobr tale civic...men gre s 4o po ravnem 200 po števcu, dam v peto se zmanjsa na 190-180...nism pa še srečov automobilov 1.4 1.5 da bi me šišnli kokr si ti reku...tut 1.6 16V hyundai coupe-ja sm dol butnu...s klanca dol mi je pa po števcu kazal tut 210km/h---
seat je napisal/-a:Ja tui meni se dogaja,da ko se fklopi toti v(r)tec ali kaj te že je,da avto znori kaj v 4 meni v drugi gre skoro 190km/h
Nena morem si predstavljat,da sem vsa ta leta (izpit imam dobrih 8 let) živel v iluziji in nisem kupil Honde,ker šele zaj sem komaj dobro dojel in kupil stroj od stroja,ter šele zaj vem,da toti v(r)tec al kaj te že je je res zlata vreden sicer pa honde niti ne potrebujejo totega v(r)teca,ker že sam znak H da privdih športnosti in,da ostalim udeležencem jasno vedet,da je na cesti poleg njih space shuttlein da naj se umaknejo
Zj pa mal resnosti
Dejte no fantje mir no kak ste lahko tko sveto zaverovani v svoje Honde in pretiravate kolk vam ti kavni mlinčki grejo.
Honda 90hp pa v 4 prestavi 190![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sam vozim 1.8 Vtec 140hp pa tut prbližn ni tolk hitr ko vi kujete v oblake svoje 90hp kavne mlinčke
100% garantirano da gre Civic 1.4 90 KM 190 km/h v četrti !!!!!
Dejte se spravt na realna tla in nena pretiravajte.Tut Honda je samo avto pa tudi če je Honda to še ni pogoj,da bojo vam pa ti kavni mlinčki pa zj kr 200km/h letel
Lesane Parish Crooks je napisal/-a:Seat:sam tole
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov