Sem napisal z občutkom

P.S. Si že kdaj potipal črn avto na vročem poletnem soncu?
Strokovnjak je napisal/-a:black je napisal/-a:Fen za lase je vredu ampak traaaaja.
Industrijski fen 600°C pa občutek in jih imaš v več kot pol krajšem času dol.Ostanke lepila se lahko tudi z akrilnim razredčilom odstrani.
Po odstranitvi pa z polir pasto in polirko parkrat čez potegnt pa bo vredu.
Ona bi rada samo nalepke dol potegnila, ne zažgala celega avta![]()
S 600 st. C se pa ja ni za hecat niti na plehu, kaj šele letvice, odbijači ... ?!
sasica je napisal/-a:Kar se pa tice prihranka...Mas sicer prav:) Ampak zdaj njegova hcerka, na katero je bil napisan avto, zeli kopijo moje zavarovalne police, da bi dobila povrnjeno zavarovanje od oktobra do maja (kasko) in sem ji povedala ce hoce dobiti kopijo police, mi bodo pac povrnili stroške nalepk![]()
DrMr je napisal/-a:sasica je napisal/-a:Kar se pa tice prihranka...Mas sicer prav:) Ampak zdaj njegova hcerka, na katero je bil napisan avto, zeli kopijo moje zavarovalne police, da bi dobila povrnjeno zavarovanje od oktobra do maja (kasko) in sem ji povedala ce hoce dobiti kopijo police, mi bodo pac povrnili stroške nalepk![]()
... za povrnitev kasko ne rabi tvoje nove police, za povrnitev obveznega pa kopijo tvoje lahko dobi na zav...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov