Napisal/-a Mitsu Po dec 17, 2007 10:52 am
Hm, glede na to da ti je najbolj včeš 350Z in da te moti samo pomanjkanje prostora zadaj, si potem omisli Mazdo RX-8. Jest sem tud razmišlju o Z-ju in RX-8 in sem se ravno zaradi bolj splošne uporabnosti odločil za 8-ko. Mi je bila tudi zunanjost bolj všeč, čeprav Z od zunaj izgleda bolj brutalen. Zahteva pa Z od tebe tudi bolj intenzivno vožnjo, kot 8-ka, ki je prava pesmica za vozit in če rad kdaj pa kdaj tud mal poslajdaš je lažje vodljiva kot Z. Poleg tega jih je na cesti malo manj kot Z-jev, tko da maš tudi tuki ekskluzivo.
Je pa res, da če mene vprašaš je ta tvoj izbor avtov kr neki. Najprej se odloči kaj točno hočeš (izgled, performanse, handling, porabo goriva....kombinacije teh zadev) in potem naredi izbor dveh zelo podobnih avtov. Nato pojdi oba vozit in jih dobro sprobaj in boš takoj vedel katerega res hočeš. Sicer pa pojdi pelat Z-ja in 8-ko in boš vedel o čem govorim.
Po vsem kar si pa napisal, se mi pa zdi da tebe najbolj zanima izgled, da ma kakšen pospešek, pa da je nizka poraba in glede na to, da se nagibaš k Z-ju - počaki na novega TT-ja TDI. Ne vem pa kako lahko tisti cestni križarki Chryslerju sploh rečeš avto in ga daš ob bok Z-ju. Ne rečem da je slab, sam men so take ladje za vozit kr neki.