weta je napisal/-a:podgurc je napisal/-a:weta je napisal/-a:pa ne moreš primerjat kaškaja in pa audija a6 avant in s maxa. kaškaj ima 400 litrov prtljažnika, v praksi zgleda še manjši, zelo plitek, slab sistem podiranja sedežev, nizka višina prtljažnika do strehe...pa še pol metra manj ga je kot ostalih dveh ali še kakšnega drugega.kaškaj je avto za frajersko babo za v službo, za tisto, ki si ne more privoščit x5 in je daleč od družinskega avta, ker ga po uporabnosti gladko prekašajo navadni golf, astra itd.
Pride pa letos tud kaškaj s 7 sedeži
ja, potem pa gre samo ženska torbica še v kofano. o današnjih mega super ogromnih vozičkih pa sanjaj.
sicer pa...kdo za boga rabi sedem sedežev če ima enega otroka od 3 kil?
7 sedežev je neka brezvezna modna muha, ljudi ki to rabijo, pa je le peščica. 7 sedežev je dodaten prostor, ki ga jemljejo v prtljažniku, je dodatna teža, ki jo voziš s seboj, ali pa je gužva v garaži.
moje mnenje je, da pri enem otroku ne potrebuješ ne vem kakšnega avta, se da preživet z vsakim. če pa že nekaj večjega, so mi ljubši karavani, ker imajo ponavadi večje prtljažnike glede na površino, kot enoprostorci ( scenic, C4 picaso...) pri tem ne mislim na ta velike enoprostorce, ki so že v bistvu velikosti kombija.
AudiFreak je napisal/-a:f.taunus je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Zaenkrat je samo en v MB![]()
Takšne barve kot tvoj?
Aha a takšne je...Takšne kot Audi? Ali je pa slučajno bel. Včeraj sem videl enega res hudega bele barve na Teznu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov