lebica je napisal/-a:Vzemi 1.5 dci 100km motor je bolj zanesljiv kot 1.9 dci ....glede moči neboš razočaran ...če voziš umirjeno boš navdušen nad porabo .....meni dosedaj služil dobor (94000km) menjal sem samo grelene sveče ..pa še to nism jst pogruntal ker mi je vžigal normalno...drugače je dosedaj B.P. ...jst sem ga dal še dodatno tunat ker se vozim po taki cesti ki zahteva odločno prehitevanje tako da če se ob bok postavim pri prehitevanju passatu 2.0 tdi in če ta pohodi plin (kar se pogosto dogaja) se samo nasmejem in pihnem mimo
SAVINJCAN je napisal/-a:lebica je napisal/-a:Vzemi 1.5 dci 100km motor je bolj zanesljiv kot 1.9 dci ....glede moči neboš razočaran ...če voziš umirjeno boš navdušen nad porabo .....meni dosedaj služil dobor (94000km) menjal sem samo grelene sveče ..pa še to nism jst pogruntal ker mi je vžigal normalno...drugače je dosedaj B.P. ...jst sem ga dal še dodatno tunat ker se vozim po taki cesti ki zahteva odločno prehitevanje tako da če se ob bok postavim pri prehitevanju passatu 2.0 tdi in če ta pohodi plin (kar se pogosto dogaja) se samo nasmejem in pihnem mimo
![]()
![]()
gre bolj kot 140 konjski passat a?
c.o.b. je napisal/-a:JEREMIJA79: kok % dobiš od Porsche Verovškova?![]()
nevem kako folk ne more mimo pripadnosti svojih znamk... maš rad VW - lepo, ne jih pa dvigat v nebesa kok majo oh in sploh dizle s 750 konji katere navadni smrtniki najbrž ne bomo/bojo deležni...
Patrik_A3 je napisal/-a:ja,zarad takih šapcov kot si ti so offtopici,ko nekaj ga bluzijo pa sploh pojma nimajo o tem motoru oz. jim se gre samo za podjebavanje zarad znamk... idi pisat tvojo znanje v tiste teme o VW
golfTDI je napisal/-a:lebica je napisal/-a:jst sem ga dal še dodatno tunat
sliši se tko kot da maš zdej pa 200 konjev pod havbo![]()
si ga čipal,maš tisto čudežno škatlco not al je kej bl konkretnega?
JEREMIJA79 je napisal/-a:Joj kolk mate za povedat glede VW in to spet v Renaultovi temi.Kar se pa tiče dizlov ima VW motorje v razredih,ki jih Renault sploh ne izdeluje.Naprimer V10 TDI 313 konjev,V12 TDI 500 konjev in Za Tuarega napovedujejo V12 TDI z 750 konji.Če ima kdo v mislih kakšnega Renaulta,ki bi bil konkurenca temu naj kar pove...
Tole sicer ni dizel ampak treba se je vprašati kateri koncern je izdelal motor za Veyrona,aja sej res VW.
JEREMIJA79 je napisal/-a:Joj kolk mate za povedat glede VW in to spet v Renaultovi temi.Kar se pa tiče dizlov ima VW motorje v razredih,ki jih Renault sploh ne izdeluje.Naprimer V10 TDI 313 konjev,V12 TDI 500 konjev in Za Tuarega napovedujejo V12 TDI z 750 konji.Če ima kdo v mislih kakšnega Renaulta,ki bi bil konkurenca temu naj kar pove...
Tole sicer ni dizel ampak treba se je vprašati kateri koncern je izdelal motor za Veyrona,aja sej res VW.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov