bass je napisal/-a:Je pa slovenija tako majhna, da hitro zmanjka trgovcev po takem principu.
Potem pa ponoviš spet pri prvem, pri drugem... :P
bluesman je napisal/-a:baucek je napisal/-a:Se da dobiti popust, samo pravega prodajalca je treba najti - malo telefon v roke pa poklicat okoli. Moj oče je pred dvema letoma sodelavcu rihtal passata novega in je dobil okoli 600.000 sit popusta.
saj to je točno problem v Sloveniji. Da moram jaz iskati prodajalca, namesto, da bi bili prodajalci veseli, da lahko prodajo avto. Če grem v avtohišo in mu povem, da bom kupil nov avto in ga "skeširal" bi po neki logiki moral biti prodajalec navdušen. Vsaj v Španiji je tako.
Dr.M3 je napisal/-a:Mactron: vprašanje je bilo le kakšne popuste si lahko obetajo pri VWju. Ne vem kaj te je tako zmotilo?![]()
![]()
klasicni je napisal/-a:Še eno vprašanje glede platišč.
Z nakupom avta dobim gume in jeklena platišča, zraven bi pa še vzel normalno rezervno kolo z jeklenim platiščem. Kasneje pa si dokupim paket alu. platišč 17".
A more biti potem rezerva v avtu tudi 17"? Ali lahko uporabim to ki bi jo sedaj dokupil?
Pri normalnim rezervnim kolesom z jeklenim platiščem piše:
- odpade predal v vdolbini za rezervno kolo (ni možno v kombinaciji s17" ali 18" platišči)
Lahko pomagate?
A se mogoče splača že kar sedaj dokupit alu. platišča?
bluesman je napisal/-a:Evo, sem dobil predračun za prodajo pod posebnimi pogoji (diplomatska prodaja). Zračunal sem, da mi je dal točno 679 € popusta.
Naio je napisal/-a:Lep pozdrav,
Passata še nisem vozil, vozil sem pa A4-ko,07 letnik, z prav tem 2.0 TDI motorjem in kar se da avtu res pripisati je občutek varnosti in robustnosti, osebno ne maram VAG-ovih notranjosti,vsaj ne v teh modelih, Passat,Octavia,itd..ker je vse preveč utesnjeno, sem se recimo v AR 159(neglede na to,da sem Alfist),veliko bolje počutil, tudi v BMW 3jki se je lepše sedelo, je pa to samo moje osebno mnenje.
Lp,
Nayo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov