spitbox je napisal/-a:Najlepše hvala za tvoje izčrpne nasvete.
Vsekar bom zelo dobro vse preveril preden bom avtomobil kupil.
Trenutno mi je v oke padel http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2039051#
Na forumih sem zasledil da avtohiša MIK zelo korektna, da uvaža avtomobila iz Italije izključno tiste, ki so bili na leasingu in redno servisirani. Nudijo tudi garancijo na km in jamčijo, da so km realni.
Vsekakor bom v vsakem primeru avto pregledal z mehanikom in ga morda peljal v kak drug servis na pregled.
Imate morda kakšno mnenje o MIK d.o.o. iz Kopra?
LP
spitbox je napisal/-a:Hvala za vaše nasvete.
Vendar težko je, ko se v en avto zaljubiš kaj drugega gledat.
Mi2 si želiva Megan Grandtoura in tega bova verjetno tudi kupila.
Menim, da tudi če je avto uvožen lahko narediš ugoden nakup.
Preden bom pa bilo kaj kupil bom pa dal pregledat vsaj dvam mehanikama...
In če mi v mik-u dajo garancijo na realne km in če na servisu rečejo, da so ti km realni potem ni hudič, da lahko naredim ugoden nakup 3 leta starega vozila.
He prijatelj pred pol leta kupil istega megana uvoženega iz Italije in mu vse deluje kot mora.
spitbox je napisal/-a:Hvala za vaše nasvete.
Vendar težko je, ko se v en avto zaljubiš kaj drugega gledat.
Mi2 si želiva Megan Grandtoura in tega bova verjetno tudi kupila.
Menim, da tudi če je avto uvožen lahko narediš ugoden nakup.
Preden bom pa bilo kaj kupil bom pa dal pregledat vsaj dvam mehanikama...
In če mi v mik-u dajo garancijo na realne km in če na servisu rečejo, da so ti km realni potem ni hudič, da lahko naredim ugoden nakup 3 leta starega vozila.
He prijatelj pred pol leta kupil istega megana uvoženega iz Italije in mu vse deluje kot mora.
Končar je napisal/-a:Če misliš normalno vožnjo bencin 1.6 16V za kratke razdlaje da se avto ne uničuje, drugače so pa 1.5 dci odlični motorji, ni problema s turbino in tudi avto dobro gre, sam ni pa da bi vsakodnevno naredli samo par kilometrov ker stem poškoduješ motor in turbino, pa počakat da se segreje in po končani vožnji da se ustavi turbina, potem motor deluje odlično LP
Matjazy je napisal/-a:Vsekakor za dizla ni posebno dobro, da je ves čas hladen (kar pri 3 km vožnjah je). Bencinski motor se hladen počuti precej bolje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov