http://www.carpages.co.uk/honda/honda_d ... _05_04.asp
P 308... 3,13l/100km
http://www.motorauthority.com/news/hatc ... d-records/

lp d
mihaing je napisal/-a:kolikor vem je poraba v realnosti drugačna. preračunaš jo lahko samo glede na prevožene kilometre in dejansko porabo celotnega tanka recimo.
Poraba na potovalni računalnikih je zasnovana iz kalkulacij vpihanega oz posrkanega zraka v motor, in vsekakor so odstopanja, povem iz prve roke.
Firediver je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:kolikor vem je poraba v realnosti drugačna. preračunaš jo lahko samo glede na prevožene kilometre in dejansko porabo celotnega tanka recimo.
Poraba na potovalni računalnikih je zasnovana iz kalkulacij vpihanega oz posrkanega zraka v motor, in vsekakor so odstopanja, povem iz prve roke.
Za BMW vem, da lahko korigiraš faktor pri izračunu porabe na board compu..
dnovak24 je napisal/-a:Moj sodelavc ima golfa 5ko 105 konjev, oddaljenost do službe okoli 25 km. Pride zjutri v službo in reče 3.7 litra, povprečne porabe. Verjetno je bullshit![]()
hladni je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:dnovak24 je napisal/-a:Moj sodelavc ima golfa 5ko 105 konjev, oddaljenost do službe okoli 25 km. Pride zjutri v službo in reče 3.7 litra, povprečne porabe. Verjetno je bullshit![]()
....ja, padec(oz. višinska razlika 100m) potem se da .......
Krasna cesta za kaj takega(če kdo pozna Brežice-Pišece-Bizeljsko) 18km voženo še z golfom V tdi v smer "gor" proti Pišecam 5.8 smer nazaj 3.4 (višinska razlika 115 m po garminu....)
P.S z audijem podobna razlika, vendar vrednosti dosti višje........
Gume na avtu pa so bile?
lumpii je napisal/-a:FBR je napisal/-a:
Ma ja... če ma to s skoraj 1,4 tone in 115KM povprečno 5,7 po mestu sem jaz pa papež...
... ja... tud jaz... z 4. in 5. 40 kmh na uro in s 6. v dolino.... tist za mano me pa zrine v prvi prilki... enkrat probal ponoč in nikol več... že jst sm mislu da bom umru... Na koncu tega testa sem mel porabo 5,5 tako da tistih 5,7 z tako težo in križišči + dinamično speljevanje je no way pod 6l/100km.
Mah teli korejci so itak za en ku....c
Npr za Kalosa 1.4 bencinarja imajo napisan da kuri okoli 6 litrov na 100km - mešano, kolega ga pa je imel novega in ni prišel pod dobrih 9, če pa ni pazil na porabo je blo pa kar 10 litrov porabe na 100, tko da pustmo stat te fore prodajalcev
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov