kolesar je napisal/-a:vozu sm megana, golfa, aurisa, pa pri nobenem nism vidu nekaj bistvenega zakaj so dražji, pri tem da ima renault (dizel) najnižjo porabo..
Mogoče zato, ker je bistvo očem skrito in se pokaže čez npr. 5 let.
ban je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:vozu sm megana, golfa, aurisa, pa pri nobenem nism vidu nekaj bistvenega zakaj so dražji, pri tem da ima renault (dizel) najnižjo porabo..
kolesar je napisal/-a:ban je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:vozu sm megana, golfa, aurisa, pa pri nobenem nism vidu nekaj bistvenega zakaj so dražji, pri tem da ima renault (dizel) najnižjo porabo..
ja povej mi v čem je bistvo, da po 1 letu menjajo sorodniku armaturo na golfu ko tko škripa al da po 2 letih menjajo motor v toyoti ker je bila serijska napaka in pije olje ter je postala preglasna?
hočem rečt da je vse isto sranje, samo da je nekaj cenejše od drugega..
kolesar je napisal/-a:ban je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:vozu sm megana, golfa, aurisa, pa pri nobenem nism vidu nekaj bistvenega zakaj so dražji, pri tem da ima renault (dizel) najnižjo porabo..
ja povej mi v čem je bistvo, da po 1 letu menjajo sorodniku armaturo na golfu ko tko škripa al da po 2 letih menjajo motor v toyoti ker je bila serijska napaka in pije olje ter je postala preglasna?
hočem rečt da je vse isto sranje, samo da je nekaj cenejše od drugega..
mišek je napisal/-a:Glede popustov je zgleda pri vseh takih stvareh isti šmorn.
Sem recimo letos kupil nov bicikel-specialko pa imajo gor napopano eno ceno, pol pa vprašaš koliko bi bila končna cena pa ti reče, ja 15% popusta lahko dobiš, rečeš hvala, da še greš malo drugam pogledat. Prideš čez dva dni nazaj pa rečeš, da ne veš kaj bi izbral, da ti nekje drugje ponujajo takega pa takega za nižjo ceno.
Pa gre on spet malo računat pa reče, ajd 20% popusta pa dva bidona dobiš zastonj zraven![]()
Pa vse povsod imajo tako politiko, zgleda, da tud pri avtih. Se pa res začneš spraševat zakaj hudiča imajo začetno ceno tak blesavo visoko. Mogoče, če kdo nasede pa nič ne zbija cene?? Pri avtu bi težko rekel, da bo kdo kar po ta prvi ceni plačal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov