Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Ne okt 05, 2008 4:41 pm

CupraR je napisal/-a:Sploh pr GTI ED30 mi ni jasn kaj so misilili da niso tudi upgrade zavor nardil
:? :?
Drgač je pa komplet prednje zavore so tm (R32, Cupra, S3) 550 funtov, glede na razne brembo kite kr ugodno. Sploh ko treba diske in ploščice menjat.

pa mogl bi dt tud zaporo diferencjala če že dajejo od S3 mašino not :) pa bremze ja, kak brembo bi bil fajn...drugač je pa GTI čist fajn avto, se mi dopade,posebej DSG...upam da bojo pr renoju res zdj v novem RS-u to ponudl :)
Slika

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Ne okt 05, 2008 4:42 pm

V avto vrste GTI, RS in podobno sodi kvačkalica. :tomidelej:

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Ne okt 05, 2008 5:34 pm

Dr.M3 je napisal/-a:V avto vrste GTI, RS in podobno sodi kvačkalica. :tomidelej:

Si ti že peljal GTI-ja z DSG menjalnikom?! :roll: Ker za kvačkalico navijajo ponavadi samo tisti, ki še niso sprobali DSG menjalnika! ;)

nikolivečročnimenjalnik.press :twisted:
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

GOLF GT
Nov uporabnik

Napisal/-a GOLF GT Ne okt 05, 2008 5:37 pm

SE strinjam

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Ne okt 05, 2008 6:03 pm

sam bi vzel DSG, čeprav še nisem vozil avta z takim tipom menjalnika, mora pa biti dober, vsaj po tehniki sodeč. :twisted:
[OO-(||||)(||||)-OO]

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Ne okt 05, 2008 6:06 pm

sem vozo dsg novega pasata in me je menjalnik pozitivno presenetil tk da pomoje je z dsg kar dobra izbira

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Ne okt 05, 2008 6:44 pm

Tattoo- je napisal/-a:
Dr.M3 je napisal/-a:V avto vrste GTI, RS in podobno sodi kvačkalica. :tomidelej:

Si ti že peljal GTI-ja z DSG menjalnikom?! :roll: Ker za kvačkalico navijajo ponavadi samo tisti, ki še niso sprobali DSG menjalnika! ;)

nikolivečročnimenjalnik.press :twisted:

Sem že vozil avto z DSG, brez skrbi. Zadeva je sicer odlična vendar bi jaz za avto tipa GTI kupil navadno kvačkalico. Prav tako, če bi kupoval recimo M3ko. :tomidelej:
Na srečo je možnost izbire. Osebno imam rad vse pod kontrolo. In v športnih avtih je užitek si dajat dela s prestavljanjem. Če bi kupoval Passata bi pa notr ruknil DSG.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne okt 05, 2008 7:43 pm

celotna tema je ena velika zmešnjava...ker avtorja že od četrtka ni bilo na spregled in če bi bilo resno zanimanje avtorja po tej temi bi ta že zdavnaj bil aktiven in se vključil v debato zato tudi dvomim da je kaj resnosti avtorja

če avtor izrazi željo po odklepu teme jo bom odklenil do takrat pa lock
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov