nebivedu je napisal/-a:Italjanske firme, ki imajo avtomobile na lizing, ponavadi menjajo avtomobile po 300.000km prevoženih ali pa prej, če avto nagaja(torej crkuje). Seveda se tok kilometrov naredi v treh do štirih letih. Naši veleumni trgovci jih kupijo, zbijejo kilometre na 100.000 in prodajo naivnežem, ki verjamejo v te kilometre.
Jst tega avta nebi kupil. Raje bi odšel v italijo in tam direktno od lizing hiše odkupil tak avto. Vsaj vedel bi pri čem sem, ne pa da me proba en sloveček nategnit z zbitimi kilometri.
Osebno mi je vseeno kok ima avto kilometrov, ampak rad pa vem pravi številko, da ga potem lahko pravilno servisiram, ker pač servis na 100.000km ni enak servisu na 300.000km. Pri 300k km se menja več stvari.
adis je napisal/-a:snoopek je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:snoopek: off
Ne toliko chat-at lepo prosim
hvala
off: zaka pa zdj spet jst četam?
off:
zato, ker je od 36 postov tvojih 10 postov, v temi pa sodeluje cca. 13 uporabnikov
nebivedu je napisal/-a:Italjanske firme, ki imajo avtomobile na lizing, ponavadi menjajo avtomobile po 300.000km prevoženih ali pa prej, če avto nagaja(torej crkuje). Seveda se tok kilometrov naredi v treh do štirih letih. Naši veleumni trgovci jih kupijo, zbijejo kilometre na 100.000 in prodajo naivnežem, ki verjamejo v te kilometre.
Jst tega avta nebi kupil. Raje bi odšel v italijo in tam direktno od lizing hiše odkupil tak avto. Vsaj vedel bi pri čem sem, ne pa da me proba en sloveček nategnit z zbitimi kilometri.
Osebno mi je vseeno kok ima avto kilometrov, ampak rad pa vem pravi številko, da ga potem lahko pravilno servisiram, ker pač servis na 100.000km ni enak servisu na 300.000km. Pri 300k km se menja več stvari.
Lumpy_ je napisal/-a:Ne posplošuj.
Lahko povem za našo firmo, da 90% avtov, ki so bili uvoženi na našo firmo za prodajo, so bili direkt od leasinga. Ni bilo posrednikov in tistih ki bi prckali po avtu, vsi so imeli servisne, vsi preverjeni in tudi km se zbijali niso. Tak da ne piši kar na pamet.![]()
double_m je napisal/-a:Zanima me, če se splača kupit avto letnik 2005, z prevoženih 100.000km.
Če kupim ta avto, ga bom mel vsaj 3-leta in vsak dan prevozil dobrih 100km.
Gre pa za Peugeot 407.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov