primozek69 je napisal/-a:Ja dej poglej fuge na havbi, pa reci, da ni bil sesut. Sej ni čudn, da se luč rosi.
A not si ga tud kej gledal (motorni prostor)?
@primozek69: tale Leon, odkar ga js vozim (v Salonu je imel 29 km prevoženih ko sem ga prevzel, prodan kot novo vozilo, sem 1. lastnik, nikoli registriran) ni bil udeležen v nobeni prometni nesreči, manjšem trku ali čemerkoli podoben. Avto je popolnoma nepoškodoban. Avtomobil ti rade volje predam za nekaj dni in če uspeš dokazati, da je bil avtomobil poškodan, udeležen v trčenju - ker potem sledi huda tožba Seat Drev, dobiš tudi ustrezno denarno nagrado. Ne zajebavam se, mislim smrtno resno

Res je sicer, da me je pri prehitevanju 20 na uro odneslo iz ceste na travnik - malo sva podrsala s podvozjem, vendar nisem niti plastike potrgal na podvozju, avto je bil na optiki (dvakrat) zaradi lastnega strahu pri kolegu in pri Drev, tako da havba nikoli ni bila ravno vpeta. V havbi je res na robu luknja - priletel kamen na avtocesti.
@cupraR: Seat Leon Letnik 2007, kupljen aprila. Količina kondenza se razlikuje, vendar kot sem omenil, imamo v Celju belo Cupro s xenonm in ker je avto hot, grem vsakič ko grem v banko pogledat in tudi na njem sem opazil kondenz - ne toliko, vendar je.
@media3: problemi z vztrajniki pri TDI motorjih so niso moja ugotovitev, temveč sem slednje izvedel od nekoga, ki zelo visoko kotira pri vseh 4 znamkah tega koncerna, nakar sem dobil priznanje tudi pri tej avtohiši. Vsaj v mojem primeru je tako, da avto mrzel vžge takoj, obrneš kluč, rečeš ena, naredi VROM, avto lepo mirno teče. Če ga zagrejem, ugasnem po "predpisih" in spet vžgem pa kašla ko stara mama z rakom na vratu. Bom prilepil še ostale slike Seat šlamparije.