Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

bugy1
Novinec

Napisal/-a bugy1 So dec 27, 2008 7:46 pm

INFINITI je napisal/-a:Kaj pa pišeš nekaj na pamet? - 300M ni nikoli bil dizl, pa delal se je od 98 do 04.
Kaj se sploh oglašaš v tej temi če nimaš pojma o avtomobilu in nisi nikoli bil lastnik.

Ok se oproščam tvoji visokosti in se umikam ker si res veliki poznavalec. Bom tudi drugim povedal da si nkdo in predvsem nekaj. Daj me malo spomni ker ti veš kaj jaz vozim in katere šole imam končane. Se še enkrat oproščam velikemu geniju. :roll: :roll:

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 So dec 27, 2008 7:58 pm

:lol: kupi cliota 1.2 pa bo
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem So dec 27, 2008 8:06 pm

bugy1 je napisal/-a:
INFINITI je napisal/-a:Kaj pa pišeš nekaj na pamet? - 300M ni nikoli bil dizl, pa delal se je od 98 do 04.
Kaj se sploh oglašaš v tej temi če nimaš pojma o avtomobilu in nisi nikoli bil lastnik.

Ok se oproščam tvoji visokosti in se umikam ker si res veliki poznavalec. Bom tudi drugim povedal da si nkdo in predvsem nekaj. Daj me malo spomni ker ti veš kaj jaz vozim in katere šole imam končane. Se še enkrat oproščam velikemu geniju. :roll: :roll:

Kaj torej praviš, da je bil dizl in se je delal po 2004?

Prihodnjič ne bodi zajedljiv, raje se normalno zahvali ali utihni.
Ima INFINITi glede tvojega oglašanja čisto prav - dokler boš delal take napake. S takim pristopom boš hitro letel s foruma.

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist So dec 27, 2008 8:45 pm

Brez veze se kregate fantje... Avtor teme 'lepi fantek 1988' si je glede avta že premislil 12.12. zaradi previsokega zneska za zavarovanje.
No escape from the mass mind rape...

Nartabuls
Nov uporabnik

Napisal/-a Nartabuls So dec 27, 2008 11:50 pm

CHRYSLER 300 M
Imam ga že nekaj let in sem zelo zadovoljen z njim.
Glede zavarovanja imam 50 % popust.
Mislim, da je potrebno sešteti, kaj dobiš za ta denar skupaj z nizko ceno avtomobila in zavarovanjem.
Lep pozdrav !
Nartabulš

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Ne dec 28, 2008 1:05 am

Nartabuls je napisal/-a:CHRYSLER 300 M
Imam ga že nekaj let in sem zelo zadovoljen z njim.
Glede zavarovanja imam 50 % popust.
Mislim, da je potrebno sešteti, kaj dobiš za ta denar skupaj z nizko ceno avtomobila in zavarovanjem.

Če imaš 50% popusta je cena zavarovanja znosna, če ne je pa to za marsikoga kar veliko denarja.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost