sasocar123 je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Enkrat sem ze komentiral in bom se enkrat.
Logicno je, da je bila pogodba videno-kupljeno.
Skoraj 100% sem, da nikjer ne pise o prevozenih kilometrih. Kaj ce se prodajalec izgovori (tako, kot se bi naprimer kupec), da je on povedal kupcu, da je bil avto strihan na dolocenem mestu, da je treba dolocene dele na masini zamenjat. In mu v tem primeru po njegovem ponudu avto za manjso ceno.
Ne zagovarjam nategatorje in podobno ampak vendarle....pomoje nihce ne more nikomur dokazat nic. Oba se lahko izgovarjata na svoje in od drugega besede.
pozdravljen !
Drugače videno kupljeno ne obstaja več .. O kilometrih piše na pogodbi (govorim o mojem avtu), drugače pa imam pričo, ki je bila zraven in ve o čem se je šlo, kaj se je povedalo in kaj se je zamolčalo.
furby Advokatu bom pa tudi omenil glede ostalih ja .. Brez skrbi..
Videno kupljeno ne obstaja? Potem pa ti vec ves.
Lahko imas prico prijatelja, ki je bil zraven in kao vse ve....ampak verjemi, da se lahko zgodi natanko to, kar sem ti napisal ( to sem ti napisal, ker vem, da se v polovici primerov prodajalci tako izmazejo). Isto ima lahlo on "prico" in isto se lahko on na vse izgovarja-kot sem ti napisal-kot se izgovarjas ti.
Da ne bos mislil, da to zelim slabo ali da poznam tega prodajalca ampak ti svetujem, da se prej resno pozanimas (realno), ce se ti splaca dajat kaksen euro splov za to. Verjemi mi, da ce je on iznajdljiv, bo vse to rekel, kar sem ti napisal in bo imel denar za veliko boljsega odvetnika. Mogoce vsaj za takega, ki bo to zgodbo vlekel in vlekel....