brett je napisal/-a:Skratka! Za VW Golf VI 1.4 TSI Comfortline (122 KM) 5 vrat, z dodatno opremo: kov. barva, Climatronic klima, RCD 310 radio+zvočniki, paket opreme Komfort (ogr. sedeži, alarm. naprava, zatemnj. vzratn. ogledalo, samod. brisalci in še nekaj malenkosti), rez. kolo, je redna cena 20.357 evrov. Ponujena cena pa 18.423 evrov.
Kako mnenje o ceni glede na dobljeno?!
mito155 je napisal/-a:brett je napisal/-a:mito155 je napisal/-a:tale 310 ima samo en problem... ne paše vizuelno not... ne vem kaj so mislili ko so to dajali not... vse belo, rdeče... pol pa radio... moder... jest sem v svojem že dobu 310ko amapak vseeno je grdo...
To tudi mene skrbi! Se morda da naravnavati jakost svetlobe?
ti povem jutri ko prevzamem avto...
brett je napisal/-a:Opravil sem še dva razgovora in do sedaj je najugodnejša varianta 9,5% popusta, zraven pa mi prodajalec na račun AH dodaja še predpražnike, tank bencina in brezplačan priprava in nulti servis vozila (le ta je po ceniku 120 evrov) in vsako servisiranje s 5% popustom.
Avtu pa sem kot dodatno opremo dodal še zasilno rezervno kolo.
Skratka! Za VW Golf VI 1.4 TSI Comfortline (122 KM) 5 vrat, z dodatno opremo: kov. barva, Climatronic klima, RCD 310 radio+zvočniki, paket opreme Komfort (ogr. sedeži, alarm. naprava, zatemnj. vzratn. ogledalo, samod. brisalci in še nekaj malenkosti), rez. kolo, je redna cena 20.357 evrov. Ponujena cena pa 18.423 evrov.
brett je napisal/-a:Opravil sem še dva razgovora in do sedaj je najugodnejša varianta 9,5% popusta, zraven pa mi prodajalec na račun AH dodaja še predpražnike, tank bencina in brezplačan priprava in nulti servis vozila (le ta je po ceniku 120 evrov) in vsako servisiranje s 5% popustom.
Avtu pa sem kot dodatno opremo dodal še zasilno rezervno kolo.
Skratka! Za VW Golf VI 1.4 TSI Comfortline (122 KM) 5 vrat, z dodatno opremo: kov. barva, Climatronic klima, RCD 310 radio+zvočniki, paket opreme Komfort (ogr. sedeži, alarm. naprava, zatemnj. vzratn. ogledalo, samod. brisalci in še nekaj malenkosti), rez. kolo, je redna cena 20.357 evrov. Ponujena cena pa 18.423 evrov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov