Prezioso je napisal/-a:Kako je pa z porabo pri bravotu 1.6 pri normalni vožnji? kaj moram posebi gledat pri nakupu?
aja kaj ta Fiat Bravo 1.6 SX je 16V al katerega si mislil z 16 V? Kaj pa 1.6 SX je uredu?
šinki je napisal/-a:16V so vsi motorji 1,6 in 1,2, SX pa je oprema. Tist ta prvi bi znal biti lep, glede na to da je iz gorice, kjer pozimi ne mečejo soli po cesti. Jaz mam takega bravota od oktobra, naredil sem 15 000km in do zdaj nisem imel problema. Glede na to da vozim predvsem neavtocestne relacij mi kuri okrog 7l. Drgač je tudi razlika med tistimi po letu 1999, saj so imeli daljše menjalnike kot predhdni, kar pomeni malce slabše pospeške in manjšo porabo na avtocesti. Meni, ki se bolj malo vozim po avtocesti krajši menjalnik pride precej bolj prav, saj mi je potrebno manj pretikati.
Mah tako bom rekel: men je servo fajn samo za parkirat, drgač bi raje videl, če servota ne bi bilo. Ko sem si kupil bravota me je zelo motil, glede na to da sem prej imel unota in škodo brez serva.
abcabc je napisal/-a:Men Hyundai Accent 1.5 pije tud pod 6 litrov celo 5 litrov pri 70km/h na daljši relaciji. Drugače pa ac 120-130 okol 6 litrov, mešana normalna po omejitvah 6.5 litrov bolj rally pa nad 7 litrov.
Seveda nad 7 litrov, če tiščiš v 3 brzini 120km/h, da vse ropota se da lepo tud vozt rally samo čim hitreje v višje brzine.
Je pa napaka Accent RJA vse jih daje, mal mehko podvozje, motorji so OK samo nekateri pijejo olje, .....
Prezioso je napisal/-a:Kaj pa ta http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2961994&show=1
kaj sumljivega videt?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov