DIZELAŠ je napisal/-a:...me zanima kako je z VW Polom, ki ima za konec leta predvideno opcijo 1.4 TSI 122km oz. Ibizo in Fabio...
DaDek je napisal/-a:baucek je napisal/-a:Dobavni rok je od 2 do 3 mesece.
od kod tebi to? po mojih info je 1,5 do max 2.
Kaj pravite:
white, bixenon, el. okno, radio 510... 19500eur. vrei cena ne? redna je nekaj čez 21,5k e. do ponedeljka se bom verjetno odločil.
uros11 je napisal/-a:OFF: kakšno kio ali dve
Tattoo- je napisal/-a:uros11 je napisal/-a:OFF: kakšno kio ali dve
![]()
![]()
![]()
Tipično za ta forum...čisto v vsaki temi (pa ni važno, ali se kupuje Dacia Sandero ali BMW 7) se ljudem "turi" KIA kot nekaj najboljšega pod soncem?!Nočem nobenega krega ampak najprej mi najdi kje Cee'da z...
- 160 KM
- Bi-Xenon žarometi
- 18" platišči
- električnim strešnim oknom
- radijem z zaslonom na dotik
...potem se bomo pa šele začeli pogovarjati o ceni!![]()
P.S.: Pa da ne bo pomote...KIA Cee'd je super ponudba za "osnovni" avto za prevoz od točke A do točke B! Takoj, ko pa želiš imeti pri avtu nekoliko več tehničnih bombončkov ter malo zmogljivejši motor, se pa lahko pri KIA-i gladko j**eš!
ban je napisal/-a:Tattoo- je napisal/-a:uros11 je napisal/-a:OFF: kakšno kio ali dve
![]()
![]()
![]()
Tipično za ta forum...čisto v vsaki temi (pa ni važno, ali se kupuje Dacia Sandero ali BMW 7) se ljudem "turi" KIA kot nekaj najboljšega pod soncem?!Nočem nobenega krega ampak najprej mi najdi kje Cee'da z...
- 160 KM
- Bi-Xenon žarometi
- 18" platišči
- električnim strešnim oknom
- radijem z zaslonom na dotik
...potem se bomo pa šele začeli pogovarjati o ceni!![]()
P.S.: Pa da ne bo pomote...KIA Cee'd je super ponudba za "osnovni" avto za prevoz od točke A do točke B! Takoj, ko pa želiš imeti pri avtu nekoliko več tehničnih bombončkov ter malo zmogljivejši motor, se pa lahko pri KIA-i gladko j**eš!
Tole bo pa nemogoče, kia nima tako močnih motorjev sploh. Največ kar lahko ponud je 126 KM bencinar.
uros11 je napisal/-a:Pa še tile bencinarji od KIE so zaenkrat s temi KM samo na papirju, v praksi precej KM manj. Npr. 1.4 s 109 KM... kaj boš s tem. Temu ustreza VW 1.4 60 KM.
Shebo je napisal/-a:Ima tvoja brilijantna teza kakšne dokaze?
Shebo je napisal/-a:Ima tvoja brilijantna teza kakšne dokaze?
golf 6 pa 1.8tsi? če ti gre finančno skozi sploh nimaš kej razmišljat. Mene je čist pozitivno šokiral(sicer 1.4 160km). Edino zadaj mi še vedno ni lep ampak vse drugo pa jeDaDek je napisal/-a:Kaj pravite:
white, bixenon, el. okno, radio 510... 19500eur. vrei cena ne? redna je nekaj čez 21,5k e. do ponedeljka se bom verjetno odločil.
jojo edit: pa seveda vancuver sport paket
Drocky je napisal/-a:golf 6 pa 1.8tsi? če ti gre finančno skozi sploh nimaš kej razmišljat. Mene je čist pozitivno šokiral(sicer 1.4 160km). Edino zadaj mi še vedno ni lep ampak vse drugo pa jeDaDek je napisal/-a:Kaj pravite:
acid je napisal/-a:Drocky je napisal/-a:golf 6 pa 1.8tsi? če ti gre finančno skozi sploh nimaš kej razmišljat. Mene je čist pozitivno šokiral(sicer 1.4 160km). Edino zadaj mi še vedno ni lep ampak vse drugo pa jeDaDek je napisal/-a:Kaj pravite:
Dadek, dobra cena je ja, za to kar si vse napisalGo for it
Mene je pa motor tak šokiral, da me še zdej drži :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov