Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Pe avg 21, 2009 10:17 am

Prijatelj ima EXECUTIVa in moram rect, da je super oprema. Usnje, gretje sedezev in 16" platisca... je pa 131 konjski 1.9TDI.
[size=75]Volvo. For life.[/size]

Uporabniški avatar
Sasqa
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Sasqa Pe avg 21, 2009 4:10 pm

Ja ravno na takšnega jaz čakam. Pa nisem siguren, če ima tempomat ali ne (pozabil vprašati), zato sem pa raje tukaj vprašal koliko pride vgradnja in če se kdo spozna na to, če imajo ti letniki (2005) kable že pripravljene za montažo...

Drugače pa je EXECUTIVE, usnje, gretje sedežev, ogledal..., 16" ALU Road America itd, tako kot si ti napisal (1.9TDI - 131KM).

Lp
Saša
Vaša teorija je nora, a vprašanje, ki nas razdvaja je le, ali je dovolj nora, da bi lahko bila pravilna (N. B.)

Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a pocesnkII Pe avg 21, 2009 4:28 pm

Sasqa je napisal/-a:
Drugače pa je EXECUTIVE, usnje, gretje sedežev, ogledal..., 16" ALU Road America itd, tako kot si ti napisal (1.9TDI - 131KM).

Lp
Saša

moj INDIVIDUAL ma pa se kaksno malenkost vec :twisted:
Diagnostika in servis osebnih ter tovornih vozil ->PM

Uporabniški avatar
Sasqa
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Sasqa Pe avg 21, 2009 6:45 pm

A individual tudi obstaja? Jaz pa sem venomer mislil da so samo Trendline, Comfortline in Highline, nakar sem za tega, katerega čakam izvedel da je Executive...tudi za Exclusive in Buissnes nisem vedel da obstajata :)

No uglavnem, ta na katerega čakam ima tudi športno podvozje, tako kot od PocesnikII. Od opreme pa bojda nima elektronskega nadzora blažilnikov in navigacije (kar pa dandanes ni problem ob poplavi garmin in podobnih enot). Za tempomat pa nisem siguren :)

Če ni skrivnost, v čem se sploh razlikujeta Individual in Executive? kakšna je razlika v opremi?

PocesnkII, še nekaj me zanima. Na onem linku, ki si mi ga poslal od tvojega avtomobila sem opazil, da imaš 18" platišča. Zanima me kakšne dimenzije pnevmatik imaš gor, ter kako ti je uspelo namestiti tako velika platišča, kajti v homologaciji za tegale Executive-a piše max. 225/45/R17 91V.

Lp
Saša
Vaša teorija je nora, a vprašanje, ki nas razdvaja je le, ali je dovolj nora, da bi lahko bila pravilna (N. B.)

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Pe avg 21, 2009 7:03 pm

Za tempomat je vse pripravljeno, rabiš samo novo ročico in priklop na računalnik. Moj je Highline, pa ima poleg vsega kar ste našteli pri Executive še multifinkcijski volan, les in CD menjalec. Očitno se je prvi lastnik dobro izprsil :)

Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a pocesnkII So avg 22, 2009 8:44 am

Sasqa je napisal/-a:Če ni skrivnost, v čem se sploh razlikujeta Individual in Executive? kakšna je razlika v opremi?

PocesnkII, še nekaj me zanima. Na onem linku, ki si mi ga poslal od tvojega avtomobila sem opazil, da imaš 18" platišča. Zanima me kakšne dimenzije pnevmatik imaš gor, ter kako ti je uspelo namestiti tako velika platišča, kajti v homologaciji za tegale Executive-a piše max. 225/45/R17 91V.

Lp
Saša

Individual je bilo meni razlozeni da si prisel v trgovino in rekel tole pa to , odpru tosel in pogledu kolk je se cvenka ostalo in potem nadaljeval, aja pa se to in tole dajte notr. uglavnem individual je oprema katero sestavijo na zeljo stranke

mojega passata je mel šef vw servisa v nemciji tko da lahko ves kaj vse si je zmislu. :twisted:

drugace mam pa gor 225/40 -r18 vendar spomladi nacrtujem 225 / 30 -r20 ali r19 (sam 19 mi nedisi prevec) sirina gume (225) pa tudi nemore biti vecja ker potem drajsa po koncniku ali pa gleda iz blatnika.
Diagnostika in servis osebnih ter tovornih vozil ->PM
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov