EMiR je napisal/-a:zakaj si pa sonate kaksne ne pogledas?
sonata? hyundai sonata? a resno?
ja tole pa res ni v mojem rangu, saj ga ni na avto.net:
pod 11.500 eur in pod 140 konji..
-
sem pac rekel in to ze dostikrat tukaj, da zelim avto nizjega srednjega razreda, dizla
se po trenutno pridobljenih info odločam med seat leonom, ford focusom ter citroen xsaro, katerih je na sreco za meni sprejemljivo ceno se kar nekaj na trgu. kar pa ni najpomembnejsi faktor moje odlocitve...
imel sem prej v načrtih tudi opel astro, hondo civic, toyoto corollo, citroen c4, alfa romeo 147, peugeot 307, a sem jih zaradi parih razlogov črtal... ene zaradi majhne ponudbe, druge ker so me eni prav odvračali od nakupa, ene stran dal zaradi prebranih info o njih.. tiste, ki jih iz tega razreda sploh nisem naštel, pa me že v osnovi niso zanimali: ali mi niso vizualno všeč ali ker me znamka odvrača...
no, danes se celo najdel kolega, ki se tudi malce z avti ukvarja in za katerega sem upal, da mi lahko pomaga... in pravi, da je focus zanič, da leoni rjavijo,,, xsara morda.. leon rjavi... govorim o letniku '03, 04... zej pa res ne vem.. ker leon dizel '03, '04 je na
www.carsurvey.org s strani uporabnikov izjemno pohvaljen..še najbolj od vseh omenjenih avtov...