Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Sr sep 09, 2009 8:37 pm

zadnji je iz tvojega mesta.. všeč mi je da je star samo 2leti in ima veliko kilometrov, kar pomeni veliko avtoceste. če ni bil razbit.. je ok, samo cena je pa že skoraj v rangu 525.
malo na bmw foorumu povprašaj.
osebno bi šel pogledati predzadnjega in jim malenkost znižal ceno ali pa vsaj v ceno vključil še čipiranje pri omenjeni firmi. navigacijo pa.. nevem no, ima že vsak telefon danes. izgled brez pa tudi ni katastrofalen, ni to seat :lol:

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a en3rgie Sr sep 09, 2009 8:59 pm

Oba se mi dopadeta .. ceprou mi je predzadn skor mal lepsi .. barva, M optik ..

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Sr sep 09, 2009 9:06 pm

Že zaradi sedežev se splača, je ogromna razlika v primerjavi s serijskimi klopcami...
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Napisal/-a en3rgie Če sep 10, 2009 6:59 pm

evo sem ga sel danes pogledat .. avto se mi zdi super .. je iz italije in je res ohranjen .. pozna kdo kej to avtohiso ?

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Če sep 10, 2009 7:02 pm

katero? si ga šel v lj gledat?

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Napisal/-a en3rgie Če sep 10, 2009 7:07 pm

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3088661&show=1

Tegale ,, zaenkrat je rezerviran .. kaj mislite ?

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Pe sep 11, 2009 5:58 pm

Vsekakor je dobro opremljen. Kako je z km ??? in upam, da bo spustil še malček ceno.

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Pe sep 11, 2009 6:02 pm

Izsili vsaj zastonj čipanje :!:

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Napisal/-a en3rgie So sep 12, 2009 9:19 pm

Čipanje bi mi dal zastonj na to ceno kokr je .. drgac pa spusti na 17200€ .. vendar je tkole .. z mano je sel mehanik k se mal bol spozna na BMWje in je stvar taka .. ubistvu je navadn bmw ki ima osnovno opremo .. edino sportne sedeze in xenon je original .. na avtu so M optic odbijaci in barva sploh ni enaka barvi avta .. na soncu se lepo opazi da je drugacna barva .. + PDC zadaj je dan gor naknadno + volan je zamenjan kao od M optica .. tko da kater neve bo kupil ta avto kao da ima M optic opremo .. vendar je nima ! Kilometri pomoje niso realni .. stevilke se ne ujemajo na stevcu in po potovalnem racunalniku .. sploh pa nebi bilo nic cudnega ker pri tej firmi popravlajo stevce in so eni vodilnih u sloveniji .. (tko sem slisal) toliko o tem avtu

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 So sep 12, 2009 10:56 pm

IN :P :con

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So sep 12, 2009 11:01 pm

en3rgie je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3088661&show=1

Tegale ,, zaenkrat je rezerviran .. kaj mislite ?

jaz bi se tega zognil..........poglej kdo ga prodaja, ter "zloži kockice" oz. mal uporabi možgane, pa ti mora bit "koj" jasno zakaj oz. čemu je avto služil....

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Napisal/-a en3rgie Ne sep 13, 2009 10:08 am

sašo5 mi je jasno ;)

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Napisal/-a en3rgie Po sep 14, 2009 9:46 am

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3117838&show=1

Zagrel sem se za tega .. kaj menite ? prvi in zadnji odbijac sta bla spraskana od vandalizma in sta bila strihana .. kot tudi luci .. zadnje so bile zamenjane od zavarovalnice za black light .. drgac je pa model reku da dela vse tko k treba ..

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... Po sep 14, 2009 10:17 am

če mislim pravega, ki sem ga videval po MB je bil pred kratkim pripeljan iz DE, saj se je en čas vozil z DE tablicami, bil pa je pred parimi mesci, malo poglej če je bil servisiran v DE ali pri nas letos pa boš takoj vedel če vse drži
P0rn Industries Inc.

speedfreak za moderatorja!

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Napisal/-a en3rgie Po sep 14, 2009 11:08 am

sem klical modela in mi je reku da je iz nemcije ja .. nevem pa kje je biu servisiran ..

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Napisal/-a en3rgie To sep 15, 2009 4:29 pm

Se kdo kaj ve o tem bmwju ?

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Če sep 17, 2009 3:54 am

Vem, da sem vozil trojko 2.0d avtomatic in je polom, ubije avto, dolgcajt živi, neodziven...
Mora bit šestak za avtomatika, da je kolikor toliko kulturno za vozit.

Kaj pa će pogledaš malo bmw premium selection? Teh trojk karavan majo ko dreka, pa znano zgodovino majo...pa dej vzemi šestaka, pije nič več, žal ti bo, čip gor dol, 4valji ali pa 6 je razlika...
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Če sep 17, 2009 5:45 pm

bass je napisal/-a:Vem, da sem vozil trojko 2.0d avtomatic in je polom, ubije avto, dolgcajt živi, neodziven...
Mora bit šestak za avtomatika, da je kolikor toliko kulturno za vozit.

Kaj pa će pogledaš malo bmw premium selection? Teh trojk karavan majo ko dreka, pa znano zgodovino majo...pa dej vzemi šestaka, pije nič več, žal ti bo, čip gor dol, 4valji ali pa 6 je razlika...

Bass 32' tudi z avtomatiko je čisto živahen avtomobil, le navaditi se je treba, da pri speljevanju krnično zamuja za nekaj trenutkov in to upoštevati pri dodajanju plina. Pri polnem pospeševanju pa se tudi z avtomatiko dobesedno izstreliš z mesta.

Premium selection morda ni slaba ideja, vendar se bojim da je proračun za nakup malce majhen. Tisto so vozila stara leto ali leto in pol natlačena z vso dodatno opremo od M paketa, PDC spredaj in zadaj, usnje, 18 col platišča, X drive... Pred kratkim se je prodajala cela demo flota teh trojk (uvoznik naj bi jih uporabljal za predstavitve po SLO), cene pa so se vrtele okrog 30.000 EUR (novi cca 45.000 EUR). Če proračun to omogoča bi si šel kakšnega ogledat (4 ali 5 jih je stalo na Acosmos).

Glede na tvoje želje in proračun pa bi razmislil še o Citroenu C5. V očeh zavistnih sosedov ne bo tako prestižen kot nemška trojica, vseeno pa se lahko kosa z njimi. Tale akcija pa ti omogoča da za tak denar kupiš novo vozilo in se rešiš skrbi z nepričakovnaimi stroški, pa tudi paket opreme je precej soliden.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3116174&show=1

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Napisal/-a en3rgie Če sep 17, 2009 7:30 pm

tristan01 se strinjam s tabo .. vendar je proracun nekje do 18.000 .. mal me skrbijo pri tem bmwju kilometri ..

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Če sep 17, 2009 10:54 pm

en3rgie je napisal/-a:tristan01 se strinjam s tabo .. vendar je proracun nekje do 18.000 .. mal me skrbijo pri tem bmwju kilometri ..

Ok če kupuješ avtomobil za 18.000 EUR, koliko imaš pripravljeno še za servis, menjavo gum in kakšno manjše popravilo? Predvidevam da ne boš zapravil vse budget samo na avtomobilu za katerega veš da bo treba narediti še servis, kupiti set zimskih gum.... Če malce premisliš imaš na strani še cca dva tisočaka za to. Torej nov avtomobil malce čez 20.000 EUR ni nedosegljiv. Glede na to da večino nepričakovanih stroškov v naslednjih dveh letih pokrije garancija pa te tudi posojilo za razliko do novega ne bo pokopalo.

Seveda pa je to le moje razmišljanje.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov