Dj Big je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:Jst kle kokr berem ispade koda je zadnji pogon bolš kokr 4x4. Kar se tiče zadnjega pogona kokr pravjo nekateri folk se voz po lj pa prau nimam problemou, pa tut v lj ko napada več snega mam soseda z 330 se sam v dvorišču vrti še vn ne pride heheheheda govorim kolega 520i 2007 pa še en kolega 525d to negre nikamor
Ure slovenščine si prešprical?
A jebiga če sm čefur
OFF
Pa ni pomembno kaj si. Potrudi se bolj pravilno slovnično pisati.
Morda boš tudi ti kdaj rabil pomoč in če boš s takšnim načinom
pisal te forumaši ne bodo resno vzeli.
OFF:
Važn je da se razumemo kva eni okol tega tok komplicerate nismo hrvati
Obstajajo nekatera pravila, ki so napisana in pravila, ki niso napisana jih je pa treba mal premislit....
Če boš prišel v Maribor in boš začel " kwa zdej model a grema na điro"....in če boš naletel na mal bolj razdražljivega štajerca se ne bosta lepo gledla....enako če bom jaz prišel v Lj in začel" ka zaj čefur ka ti te dela?" bom enako naletel na neodobravanje....
Če se bomo pa vsaj približno slovnično izražali pa teh problemov ne bo, poleg tega bodo razumeli vsi ne pa včasih , ko moram uporabit prav kake "slovarje" da kaj razumem....
ON:
Glede zadnjega pogona se strinjam z dejstvi...Sem jih občutil na lastni koži...merđo z vsemi pomagali in zelo dobrimi novimi zimskimi gumami je obstal ( ni bilo možno prevozit dokaj mali klanec) med tem ko sem z predpotopno R5 z 5 let starimi zimskimi gumami celo obstal sred klanca in normalno speljal (res da je na začetko malo vrtelo ampak šlo pa je...) . Po zasneženi cesti je vožnja dokaj neudobna , saj je avto popolnoma nemiren in elektronika zelo pogosto posega v način vožnje.....govorim za avtomatika, ki je verjetno še bolj neudoben za vožnjo po snegu kot kak ročni menjalnik. Govorim seveda za ceste z nakloni 5-10% in pa par cm zvoženega snega.....tist da je samo mokro po cesti ali pa samo rahla plundra je popolnoma drugač....
Jeep je še slabši....na prednji osi ima skoraj 1000kg na zadnji pa komaj kaj 500kg (in seveda brez kakršnekoli elektronike)....na polzkem zasnežem vozišču ga je skoraj nemogoče vozit brez vklopljenega 4x4 pogona....