_Ghostrider_ je napisal/-a:ja so ja..ker nisn htev takoj rečt kak me je nasrav s tem da se je lagav pa ni povedav kaj je z avtom narobe
_Ghostrider_ je napisal/-a:ja pa poglej če si mi biv pripravljen tolko spustit ceno ko si mi pač jo to pomeni da je tebe tudi nekaj j*****...če ste tisto žičko menjali bi pol naj biv mir po moji logiki in more biti z avtom nekaj druga narobe...
GT_Turbo17 je napisal/-a:ha ha ha!
Mislim, žalostno. Človek kupi rabljen avto in misli, da bo vse super laufal. Vaš 18 letni sin je nevem kolk časa šparal pa nevem kaj...kaj to briga prodajalca. Avto ste videli - je laufal. če crkne drugi dan po nakupu ni več prodajačev problem - temveč kupčev.
OnlyME. vsa čast, da se ukvarjaš s takimi. Jaz bi jih že zdavnaj odjeb...Drugače pa gospod oče od lastnika avta, za prvi avto bi lahko sinu privoščili kakega lupota - ne pa 150 kojnsko mrcino, katere stroški vzdrževanja so dragi in pri kateri rado crkne kup stvari...
Drugič pa se pred nakupom pozanimajte..ne pa rinit v nakup ko z glavo skozi zid. VIDENO - KUPLJENO. ADIJOS AMIGOS!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov