Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
\OnlyME/
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a \OnlyME/ So dec 12, 2009 8:30 pm

Avto je v njegovi lasti od 7.12. od 12.ure naprej, oziroma ker ni šel prepisa nardit in zavarovanja, je v računalnikih avto šerbineka in ostalih še vedno golf pisan na mene

Uporabniški avatar
Pitu
Novinec

Napisal/-a Pitu So dec 12, 2009 8:32 pm

Taj so pač bila ta njegova vprašanja na čuden način spisana... :?

_Ghostrider_
Novinec

Napisal/-a _Ghostrider_ So dec 12, 2009 8:44 pm

ja so ja..ker nisn htev takoj rečt kak me je nasrav s tem da se je lagav pa ni povedav kaj je z avtom narobe

Uporabniški avatar
\OnlyME/
Novinec

Napisal/-a \OnlyME/ So dec 12, 2009 8:50 pm

_Ghostrider_ je napisal/-a:ja so ja..ker nisn htev takoj rečt kak me je nasrav s tem da se je lagav pa ni povedav kaj je z avtom narobe

Pardon da nisem povedal čist za vsak del ki je bil na avtu menjan. Kar se tiče napak na avtu pa se nimam kaj za opravičevat - sem vse povedal. Je pač tak da pri takih stvareh ko nekaj crkne je vedno kriv tisti ki proda, saj sem tut jaz prejšnjega lastnika klel ko se mi je to zgodlo, pa mi je ded reko da če sem pokvaro naj si popravlam sam, ker mi je on prodal brezhiben avto. Ne pa jaz, ko še iščem rešitev za vas......

_Clio_RS
Nov uporabnik

Napisal/-a _Clio_RS So dec 12, 2009 9:03 pm

Pozdravljeni...da še jaz nekaj nahitro napišem glede te teme (avta _ Golf IV GTi)

Sedaj sem najdel čas da sem se spravil sem gor in malo popišem forum.

No vglavnem kot prvo moram povedat da ima OnlyMe prav kar je tudi res, ko je on avto kupil...se je lepo pripeljal domov in vse...cez 2 dni je sal na morje...eno noc prej je odšel po nakupih in mu avto ni vžgal...preklical je vse poznanstva kar jih ima on in njegovi drugi prijatelji. Od popoldan od 15 ure naprej do 1 zjutraj smo drkali avto po servisih (se opravicujem za grde besede ampak nimam casa ** pisat) po računalniku itd...usposobili smo ga da je lahko odšel z družino na morje. No kot je napisal tudi sam...so mu serviserji menjali tisto žico in je avto deloval brezhibno.. (ne da ga zagovarjam ali da bi ga dobro poznal) spoznal sem ga ko je imel tezave z avtom in sem mu sal na roko da smo ga usposobili) Čez kaka 2 meseca sem ga prosil naj mi posodi avto za v Avstrijo čez vikend. Sam sem se po avstriji naganjal avto res dobesedno iz kraja v kraj prizigal, ugašal in vse avto je deloval brezhibno... Ni imel probleme z njim.

Sedaj pa ne razumem kupca...Sam sem ponosen lastnik Renault Clio rs... ko je prisel v moje roke je avto tudi bil totalno zjeban ce se lahko tako izrazim...in po mojem mnenju je 50% avtov v sloveniji dobrih brez zacetnih problemov ko se prodajo 50% pa slabih itd...(ali se za napake ve ali ne) Torej mislim da ni primerno "blatit" prodajalca (OnlyME) , ki vam še hoče res pomagat da se napaKa cimprej odpravi. Če bi bil po domače rečeno svinja bi vam povedal isto kot njegov prejsni lastnik "popravi ga. Ko si od mene odšel je deloval)
Torej? Rešite zadevo na spoštljiv način in lepo uredite zadevo. Tudi OnlyMe vam pomaga.

Lep Pozdrav

p.s. ce me potrebujete za vec info : recode@partis.si
LP
Clio gre..ostali "avti" pa hodijo

_Ghostrider_
Novinec

Napisal/-a _Ghostrider_ So dec 12, 2009 9:03 pm

ja pa poglej če si mi biv pripravljen tolko spustit ceno ko si mi pač jo to pomeni da je tebe tudi nekaj j*****...če ste tisto žičko menjali bi pol naj biv mir po moji logiki in more biti z avtom nekaj druga narobe...

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind So dec 12, 2009 9:04 pm

Fantje, jaz vam svetujem, da to rešite prek PM-ja, msn-ja...
Se bodo kmalu moderatorji oglasili ;)

Uporabniški avatar
\OnlyME/
Novinec

Napisal/-a \OnlyME/ So dec 12, 2009 9:12 pm

_Ghostrider_ je napisal/-a:ja pa poglej če si mi biv pripravljen tolko spustit ceno ko si mi pač jo to pomeni da je tebe tudi nekaj j*****...če ste tisto žičko menjali bi pol naj biv mir po moji logiki in more biti z avtom nekaj druga narobe...

Ok, da bodo vedli vsi kaka je bla cena,.... 3.000 eur je bla cena iz prvotne cene 4.400 eur do cene 3.500 nazadnje v oglasu. Zakaj sem ga dal za taki dnar? Ker sem za popolnoma isti denar imel nagledan družinski avto, kakršnega potrebujem (9 mesecov star otrok je pa razlog da rabim družinski avto). Sicer pa ne splača se mi razlagat več, ker itak iščete krivca v meni, pa naj rečem karkoli.

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ So dec 12, 2009 9:25 pm

še enkrat.. če je ostalo vse brezhibno in je bla cena 3000, nevem zakaj sploh pišeš. ghostrider, koliko pa misliš, da je lahko popravilo? 1000?

_Ghostrider_
Novinec

Napisal/-a _Ghostrider_ So dec 12, 2009 9:26 pm

Jerch_ je napisal/-a:še enkrat.. če je ostalo vse brezhibno in je bla cena 3000, nevem zakaj sploh pišeš. ghostrider, koliko pa misliš, da je lahko popravilo? 1000?

ja nevem...saj to je glih problem...ko doben nemore ugotovit kaj je narobe z avtom

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Ne dec 13, 2009 2:43 am

stari jebemo vraga....riskiraj par evrov pa se odpelji do kakšnega poznanega mehanika ali pa v najslabšem primeru do pooblaščenega serviserja,priklopite avto na tester in rešite zadevo tak kot se zagre....ne pa da mi tukaj na forumu zdaj ugotavljamo na podlagi nekih kvazi obtožb kaj je z avtom narobe in kaj ne....pelji avto,priklopite,preverite zadeve ki vam jih javlja kot napake,odpravite napake,plačaj in to je to.....pa bo zadeva rešena....
ker kot veš tako neboste prišli nikamor z nekimi obtožbami in nevem še s čim.vem da si si težko prislužu teh 3000 evrov,sam za ta denar tudi nemoreš pričakovat nekega stroja....sliši se lepo....1.8T .....150 konjev....resnica je pač drugačna in vsi vemo kakšna....žal tako je ...bosta pač vedela za drugič z očetom kako in kaj kupovat....

pa ne mislim nč slabega s tem povedat....
srečno pri rešitvi problema

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Ne dec 13, 2009 3:01 am

ha ha ha!

Mislim, žalostno. Človek kupi rabljen avto in misli, da bo vse super laufal. Vaš 18 letni sin je nevem kolk časa šparal pa nevem kaj...kaj to briga prodajalca. Avto ste videli - je laufal. če crkne drugi dan po nakupu ni več prodajačev problem - temveč kupčev.

OnlyME. vsa čast, da se ukvarjaš s takimi. Jaz bi jih že zdavnaj odjeb... ;) Drugače pa gospod oče od lastnika avta, za prvi avto bi lahko sinu privoščili kakega lupota - ne pa 150 kojnsko mrcino, katere stroški vzdrževanja so dragi in pri kateri rado crkne kup stvari...

Drugič pa se pred nakupom pozanimajte..ne pa rinit v nakup ko z glavo skozi zid. VIDENO - KUPLJENO. ADIJOS AMIGOS! ;)
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Ne dec 13, 2009 3:24 am

GT_Turbo17 je napisal/-a:ha ha ha!

Mislim, žalostno. Človek kupi rabljen avto in misli, da bo vse super laufal. Vaš 18 letni sin je nevem kolk časa šparal pa nevem kaj...kaj to briga prodajalca. Avto ste videli - je laufal. če crkne drugi dan po nakupu ni več prodajačev problem - temveč kupčev.

OnlyME. vsa čast, da se ukvarjaš s takimi. Jaz bi jih že zdavnaj odjeb... ;) Drugače pa gospod oče od lastnika avta, za prvi avto bi lahko sinu privoščili kakega lupota - ne pa 150 kojnsko mrcino, katere stroški vzdrževanja so dragi in pri kateri rado crkne kup stvari...

Drugič pa se pred nakupom pozanimajte..ne pa rinit v nakup ko z glavo skozi zid. VIDENO - KUPLJENO. ADIJOS AMIGOS! ;)

sem hotel podobno napisat samo sem bolj cenzurirano napisal...predvsem ta del odebeljen sem izpustil.

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Ne dec 13, 2009 11:06 am

v končni fazi je vseeno kdo bo peljal avto... sem tudi sam imel za prvi avto golfa gtija pa še še vedno živ. očitno je problemček nekje okoli volana. Ker ima gti že kar nekaj elektronike, ga odpeljite na pooblaščen servis kjer naj ga pogledajo. tester bo sigurno pokazal napke.

lp

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Ne dec 13, 2009 1:16 pm

ja sej to je razumljivo samo ne more blatit prodajalca po forumih. Ko, da vsak drugi proda brezhiben avto. Ko da je on vedno brezhiben avto prodal...če je rabljen avto ne more bit brezhiben. še pri novih so podobne težave včasih...
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
Roady
Novinec

Kraj: Radenci

Napisal/-a Roady Ne dec 13, 2009 5:42 pm

Kaj se te zaj buniš tu neke. Greš kupit najcenejšga gtija na a.netu, ki se prodaja že ohoho lep čas in je blo tudi znano, da avto ni vžigal in je že mel ta problem, ker se je o tem pisalo na forumu in pol pričakuješ da bo delal BREZHIBNO še ohoho let brez da bi ga pipno. :roll:

Zdaj pa tu nekaj blatiš OnlyMe-ja da te je nasral, čeprav ti je za napako povedal(kolkor sem tu razbral na forumu). Taki mi grete najbol na živce. rad bi mel brezhiben avto za male pare :roll:

Povej mi odkod si in ti mogoče lahk zrihtam enga stručkota za gtije, da bo pogledal kaj bi lahko blo z avtom narobe. Sam ni poceni... Kvaliteta se plača a veš :twisted:

LP
Slika

nejcracing
Novinec

Kraj: trojane

Napisal/-a nejcracing Po dec 14, 2009 10:47 am

ja avto je bil res pocen in ne morš pričakovat da bo za tak denar brezhiben vendar če bi bil prodajalec fer bi pa tudi lahko povedal kakšne so napeke avta, ampak sedaj mu ne moreš nič , odpravi napako in potem poročaj na forumu da vidmo kaj je bilo z avtom narobe

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Po dec 14, 2009 12:19 pm

Fak k sm pa tole prebrau mi je pa kr pritisk poskoču. Pa kaj se ti Ghostrider neki buniš tuki kakšen auto ti je prodou, kdo ti je pa kriv da si najcenejšga kupu pa še vedu si za napako zdj se pa tle neki ku.rčiš kao kok te je za.jebu prodajalc. Pol ga pa ti še tok bl jebeš pa mu ne pošleš nove police mislm SRAM TE JE LAHKO res. Fant ti gre pa še zdj na roko pa išče rešitev te elektronike, ker se pač teb neda dat 100€ da se odpelje do enga stručkota pa da se to zrihta. Loh bi se mal zamislu sam nad sabo kao fotr, bi mogu sklepat da maš u glavi mal več pameti sam zgleda ni tko. Vem da sm mal na grd način to napisu use skupi ampak me pa res razpizdi tak odnos pi.čku mater. Zrihti že ta j***a pa bod tih sej si vedu kakšn auto kupuješ

_Ghostrider_
Novinec

Napisal/-a _Ghostrider_ To dec 15, 2009 5:49 pm

zdaj pa še naj jaz odgovorim glede golfa kajti prodajaca vsi spoštujete po kupcu pa pluvate avto je vlečna služba odpeljala na servis kjer so ugotovili napako da so števci zanič pa veste zakaj ker je nekdo zbijal km na nestrokoven način uničil je števce potem je brikal z žičko da je nekako tu pa tam vžal pol pa hitro utural novemu lasniku škode je za cca 900e sicer pa tako vi vsi tu gor pravite da je prodajalec pošten čimveč takšnih morda se še kdo opeče

_Ghostrider_
Novinec

Napisal/-a _Ghostrider_ To dec 15, 2009 6:04 pm

sicer pa je ta forum odličen moram pohvaliti izredno veliko takšnih ki so z raznimi nasveti hoteli pomagati tako da se na ostalo peščico sploh ne oziram
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov