Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Pe dec 18, 2009 12:11 pm

kolesar je napisal/-a:
FLINK je napisal/-a:
ban je napisal/-a:Glede na to, da širiš ponudbo možnih vozil, bi ti jaz predlagal še golfa, tale recimo se mi zdi zelo ugoden, dobro opremljen in z odličnim motorjem.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3340546&show=1

Res odlicni motor ja :roll: :roll: :roll:

verjetno že bolši ko stari 1.6

pil bo verjetno konkretno manj..

Verjetno je ze boljsi, ni pa to ne vem kako super motor....glede na konje in na to, kaksen avto je to. Se verjetno splaca pogledat za kasnim drugim motorjem....
:)

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Pe dec 18, 2009 12:28 pm

FLINK je napisal/-a:
kolesar je napisal/-a:
FLINK je napisal/-a:
ban je napisal/-a:Glede na to, da širiš ponudbo možnih vozil, bi ti jaz predlagal še golfa, tale recimo se mi zdi zelo ugoden, dobro opremljen in z odličnim motorjem.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3340546&show=1

Res odlicni motor ja :roll: :roll: :roll:

verjetno že bolši ko stari 1.6

pil bo verjetno konkretno manj..

Verjetno je ze boljsi, ni pa to ne vem kako super motor....glede na konje in na to, kaksen avto je to. Se verjetno splaca pogledat za kasnim drugim motorjem....

ta golf se mi ne zdi pametn nakup...

sam kake motorje majo pa drugi predlagani, dvomim da kj bolše :lol:

Andy007
Nov uporabnik

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Pe dec 18, 2009 1:05 pm

to sem že jaz predlagal.. in ga kupiš v NM z dodatnim popustom na zaposlenega .. pa bo okol 13k € ;)
No escape from the mass mind rape...

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Pe dec 18, 2009 4:26 pm

Jaz ti predlagam Mazdo 3, predvsem zaradi zanesljivosti. Če izbrskaš kakšen
popust bi bilo super. Mazdin 1.6 motor ima ketno!
Drugače pa pojdi na testno vožnjo z Mazdo, Citroenam in ''Pižojam'' in
boš videla, da Mazda prekaša ostala dva kar se tiče voznih lastnosti.
Kar se tiče vizualnega izgleda pa je seveda lastna izbira.

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Pe dec 18, 2009 8:48 pm

Če razmišljaš o novi Astri, ne oklevaj, staro pa rajši ne, če imaš ponudbo za Mazdo. Za 308 ne vem, če se kvari, sem pa slišal, da je 207 živi obup. Renoja ti po lastnih izkušnjah močno odsvetujem, sam, če si bila s predhodnikom zadovoljna(čeprav ne vem kako) boš tudi z novim. C4 je star kot zemlja in ni ravno simbol zanesljivosti, i30 pa je v primerjavi z mazdo precej zastarel. Jaz bi zagotovo novo Astro ali Mazdo, je pa zelo pomembno, da se odpelješ na testno, pa boš takoj videla kateri je zate.

sa
Nov uporabnik

Napisal/-a sa Pe dec 18, 2009 9:03 pm

Kot je bilo že rečeno, dobiš Megana Dynamique 1.6 (praktično vsa oprema), preko Revozovega popusta (13%) in 1000 € na Renault financiranje za dobrih 13300 + 200 € prevoz + 100 € podaljšana garancija 4 leta. Metalna barva dodatnih 440 €.

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero Pe dec 18, 2009 10:37 pm

Glej, če ti je kateri avto bolj všeč od drugega, ko potegneš črto, bi jaz kupil tega pa čeprav je nekaj dražji.

tassi1
Nov uporabnik

Kraj: savinjska dolina

Napisal/-a tassi1 So dec 19, 2009 6:59 am

Takole, včeraj sem sprobala več vozil.Najbolj me je navdušila mazda3- vendar ko se je noter vsedel mož(120 kg), se je sedež dotikal zadnje klopi- odpade, ker se zadaj vedno vozi kdo z mano.
Citroen c3 ali c4- mi oblika ni všeč- xsara piccaso- dolgcajt oblika.
Peguet 308- ful dolg in položen sprednji del + šipa- če si majhen, ne vidiš NIČ ven!!- pa na ceno mi je nabijal neke dodatke!!
Kia ceed- cena+ ni všeč bil možu!!
Megane- ga nisem peljala, vendar sva se odločila, da zamenjama znamko.
astra- ful trda, nič placa zadaj za velike.
i30- barve ni bilo prave, noter je lep- vse je na dosegu roke, sicer sedeži nimajo fajn oprijema, samo ko sma potegnla črto, kaj je kateremu všeč in fajn, sva se odločila za i30 1,6 style opremo v srebrni barvi. :lol: :lol: :lol:
Meni najbolj všeč pa je bila mazda3!!!
konec leta boš samo moj, zelenko moj!

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply So dec 19, 2009 8:28 am

Precej zanimiva opažanja, še posebej za nas ki ponavadi gledamo bolj motorno ponudbo, obliko in platišča.

Naj vam dobro služi.

tassi1
Nov uporabnik

Kraj: savinjska dolina

Napisal/-a tassi1 So dec 19, 2009 9:01 am

:pivo
konec leta boš samo moj, zelenko moj!

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ So dec 19, 2009 9:11 am

No super, res fajn razmislek. Končno pa sta ga našla :D

Uporabniški avatar
Jože20
Novinec

Napisal/-a Jože20 So dec 19, 2009 10:07 am

Ceed je napisal/-a:Če razmišljaš o novi Astri, ne oklevaj, staro pa rajši ne, če imaš ponudbo za Mazdo. Za 308 ne vem, če se kvari, sem pa slišal, da je 207 živi obup. Renoja ti po lastnih izkušnjah močno odsvetujem, sam, če si bila s predhodnikom zadovoljna(čeprav ne vem kako) boš tudi z novim. C4 je star kot zemlja in ni ravno simbol zanesljivosti, i30 pa je v primerjavi z mazdo precej zastarel. Jaz bi zagotovo novo Astro ali Mazdo, je pa zelo pomembno, da se odpelješ na testno, pa boš takoj videla kateri je zate.

In kaj je narobe z 308 IN 207ko? Namreč oba imamo doma. Brez najmanjše anomalije.

Glavno da je tvoj ceed brez napake in vse dela.

ggorenc
Novinec

Napisal/-a ggorenc So dec 19, 2009 11:49 am

tassi1 je napisal/-a:Takole, včeraj sem sprobala več vozil.Najbolj me je navdušila mazda3- vendar ko se je noter vsedel mož(120 kg), se je sedež dotikal zadnje klopi- odpade, ker se zadaj vedno vozi kdo z mano.
Citroen c3 ali c4- mi oblika ni všeč- xsara piccaso- dolgcajt oblika.
Peguet 308- ful dolg in položen sprednji del + šipa- če si majhen, ne vidiš NIČ ven!!- pa na ceno mi je nabijal neke dodatke!!
Kia ceed- cena+ ni všeč bil možu!!
Megane- ga nisem peljala, vendar sva se odločila, da zamenjama znamko.
astra- ful trda, nič placa zadaj za velike.
i30- barve ni bilo prave, noter je lep- vse je na dosegu roke, sicer sedeži nimajo fajn oprijema, samo ko sma potegnla črto, kaj je kateremu všeč in fajn, sva se odločila za i30 1,6 style opremo v srebrni barvi. :lol: :lol: :lol:
Meni najbolj všeč pa je bila mazda3!!!

sta sla pogledati morda fiat bravo? ker ima notri kar veliko placa v svojem razredu. motorna ponudba je pa tudi zelo zanimiva.. odlicni turbo bencinarji in dizli.

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ So dec 19, 2009 12:19 pm

@jože
NIsem rekel, da je kaj narobe ampak sem slišal, da imajo ljudje ogromno problemov. Za 308ko ne vem, ker je nima nihče razen ti, za 207 pa sem že od več ljudi slišal, da ima ogromno problemov. Sicer sem jaz vozil Pugija 206 2.0HDi skoraj 2leti, sem pa imel tistega faceliftanega in nisem imel nikoli problemov, sta pa dva znanca imela starejši MY 1.6 pa sta bila zelo razočarana in sta preklopila na VAG.
Moj ceed ni braz napake, kakor vsi ostali.

Uporabniški avatar
Jože20
Novinec

Napisal/-a Jože20 So dec 19, 2009 12:33 pm

Ceed je napisal/-a:@jože
NIsem rekel, da je kaj narobe ampak sem slišal, da imajo ljudje ogromno problemov. Za 308ko ne vem, ker je nima nihče razen ti, za 207 pa sem že od več ljudi slišal, da ima ogromno problemov. Sicer sem jaz vozil Pugija 206 2.0HDi skoraj 2leti, sem pa imel tistega faceliftanega in nisem imel nikoli problemov, sta pa dva znanca imela starejši MY 1.6 pa sta bila zelo razočarana in sta preklopila na VAG.
Moj ceed ni braz napake, kakor vsi ostali.

1.Spet baba čula, baba rekla.
2. Zelo dobra odločitev, vso srečo :lol:

Uporabniški avatar
ducky
Novinec

Napisal/-a ducky Ne dec 20, 2009 5:24 pm

ma i30 je fajn avtiček, tak da bosta zadovoljna! velik srečnih km! :D

Uporabniški avatar
ejsim
Uporabnik

Napisal/-a ejsim Ne dec 20, 2009 5:36 pm

Dobra odločitev, jaz imam i30-ko sedaj 1 leto, naredil cca 53.000 km in sem zelo zadovoljen.
Nevem pa zakaj praviš, da sedeži nimajo oprijema? Meni se zdi da ga imajo kar precej. Zadnjič me je celo znanec, ki ima Passata vprašal , če imam kake "športne sedeže" (niti ni pomembno kakšen avtomobil ima, ampak v primerjavi s Passatom se mu je tako zdelo) :) Meni so obenem še dovolj udobni..jaz se npr precej vozim tudi na daljše razdalje pa sem zadovoljen ;)

Kakorkoli varno in lepo vožnjo 8)

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Ne dec 20, 2009 5:54 pm

:D Osnovni Passat ima sedeže kot klop, da bi bolekel in fliknil not.

ggorenc
Novinec

Napisal/-a ggorenc Po dec 21, 2009 2:11 pm

Normalno da so tebi klopice, ce vozis pa Ceeda in je tehnologijo izdelave sedezev v Kiji prevzel celo BMW za svojo Contour kolekcijo v sedmici. :lol:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov