aleshondas je napisal/-a:zdaj se bo mogoče kdo nasmejal ampak jaz bi pogledal za tem;
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3317658&show=1
mislim da znamka ki se je najbolj popravla tako v kvaliteti kot zanesljivosti, vem da bo spet kdo imel kakšno pripombo ampak sem delno povezan z avto industrijo in vem da je tako!!
King1 je napisal/-a:GiGi1985 je napisal/-a:King1 je napisal/-a:
Osebno mislim, da je to dober predlog in ne vem zakaj se bi ti smejali.
lp
ka ti veš, ko Opla voziš![]()
![]()
Se strinjam s vama (King1 in AlešHondaš) res je kvaliteta Škode na zavidljivi ravni.
Al pa ti k renaulta voziš.![]()
![]()
![]()
lp
Daedalus je napisal/-a:ales3112 je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:ales3112 je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:al pa kak 407SW?...mi ne zgleda napačen avto, pa tudi dokaj velik..
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3431084&show=1
hm ta 407 ma pa res dobro ceno, malo prevoženih, redni sevisni, tu ti nima kaj bit, dober nakup. Sem pa vozil že 407 cupeja in se pelje odlično
Prvič: od kdaj so malo število km in servisna knjiga garancija, da bo avto laufal kot more?
Drugič: ali mogoče VEŠ, da so realni? Servisne se tudi da ponarejat.
Tretjič: nizka cena postavi točki "Prvič" in "Drugič" pod še večji vprašaj.
Večje bedarije pa ni še noben napisal. Ja ko kupuješ rabljen avto, kakšne stvari pa ti gledaš, a ne gledaš št. prevoženih pa če ima redne servise pa ohranjenost? Kaj ti si mogoče bolj vesel če ima avto čimveč prevoženih pa da sevisna ni poštemplana. Ja pa valda da ni garancije da bo avto lavfal kot more. Te garancije ti noben ne more dat, tudi če je avto redno servisiran. In logično je da boš šel prvo gledat tiste avte ki imajo najmanj prevoženih in so redno servisirani. Za tebe to očitno ni! Pa nizka cena za tebe takoj pomeni da je avto slab. Koliko vidim bi bla za tebe najboljše 407-ka z 200k prevoženih, brez servisne in za 15.000 €. Takoj bi ti jo prodali!
Sam tiho, ti si tisti, ki je izjavil največjo bedarijo, v katero sem se sploh zapičil. Še enkrat preberi odebeljen text. NISI napisal, da bi ta avto lahko bil dobra izbira, ker ima malo km in potrjeno servisno in ugodno ceno, ampak si napisal "tu ti nima kaj bit, dober nakup.". Wrong! Torej, glede točke PRVIČ upam, da ti je vse jasno.
Glede točke DRUGIČ mi tudi povej, kaj imaš za oporekat. V teh časih nategovanja avtohiš je vse mogoče, TUDI ponarejene servisne in take bedarije...sem že bral, da je folk prišel po avto, hotel servisno na vpogled, in pol nobenga nikjer. Torej, kje je TUKAJ zagotovilo, da "ti nima kaj bit, dober nakup"?
Glede točke TRETJIČ...tržna logika avtohiš NI "value for money", kar pomeni, da boš zelo težko našel avto, ki je dejansko POCENI za kar ponuja (napram ostalemu trgu!)...iz česar sledi, da je PRECEJ MOŽNOSTI, da je takšna cena enostavno zato, ker avto v resnici NI tako odličen in oh-in-sploh, kot je prikazan v oglasu. Ni nujno, seveda, ampak na žalost v teh časih so možnosti za to večje.
Nisem rekel, da je avto v oglasu zanič. Ne. Avta v oglasu praktično sploh nisem komentiral, komentiral sem tvojo izjavo.
Tko da, naslednjič malo bolj pazi, kaj pišeš, in se ne p***i, če te nekdo popravi. Verjemi, bilo je dobronamerno, predvsem za morebitne neizkušene kar se tiče avtohiš in njihovih "cvetk".
ales3112 je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:ales3112 je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:ales3112 je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:al pa kak 407SW?...mi ne zgleda napačen avto, pa tudi dokaj velik..
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3431084&show=1
Jurchi je napisal/-a:To o prostoru govoriš za octavio II combi?
Ker meni se resnično ni zdelo, da bi mela malo prostora, pa sem čez 190 cm.
hous3r je napisal/-a:Kdo pozna tega prodajalca oz ta avto?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3441739&show=1
ales3112 je napisal/-a:Razpizdo sem se, ker avtomatsko posplošuješ zadeve in po tvoje dober oglas ne obstaja, ker vsi imajo samo cilj da nekoga napizdijo. Da je to dober nakup sem dal ob predpostavki, da vse zapisano v oglasu drži, sploh o št. prevoženih km in slovenskem poreklu. V tem primeru je to dober nakup! Logično pa je da ne nebo šel kr z denarjem tja pa kupil. Prvo treba vse preverit.
Pod tvojo točko tri: očitno ne veš kako poteka prodaja v avtohišah, kaj misliš da oni po tržnih cenah odkupujejo avte in pol še na to nabijejo cene? Kaj dejansko misliš da lahko v dobi interneta pol taki avto dalje prodaš? Danes lahko dejansko najdeš avto, ki je poceni za to kar ponuja. Če za tebe to ni poceni, da se 2-3 leta stari avto, ki je nov stal 20k+, danes prodaja za 11k pol res ne vem kaj je za tebe poceni? Malo si poglej cene novih pa cene rabljenih pa pol pametuj.
hm ta 407 ma pa res dobro ceno, malo prevoženih, redni sevisni, tu ti nima kaj bit, dober nakup. Sem pa vozil že 407 cupeja in se pelje odlično
dask je napisal/-a:Čestitke, jaz mam takega od leta 2007, kupil sem novega, sedaj imam 96.000 km, nobenega problema. Ni nek dirkalnik, za civilno uporabo je pa čist ok, dovolj hiter, pa še nekaj posebnega , ker jih ni veliko na cesti
Edino, kar mene moti, je dimenzija gum 195/50/16. Edina homologirana, so pa precej drage, ker je redka zadeva. Dobre se začnejo šele tam nekje pri 90-100 EUR/kom.
Courage™ je napisal/-a:dask je napisal/-a:Čestitke, jaz mam takega od leta 2007, kupil sem novega, sedaj imam 96.000 km, nobenega problema. Ni nek dirkalnik, za civilno uporabo je pa čist ok, dovolj hiter, pa še nekaj posebnega , ker jih ni veliko na cesti
Edino, kar mene moti, je dimenzija gum 195/50/16. Edina homologirana, so pa precej drage, ker je redka zadeva. Dobre se začnejo šele tam nekje pri 90-100 EUR/kom.
Pol pa plačaj 30 € pa idi homologirat drugo dimenzijo, kaj je to tak tezko ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov