Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Andraz3d
Novinec

Napisal/-a Andraz3d Pe feb 05, 2010 8:33 am

Ivan36 je napisal/-a:
Andraz3d je napisal/-a:edini dsg zaenkrat v peugeotih je v tistem mitsubishi SUV rebrendanemu v PSA avte, torej 4007. In se ta je mitsubishijev in ni enako dober kot VWjev. Ceprav sta oba kupla patent od istega (najbrz, razen ce so japonci sli delat reverse engineering spet)

Twin Clutch / Direct Shift Gearbox (DSG)
The twin-clutch transmission, also known as the Direct Shift Gearbox (DSG) or dual-clutch transmission, is an automated transmission that can change gears faster than any other geared transmission. Twin-clutch transmissions deliver more power and better control than a traditional automatic transmission and faster performance than a manual transmission. Originally marketed by Volkswagen as the DSG and Audi as the S-Tronic, twin-clutch transmissions are now being offered by several automakers, including Nissan, Mitsubishi, BMW and Porsche.

več pa tukaj http://cars.about.com/od/thingsyouneedt ... Gworks.htm

ne razumem, je to bil nek kontra argument ali samo splosna informacija?

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Pe feb 05, 2010 11:36 am

@Andraz3d:Splošno. Samo, da se vidi kdo je to zadevo usposobil. Prej je bil pa samo z eno sklopko.

Uporabniški avatar
mbseat
Novinec

Kraj: Gonjače/Goriška brda

Re: Peugeot 5008 ali Touran

Napisal/-a mbseat Ne avg 18, 2013 1:02 pm

Naj si sposodim to temo.
Odločam se za nakup novega avtomobila in nekako mi je najbolj blizu v temi omenjeni Peugeot.
Predvsem me zanima če mogoče kdo razpolaga z podatki o pokvarjivosti oz. problemih s tem avtomobilom.
Nekako mi je najbolj blizu 2.0 HDI motor bi pa rad probal tudi 1.6 motor.
Za kakršnokoli informacijo bi bil zelo vesel.
LP Mitja
www.seat-team.si When emotions come together
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 15 gostov