Bertone je napisal/-a:Ja glede RSR-ja se ne motiš, si blizu s ceno in konji.
Opera 40 je zelo dobra zadeva, oz. najboljša kar se jih dobi v tem avtu. Ima pa cd izmenjevalnik za 6 cd-jev in res zvok je očitno drugačen kot pri drugih sprejemnikih.
Ima pa eno slabost in to je samodejno zniževanje glasnosti, oz zaščita pred preobremenjenostjo in tega se ne da izklopiti.
Hja kilometre res nabiram počasi, saj imam še dva avtomobila katerima se tudi moram malo posvetiti. Je pa ta corsa tudi že od prvega soljenja cest lepo pokrita v garaži in veselo čaka na tople dni
Poraba se giblje pri normalni mešani vožnji med 9 in 10 litrov, mi je pa uspelo priti tudi do rekordnih 14. Priznam da porabe nisem računal, to je poraba po BC-ju
On je napisal/-a:Zanima me samo ena zadeva: Jaz sem se tudi odločal za nakupa Opc-ja pa sem dobil testni avto za 14 dni... A tebi tudi škrtne ko prestaviš iz 1 v 2 ob malo večjem pospešovanjem? Ko sem pokazal serviserju kaj se dogaja z potisnem ležaju je rekel, da je to normalno. Aja avto je imel 5000 KM...
Kolk maš kaj porabo po računalniku ( OPC vs GSI)
Hvala
gofra je napisal/-a:On je napisal/-a:Zanima me samo ena zadeva: Jaz sem se tudi odločal za nakupa Opc-ja pa sem dobil testni avto za 14 dni... A tebi tudi škrtne ko prestaviš iz 1 v 2 ob malo večjem pospešovanjem? Ko sem pokazal serviserju kaj se dogaja z potisnem ležaju je rekel, da je to normalno. Aja avto je imel 5000 KM...
Hvala
Ta menjalnik (mislim da je GMov) ni povsem dorasel avtu - opazam pri svojem isto (mislim, da gre za identicen menjalnik)...
LpF
On je napisal/-a:Zanima me samo ena zadeva: Jaz sem se tudi odločal za nakupa Opc-ja pa sem dobil testni avto za 14 dni... A tebi tudi škrtne ko prestaviš iz 1 v 2 ob malo večjem pospešovanjem? Ko sem pokazal serviserju kaj se dogaja z potisnem ležaju je rekel, da je to normalno. Aja avto je imel 5000 KM...
Hvala
Blinder je napisal/-a:Pa tut če se ga drive hard nebi smel škrtat. A ni škrtanje znak da so slabi al pa ne dovolj zmogljivi sinhronizatorji?
gofra je napisal/-a:Govora je o res hitrem pretikanju - in ne, ni nujno, da je karkoli zjahano, le menjalnik pac ni najboljsi. Pri mojemu vem, da ne smes bit pregrob oz. prehiter pri prvih dveh (treh) prestavah, ker NE dopusca zelo hitrih pretikanj. Turbo avtomobili tako ali tako pri vsakem pretikanju izgubijo nekaj (lag turbine), s pocasnim menjalnikom, pa je vse skupaj se malce potencirano.
Se zdej cakam na odgovor - menjalnik v Corsi in GPju - je isti?
In Pskoda - tole s posnetka ni nic posebnega - salta relativno normalno...
LpF
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov