Napisal/-a M Pe feb 19, 2010 8:15 am
Spraševal si tudi za Primero 00-01. Imel sem jo in sicer zelo lepo ohranjen primerek 2.0, za katerega na angleških forumih (pa tudi na našem) trdijo, da je najboljši motor za ta avto.
1.6 je v Primeri mogoče res malo švoh, na primer v angliji so ga prodajali samo eno leto, nato pa zaradi podhranjenosti umaknili. Naslednji, 1.8, je bil razvit v času največjega varčevanja, kao eko motor z nizko porabo. Baje ni čisto uspelo, ker naj ne bi porabil nič manj od 2.0. Naša 2.0 pa je imela porabo 10 l/100 km, dnevna vožnja po AC na relaciji KR-LJ, normalne vožnje brez pretiravanja. TD motorja v Primeri ne poznam, ampak je to avantura, v katero se ne bi upal spustit, ker so že za bencinarja deli NENORMALNO dragi. Zanesljivost niti slučajno ne dosega ugleda znamke, se ji krepko pozna, da je made in UK.
Sedaj ima žena Mazdo 626 in v primerjavi s primero je avto kot noč in dan. Je večji, udobnejši, prevsem pa MNOGO bolj kvalitetno narejen.
Sva pa pred kratkim prodala avto, ki bi bil za tvoje potrebe idealen. '99 letnik Octavia se je na trgu izkazala za vredno 3.000 €. SLX oprema, avtomatska klima, 1.9 TDI motor s 110 KM (verjemi, tudi 90 KM TDI bo za normalno vožnjo dovolj in je 1 zavarovalni razred nižje). Povprečno porabo sva imela 5.8 l, večinoma AC, redko pod 150 km/h. Moj mehanik, ki sicer ni pristaš tega koncerna, je komentiral, da VAG še sam ne ve, kaj so naredili, da jim je ta motor tako dobro uspel. So sicer tudi kakšne serijske napakice, ampak nič resnega: lomijo se plastični zatiči - varovala v vodilih oken, to velja tudi za golfe & co. (neprijetno je, ko ti daleč od doma pri dviganju nekaj poči, nato pa šipa samo še dol pade) ter zelo radi crkujejo števci, tam nekje pri 200.000 km. Drugače pa zanesljiv in robusten avto, ki po mojem kar dobro drži ceno.
Never argue with an id*ot. He would just drag you down to his level and beat you with experience.