speedfreak je napisal/-a:sašo, a je tvoja prva beseda bila golf ali audi?
F I A T

takega smo meli doma, ko sem na svet privekal - tam davnega leta 1964
el_diablo je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:/miha je napisal/-a:Jz pa golfa nebi kupil samo zato, ker jih toliko ukradejo
hahahahahaha![]()
![]()
![]()
men so enega že spizdili,pa sodelaucu so ga tut glih pred kratkim,tok da![]()
sicer pa,j**eš tak avto,če še za lopove ni dost dobr
sašo5 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:sašo, a je tvoja prva beseda bila golf ali audi?
F I A T
takega smo meli doma, ko sem na svet privekal - tam davnega leta 1964
~toMmy~ je napisal/-a:el_diablo je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:/miha je napisal/-a:Jz pa golfa nebi kupil samo zato, ker jih toliko ukradejo
hahahahahaha![]()
![]()
![]()
men so enega že spizdili,pa sodelaucu so ga tut glih pred kratkim,tok da![]()
sicer pa,j**eš tak avto,če še za lopove ni dost dobr
A res tuk kradejo al kaj?Še en razlog več za nakup Ceed-a!
svit je napisal/-a:Zdravo,
nekaj me zanima... Ali po čipanju motorja padeš v višji razred pri obveznem zavarovanju avtomobila?
sasa90 je napisal/-a:A mi lahko nekdo odgovori:
Če je razlika med Golfom Comfortline in VW Golf GT Sport 1.9 TDI samo v podvozju, opremi (ETS, ASR...itd.) ??
Vem da mogoče za nekatere smešno in čudno vprašanje, vendar našel sem dobrega Sporta in tudi Comfortlinea pa se nemorem odločit.![]()
Jerch_ je napisal/-a:seveda je smešno.. ker golf gt ne obstaja z 1.9tdi motorjem!
med sport in comfortline ti bodo pa poznavalci povedali kakšna je razlika...
Povem najprej bolj na splošno - tudi meni se zdi, da pravi golf GT nikakor ni imel 1.9 TDI motorja, temveč samo 2.0 TDI (in to 170 KM verzijo, ali pa 1.4 TSI tudi 170 KM).sasa90 je napisal/-a:Jerch_ je napisal/-a:seveda je smešno.. ker golf gt ne obstaja z 1.9tdi motorjem!
med sport in comfortline ti bodo pa poznavalci povedali kakšna je razlika...
Sprašujem za tega
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3848276&show=1
sonic je napisal/-a:SKratka tale konkretni primerek je pomojem samo navaden golf V, 'oblečen' v GTja...
4vale6 je napisal/-a:Ravno obratno, tole je povsem serijski Sport GT, ima športno podvozje znižano za 15mm,takrat nov model platišč Mugello, skratka tako kot sem rekel Sport GT je samo paket opreme ki je tam nekje v drugi polovici leta 2006 (se mi zdi) zamenjal Sportline. Na voljo je biu tudi z vsemi diesel motorji, na maski je sicer pisalo GT, vendar na zadku pa nikoli, ta oznaka zadaj je bila le za dejanskega GT rezervirana, ki je imel tudi za razliko od Sport GT še izpušne cevi podobno kot gti.
Tale primerek ki je zgoraj omenjen je zelo lepo opremljen, vendar predrag.
Jaz mislim da če ima vso našteto opremo in je z avtom vse OK, je to čisto poštena cena in na tvojem mestu ne bi čakal.sasa90 je napisal/-a: tale avto bi na gotovino šel za 13.500€. Kaj pa misliš o tej ceni?
sasa90 je napisal/-a:4vale6 je napisal/-a:Ravno obratno, tole je povsem serijski Sport GT, ima športno podvozje znižano za 15mm,takrat nov model platišč Mugello, skratka tako kot sem rekel Sport GT je samo paket opreme ki je tam nekje v drugi polovici leta 2006 (se mi zdi) zamenjal Sportline. Na voljo je biu tudi z vsemi diesel motorji, na maski je sicer pisalo GT, vendar na zadku pa nikoli, ta oznaka zadaj je bila le za dejanskega GT rezervirana, ki je imel tudi za razliko od Sport GT še izpušne cevi podobno kot gti.
Tale primerek ki je zgoraj omenjen je zelo lepo opremljen, vendar predrag.
Hvala tudi tebi za odgovor, tale avto bi na gotovino šel za 13.500€. Kaj pa misliš o tej ceni?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost