Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Po apr 26, 2010 8:46 pm

Pomojem če si kupiš tega te bodo res vsi gledali! ;)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3700171&show=1
Slika
Slika

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Po apr 26, 2010 9:24 pm

Sandi je napisal/-a:Moje mnenje ja pa da si kupi porscheja, če izbiraš samo med tema dvema. če si pa odprta še za kej drugega pa poglej morda še alfa romeo Brero.
Recimo: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2667620&show=1
lp, in še enkrat uspešen nakup.

popravljam svoj komentar...tale predlog je res pravi. Porschejev in SLK-jev je ko blata, tele Brere so pa tko redke...kar se pa lepote tiče pa itak ni primere. Za performance se ti pa itak ne gre ;)
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Po apr 26, 2010 9:26 pm

gecco je napisal/-a:
Sandi je napisal/-a:Moje mnenje ja pa da si kupi porscheja, če izbiraš samo med tema dvema. če si pa odprta še za kej drugega pa poglej morda še alfa romeo Brero.
Recimo: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2667620&show=1
lp, in še enkrat uspešen nakup.

popravljam svoj komentar...tale predlog je res pravi. Porschejev in SLK-jev je ko blata, tele Brere so pa tko redke...kar se pa lepote tiče pa itak ni primere. Za performance se ti pa itak ne gre ;)

Alfa Spider 3.2 je res lepota oz. daleč najlepši cabrio okoli, tudi lep zvok daje iz auspuha, vendar tale na linku je v poraznem stanju. Vsekakor pa za punco v taki Alfi hitreje pogledam oz. tiste v TT-jih, EOSih, Kakih MB-jih BMWjih sploh kaj dosti ne gledam, ker mi niso zanimive.

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Re: SLK 350 ali Boxster?

Napisal/-a mito155 Po apr 26, 2010 9:55 pm

tina55 je napisal/-a:Živjo, fantje :)
Kupila si bom enega od omenjenih cabriov pa me zanima, v katerem od teh dveh bi raje videli mlado damo. Ne zanimajo me konji, handling, udobje, pač nič drugega kot to, kateri se vam zdi večji simbolni status.

Hvala, Tina :)

en resen odgovor... kolikor je bilo tem o Porschejih na BMWslo, kjer si ga je dejansko že kdo lastil, za razliko od malinovcev tukaj, je dober Boxster odličen avto, slabi primerki katerih je avto.net poln pa jama brez dna. Povprašaj v Ljubljani na uradnem servisu če imajo kakšnega rabljenega z garancijo.

SLK meni ni všeč, zato ga ne morme komentirati...

Kot alternativa pa TT cabrio. Odličen motor, nizki stroški vzdrževanja, relativno varčen motor. recimo http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=1390795&show=1
če te pa še kaj zanima o omenjenem avtomobilu pa kar na dan z vprašanji.

lp

Uporabniški avatar
Mindflash
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a Mindflash Po apr 26, 2010 10:04 pm

Avto za 25000€ dandanes ni nikakršen statusni simbol. S to količino denarja si lahko izbereš le avto, ki bo povedal, da imaš precej izbran okus... Recimo: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3672646&show=1

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Po apr 26, 2010 10:05 pm

Pa daj daj kaka uspešna podjetica je kaj to, me res zanima ;)
Mogoče ma kak frizerski salon pa misli, da je boga za j**** prijela.
Ne vem kateri lastnik podjetja - uspešnega bi take otročarije pisal na forum. Madona, da bi takole videl, da naš direktor firme sprašuje kaj takega :lol: :lol:
Lepo te prosim no. Naš direktor je kar se biznisa tiče res maček, ampak kdor ga ne pozna, ko ga vidi v kavbojkah pa navadni srajci bi si mislil, pač navadn človk. Ima pa pod palcem še pa še. Od kar velike firme ( 200 zaposelnih), zdaj še zaganja firmo v tujini, v lasti boh si ga vedi koliko nepremičnin; ene daje v najem, športni objekti, jahta,...
Ampak človek ne hodi okrog, češ glejte me uspešen sem. Če imaš ti Tina ali kaj si že, tako mišlenje in bi se rada nekaj kazala,.. ne bo dolgo ko vse skupaj šlo v maloro.
Kot drugo pa upam, da so delavci ( če jih imaš) tudi tako zadovoljni s tvojim vodenjem. Da pa slučajno oni kje ne sprašujejo - kako naj plačam položnice!?

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Po apr 26, 2010 10:17 pm

mišek je napisal/-a:Pa daj daj kaka uspešna podjetica je kaj to, me res zanima ;)
Mogoče ma kak frizerski salon pa misli, da je boga za j**** prijela.
Ne vem kateri lastnik podjetja - uspešnega bi take otročarije pisal na forum. Madona, da bi takole videl, da naš direktor firme sprašuje kaj takega :lol: :lol:
Lepo te prosim no. Naš direktor je kar se biznisa tiče res maček, ampak kdor ga ne pozna, ko ga vidi v kavbojkah pa navadni srajci bi si mislil, pač navadn človk. Ima pa pod palcem še pa še. Od kar velike firme ( 200 zaposelnih), zdaj še zaganja firmo v tujini, v lasti boh si ga vedi koliko nepremičnin; ene daje v najem, športni objekti, jahta,...
Ampak človek ne hodi okrog, češ glejte me uspešen sem. Če imaš ti Tina ali kaj si že, tako mišlenje in bi se rada nekaj kazala,.. ne bo dolgo ko vse skupaj šlo v maloro.
Kot drugo pa upam, da so delavci ( če jih imaš) tudi tako zadovoljni s tvojim vodenjem. Da pa slučajno oni kje ne sprašujejo - kako naj plačam položnice!?

vse je odvisno od tega v kakšnem ''fuhu'' delaš
večinoma je boljše skrivati premoženje, saj slovenska foušija ne pozna meja
ponekod pa brezu dobrega avtomobila in obleke ne moreš sklepati poslov
drugače pa od naštetih avtomobilov bi izbral Brero
lp

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Po apr 26, 2010 10:50 pm

ma to je tak, tak ;)
naš ima Q7, v obleki ga vidiš samo ko res kaki višji pridejo.
So bli pred kratkim eni švabi, so je šlo za pridobitev novega posla, sploh ni mel kravate. Posel je pa zrihtal pa to so v igri velike vrednosti. Mislim, da tistih švabov čisto nič ne briga kak avto ima parkiran pred vhodom. Njim je važno kak boš ti posel izpeljal, kvaliteta, dobavni roki pa cena. Pa jih ne briga ali zunaj stoji golf ali pa Q7 ;)
Tako je moje mišlenje no, pa mislim, da je kar pravilno. Avto je zadnja stvar, ki jo bo kdo gledal. Oni gledajo firmo, kakšna je urejenost, kakšno je postrojenje, ali vsi papirji štimajo, pogledajo za koga že kaj delaš .... To jih zanima.
Če pa hočeš avto, ki izstopa je pa za navadno hvalisanje pred okolico. Saj ta naša podjetnica tule je točno to izpostavila.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po apr 26, 2010 10:58 pm

Lahko pa postanes moja punca pa ti dam Jaguara XKR pa pimpaj po LJ... Vse kaj mors dat je lulika 3x tedensko. Ja, majkemi.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov