lenivec je napisal/-a:aham ker je bla cevka zapacana z sajami ste vidli da ma avto 50k km več ahaha
daj ne bluzi.
komu se pa splača za 50k km zbijat? če se zbije se te za neko resno cifro dol rukne ne pa 50k km kar ni nič
lenivec je napisal/-a:aham ker je bla cevka zapacana z sajami ste vidli da ma avto 50k km več ahaha
daj ne bluzi.
komu se pa splača za 50k km zbijat? če se zbije se te za neko resno cifro dol rukne ne pa 50k km kar ni nič
če je avto bil od firme in zraven še na lizing, je čisto možno, da je dolgo časa stal. Ti avti stojijo par mesecev predno sploh pridejo v Slovenijo. Pa še ko so pri nas traja tudi do enga meseca, da dobiš papirje od avta, ker papirje(coc) od lizing hiš dobiš naknadno po pošti, zraven avta so samo ključi, servisna in navodila. Ko pa maš vse to, pa traja do dveh tednov, da prideš na vrsto za homologacijo in ostalo. Najhitreje dobiš papirje iz nemčije, potem pa bolj zahodno greš, dlje časa traja.peroRS je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:aham ker je bla cevka zapacana z sajami ste vidli da ma avto 50k km več ahaha
daj ne bluzi.
Dej ne provociraj. Vzel si iz konteksta. Rekel sem, da smo na podlagi vsega pregledanega sklepali, da so kilometri prevrteni (ohranjenost avta, obrabljenost mehanskih delov) . Že po servisni se je videlo. Prva 3 leta se je naredilo 120.000km, zadnje leto pa samo 10.000. Pa tudi ta cifra 50.000 več je bla rečena tko okvirno, v smislu vsaj toliko. Sicer pa zarad mene jih ima lahko 200.000 več, samo da dela.
daj ne bluzi.
Courage™ je napisal/-a:No...
Slovenija je razocarala, tak da lahko se kaj napisem:
V glavnem, prodajal sem 166, znana celotna zgodovina avta, saj so vsi trije lastniki pred mano clani Alfa foruma![]()
Avto nikdar karamboliran resneje (meni se je pozimi v parkiran avto prislonil en gospod), realni kilometri, potrjena servisna, narejen veliki servis, fascikli z vsemi racuni (se v tolarjih), predelana je bila na plin, homologiran plin,... Skratka, v nulo.
Avto je mel rise od kljucev, pa en lezaj v koli je pokal.
V oglasu sem imel napisano vse od A do Ž, vse napake, vse stvari, vse!!! Avto je prisel pogledat samo en gospod (samo on je tudi poklical), z celotno familijo. On se je v avto zaljubil, dokler se v avto ni vsedo njegov oce, kao stari alfist. Trdil je da ma avto vsaj 300.000 prevozenih (kar je ugotovil po znucanem ledru na naslonjalu za roko, ki je hiba vseh 166), da avto pije olje (haha, ja, to je ugotovil, nevem po cem), da je avto zjahan (premehak za njegove pojme), skratka, da ni vreden 2000€.
V istem momentu sem se jaz kot prodajalec zahvalil, zaklenil avto, zaprl garazo ter se poslovil. Takih ljudi ne maram, tako kot ne maram ljudi z naglasom, ki me klicejo in mi brez da bi me karkoli vprasali pribijejo da mi dajo 40% cene ki sem jo zastavil ter da vec avto ni vreden.
Hvala, ampak nasvidenje. Cena je bila pod realno, avto je star 11 let, jasno je da ima lepotne napake, vse ostalo pa je bilo kot more biti. Al bos kupil, naredil preventivni servis al pa GTFOffmyface.
GT_Turbo17 je napisal/-a:Zdaj pa se po alfa forumu govori celo o generalki, ker v mašini že nekaj lepo rožlja...
Vseved je napisal/-a:GT_Turbo17 je napisal/-a:Zdaj pa se po alfa forumu govori celo o generalki, ker v mašini že nekaj lepo rožlja...
...ja in potem takšni in drugačni lulčki pišejo po forumih (tam so vsi pametni in pogumi), ker nimajo j**c, da bi poklicali (bivšega) lastnika in kako rekli na to temo. Seveda upajo, da jim bodo samooklicani forumaški strokovnjaki pomagali izvleči kak € oz. vrnitev vozila prodajalcu.
Pogodba je videno-kupljeno. Nimaš kaj, avto je pregledal, plačal, odpeljal - tudi če mu naslednji dan zariba. Sicer pa veš kako pravijo: posle jeb****, nema...
Vseved je napisal/-a:ste mogoče poklicali Danny-ja, da je napovedal ribato/generalko? Eh ja, se nisem hotel vmešavati v ta post, ampak poznam takšne primere. Avto se popravlja doma pod kozolcem, potem vse ropota (seveda kriv bivši lastnik). Kaj je narobe bo zvedel samo na pooblaščenem servisu, ne pa iz čarobne krogle kakega forumaša ki iz opisane napake brez da sliši motor, točno ve kaj je narobe.
dolenc46 je napisal/-a:OFF: peroRS, ja 5vraten je, srebrne barve, oprema pa mislm da ni nič druzga kot čista osnova. Je pa doma servisiran tako da nima nobenega listka(mislim da smo samo prvi servis delal na AC). Servis je narejen vsako leto se pravi na okol 4000km.
Če gre zares v prodajo ti prvemu sporočim, ampak lahko povem da ga ne bomo dal poceni, ker mu drugače nič ne fali.
GT_Turbo17 je napisal/-a:nono...vsak, ki vsaj malo ve kakšen avto kupuje in se pred nakupom vsaj malo pozanima ne bo kupil najbolj zjeb*anga primerka... v tem primeru je kriv kupec in nihče ne obtožuje prodajalca...
GT_Turbo17 je napisal/-a:EDIT: tudi kupec omenjenega avta je znan po tem, da kupuje zjahane kante...pač je imel Courage srečodrugače bi jo verjetno še zdaj imel lepo zaklenjeno v garaži...in bil razočaran nad slovenceljni, ker ne kupijo njegove super duper alfe neki za dva jurja - sem pa tja pa take fore
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov