xalfist je napisal/-a: ker si omenil italijo in italjanske avtomobile, zakaj potem vsak ki se spozna na alfe, odsvetuje nakup alfe iz italije. Tega si nisem izmislo sam, ampak je dost o tem v tem forumu. Lep pozdrav
glede na tvoje oisanje vidim da nimaš pojma o avtih kaj šele o starodobnikih. Kot prvo ne hodim več v šolo, končal visoko šolo sam diploma še. Kot drugo nevm kdo o šparanju. Ampak če jaz govorim da bom dal za avto okolk 4000e in če neveš kakšne cene imajo potem se vzdrži komentarjev. Kot tretje to bo moj drug avto za dušo, za redno vožnjo imam avto. Če bi prebrav temo smo glede zaavarovanja in statusa starodobnika že predbatirali. In še če je kdo favš če si kdo kupi malo boljšo znako je že slo favšija. Sploh pa nismo vsi socialni prolemi da bi na vsak e gledali. No saj kot sem žee napiso da nabavim avto sem si dal rok naječ eno leto, pa bomo pol dalje debatirali kako pa kaj, ker se mi ne da vsakemu ki ima 5min časa razlagat podrobnosti.
stony je napisal/-a:glede na tvoje oisanje vidim da nimaš pojma o avtih kaj šele o starodobnikih. Kot prvo ne hodim več v šolo, končal visoko šolo sam diploma še. Kot drugo nevm kdo o šparanju. Ampak če jaz govorim da bom dal za avto okolk 4000e in če neveš kakšne cene imajo potem se vzdrži komentarjev. Kot tretje to bo moj drug avto za dušo, za redno vožnjo imam avto. Če bi prebrav temo smo glede zaavarovanja in statusa starodobnika že predbatirali. In še če je kdo favš če si kdo kupi malo boljšo znako je že slo favšija. Sploh pa nismo vsi socialni prolemi da bi na vsak e gledali. No saj kot sem žee napiso da nabavim avto sem si dal rok naječ eno leto, pa bomo pol dalje debatirali kako pa kaj, ker se mi ne da vsakemu ki ima 5min časa razlagat podrobnosti.
Glede na tvoje obnašanje, bi ti predlagal da daš "lockati" temo dokler ne kupiš avtomobila in jo nato ponovno odpreš, kajti če boš tako nadaljeval dokler ne kupiš avta, bo še tistih par ljubiteljev in znalcev o starodobnikih dvignilo roke proč.
grega983 je napisal/-a:Mislim, adijo pamet ....
Ornk preber pa boš mogoče opazu da sem ti to napisu zarad tega ker si rekel da se je vsaj edn najdu ki nekaj ve o starodobnikih in obnavljanju. Prosim lepo. Smo tu še drugi, ki ti poskušamo dobronamerno pomagat in svetovat, ti pa s svojo arogantnostjo....
In v zadnjem postu ni nič o tem da se ti hvališ oz kokrkoli podobn. Glede na to, da praviš da boš hmal diplomiru, bi človek pričakoval vsaj nekaj razumevanja prebranega
berlingoman je napisal/-a:
pa še to2
sem pregledal tvoje prispevke in vidim da bi jih tudi moderatorji lahko tudi,
kot ljubitelj starodobnikov mi grejo še tiste tri kocine ko jih imam pokonci, ko v drugem prispevku razlagaš ljudem kako zavarovalnico prinesti okoli, in jaz naivna budala ti razlagam o popustih pri zavarovanju za katere smo se leta bodli z zavarovalničarji.
viewtopic.php?f=6&t=81088&p=1387300#p1387300
Sashs je napisal/-a:Tamau kupi si ta avto in ne smeti tukaj...
Ko bos pa avto imel se pa javi ja...
Sashs je napisal/-a:Nima smisla se bostjan z njemu decko bo dostudiral pa si je prek studenta par eur nasparal za ostalo bo oropal kako babico pa mislo da boga za j***a drzi... Sem bil sam pred leti isti...
Zivljenje ti pa z casom pokaze da ni tako...
V glavnem decko kupi si ze enkrat ta baby porsche pa da bo mir...
juhica je napisal/-a:povprecna slovenska placa je nekaj cez 960 eur...
lancia hf je napisal/-a:Če boš imel po tolikšnem času, še vedno tako željo po tem avtomobilu, kot jo imaš sedaj, potem ti je pa res ta avtomobil na srcu zrastu. Kaj ni malo dolga doba cca leto dni
=ZiAn= je napisal/-a:@xalfist, preden pametuješ juhici se pozanimaj o dejstvih. Prvo, povprečna BRUTO plača meseca septembra (zadnji objavljen mesec) je znašala 1.485,58€, povp. NETO pa 963,84€. Da ne boš dejal, da je bil čudežen poskok plač v omenjenem mesecu, ti dodajam še podatek, da je povp. BRUTO plača v zadnjih 3 mesecih znašala 1.484,48€, to znese NETO 962,84€. Če ne veš kje lahko najdeš te podatke, potem samo "molim boga" (in ja jaz sem tudi ateist ampak ti, ki si ravno pred diplomo oh in sploh, pa ne poznaš pomena stalnega rekla/fraze), da ne delaš ekonomsko usmerjenega faksa.
Lp
dask je napisal/-a:A pa si šel dejansko kaki avto v Nemčijo pogledat? Ker na Autoscout jih je kar nekaj, če dodaš še vse države Evrope, jih je še več. Ni hudič, da ne bi bil eden za pameten denar tudi dober. Men je mal mimo, da bi ga čakal, da se pojavi na avto.net....
Sashs je napisal/-a:Xalfist...
Ne ven kaj bi ti rad tukaj povedal ampak jas ven samo to da si nadut studentek ki mislo da bogatega za jajce drzi...
Pa ne rabis bit vern da lahko to pocnes...
Nekateri tukaj smo starejsi od tebe 5 let in ne sanjamo vec o porsejih 944 ker nam taki avti v cabriolet izvedbi ki je res redka lezijo v garazi, ob katei se drzi hisa ob hisi pa se parking z raznimi avtodomi colni in se kaj bi se naslo vse skupaj v vrednosti ki je ti preko studenta in izven studenta se hitro nebos zasluzil...
Tak da mi sploh ni jasno zakaj se meces tukaj ven ker nimas nikakve podlage, ce bi bil poln kot pravis da si bi skasljal 10 baxov in kupil v nulo posmekanega 944 al pa 30 baxov za kaj bolsega...
Ce pa bos v enem letu komaj sparvil tiste 4baxe skupaj pa bolj da si kupis samo poster....
Jas sem za svojga ki ni v naj naj stanju skasljal 10 za ostalih 30 pa avtodom naslednjih 25 za bmw serije 5 za ostanek pa hiso novogradnjo... Pa se tukaj niti slucajno ne mecem ven...tak da chill down .....
Obstajajo ljudje tukaj in drugod ki zasluzijo se kaj vec kot za kafe sem ti ze napisal enkrat...
Kup si najprej vozilo pol pa se meci ven...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov