Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

ghandaed
Stalni uporabnik

Re: touran ali c max

Napisal/-a ghandaed Po jan 03, 2011 11:15 am

Ampak on kupuje Tourana ne Tiguana. :-P Čeprav verjamem, da so s faceliftom Tourana popravili tudi nekaj napak, pa še vedno rabiš toliko samozavesti pri nakupu, kot če kupuješ Laguno 2 dci hehehe.

Uporabniški avatar
MBtouran
Uporabnik

Napisal/-a MBtouran Po jan 03, 2011 11:29 am

Golo natolcevanje in pisanje na pamet. Zato se umikam od nadaljne debate

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Po jan 03, 2011 11:54 am

MBtouran je napisal/-a:Golo natolcevanje in pisanje na pamet. Zato se umikam od nadaljne debate

Saj bolje za vse tukaj in za tvoje živce, da se umakneš. Človek dela na servisu in vidi koliko problemov je, zate pa to nič ne pomeni. Statistike kažejo, da Touran ni ravno blestel po zanesljivosti, supertest to potrjuje, ti pa še kar vztrajno tupiš svoje. Kakšne veze ma Tiguan? Saj se ne govori o zanesljivosti znamke nasploh, govori se o Touranu.

Druga zgodba bi bila pri novem, saj ima 4 leta garancije in gre za nov oz. prenovljen model, kar že samo po sebi prinese nekaj prednosti napram C-Max-u.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

ghandaed
Stalni uporabnik

Napisal/-a ghandaed Po jan 03, 2011 2:12 pm

MBtouran je napisal/-a:Golo natolcevanje in pisanje na pamet. Zato se umikam od nadaljne debate

Jaz samo povzemam kaj piše v avtobildu. Golo natolcevanje so tvoji poskusi diskreditiranja kolikor toliko ugledne nemške revije. Sicer pa bolje, da se umakneš iz debate, stres namreč povzroča gubice! :lol:

Mislim, da ti malo samokritičnosti ne bi škodilo. Vesel sem, da ti avto dela brez težav, in da si z avtom zadovoljen. Ampak jebiga, v dobi globalizacije in šparanja so VW ratali nezanesljivi in šlampasto skupaj zbiti avti. (to še VW fani priznavajo) :idea:

Uporabniški avatar
fantom
Stalni uporabnik

Napisal/-a fantom Po jan 03, 2011 4:41 pm

ghandaed: lepo si to povedal in se čist strinjam stabo ;)

brale
Nov uporabnik

Napisal/-a brale So jan 15, 2011 3:29 pm

Nekaj moram napisat; če niste preizkusili avtomobilov jih ni treba kritizirat. Sam imam C-max letnik 07, dizla, prevozil sem z njim 100000km brez napake, z malo porabo goriva, dele dobiš zelo ugodno na avtomoto svetu, v vožnji pa se lahko ostali enoprostorci skrijejo proti njemu. Uganite, kateri avto bo moj naslednji- novi C-max. Vi pa kar debatirajte naprej.

slavist
Nov uporabnik

Napisal/-a slavist So jan 15, 2011 6:44 pm

kaj pa Altea xl??

marebu
Nov uporabnik

Napisal/-a marebu Po jan 17, 2011 9:40 pm

tud alteo sem gledu ampak ma po moje mal majhn prtljažnik.

GrEgEcN95
Novinec

Napisal/-a GrEgEcN95 Ne jan 30, 2011 4:42 pm

Na tem forumu je več kot očitno pri skoraj vsaki temi ogromno ljudi, ki zelo prezirajo VW.
No pa da povem še moje mnenje. Doma imamo 2006 letnik VW Tourana 2,0 TDI. O raznoraznih škripanjih v notranjosti do sedaj še nisem slišal čisto nič, mogoče sem pa gluh.
O rahljanu kluke na vratih ne vem nič. So še vedno iste trdote kot tisti dan ko smo ga kupili. Radio že vsa 4 ( skoraj 5) leta enako igra. Sedeži ne škripajo nič kot sem že rekel mogoče sem gluh. Vedno me je pripeljal od točke A do B. Skratka do sedaj nisem imel še nobenih težav. Stroškov nisem imel razen na servisih skoraj nič. Naslednji enoprostorec, ki bi ga kupil če bi tega prodajali bi bil ponovno touran.
Proti C-maxu ima prednosti že oblika. Notranjost je sigurno lepša kot pri Fordih. Touran je tudi bolj prostoren in tudi cene ne izgublja tako kot Ford.
Sicer pa odločitev odvisna od posameznika.
"A clever person solves a problem. A wise person avoids it."

fičko
Nov uporabnik

Napisal/-a fičko Ne jan 30, 2011 5:04 pm

no tudi sam si lastim tourana že 2 leti sicer je letnik 2006 in 19 tdi

moram reči da sem pozitivno presenečen nad avtom, stroškov ne povzroča ( za razliko od audia) z njem sem naredil 40k km porabo ima 6.1
mislim da več kot ugodno
notranjost prijetna, sedenje udobno , čričkov ni, servis na pooblaščencu v lescah 380 eur (velik servis) skratka vreden svojega denarja

v forda se ne bom spuščal ker ga ne poznam niti se nisem v njem vozil

lp
jest nisem žejen, moj avto je žejen

marebu
Nov uporabnik

Napisal/-a marebu Ne jan 30, 2011 6:03 pm

no končno eno pravo mnenje. take sem želel slišat
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov