simply je napisal/-a:Oba gospoda sta mi zanimiva.
Eden je vozil 1.9 TDIja, drugi pogleduje za xenonom, ki sploh ni dobavljiv.
Eh ja.
simply je napisal/-a:11 KW če se ne motim?
Gosic je napisal/-a:Kako je lahko avto leta passat, ki je v prodaji dva tedna z novo masko(to je pa tudi vse)?
rizi007 je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Kako je lahko avto leta passat, ki je v prodaji dva tedna z novo masko(to je pa tudi vse)?
Ja sam res križbožji! Kia Ceed bi mogla bit, ane Gosic
Polo78 je napisal/-a:rizi007 je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Kako je lahko avto leta passat, ki je v prodaji dva tedna z novo masko(to je pa tudi vse)?
Ja sam res križbožji! Kia Ceed bi mogla bit, ane Gosic
Faceliftan Ceed ima več vizualnih sprememb, kot "novi" Passat, če smo že pri tem...
Sasqa je napisal/-a:Kako pa je s štirikolesno gnanim modelom, so ostali zvesti generaciji haldex sklopke (prečna postavitev motorja) ali so si ponovno pri audiju sposodili torsen diferencial (vzdolžna postavitev motorja)? Ve kdo kaj o tem? Ker sem pred kakšnim letom bral, da bi naj ta generacija ponovno imela čisti quattro, tako kot je imela generacije med 2001 - 2005 (star model)?
Tattoo- je napisal/-a:Sasqa je napisal/-a:Kako pa je s štirikolesno gnanim modelom, so ostali zvesti generaciji haldex sklopke (prečna postavitev motorja) ali so si ponovno pri audiju sposodili torsen diferencial (vzdolžna postavitev motorja)? Ve kdo kaj o tem? Ker sem pred kakšnim letom bral, da bi naj ta generacija ponovno imela čisti quattro, tako kot je imela generacije med 2001 - 2005 (star model)?
Passat je obdržal prečno postavjene motorje, tako da je štirikolesni pogon izveden preko Haldex sklopke...
~toMmy~ je napisal/-a:Podobno burne reakcije, kot ko na avtocesti, ko z golfom s svojim tempom pihneš kakega sida, pa začne nenadno pospeševat iz svojih 120 km/h!
~toMmy~ je napisal/-a:Tattoo- je napisal/-a:Sasqa je napisal/-a:Kako pa je s štirikolesno gnanim modelom, so ostali zvesti generaciji haldex sklopke (prečna postavitev motorja) ali so si ponovno pri audiju sposodili torsen diferencial (vzdolžna postavitev motorja)? Ve kdo kaj o tem? Ker sem pred kakšnim letom bral, da bi naj ta generacija ponovno imela čisti quattro, tako kot je imela generacije med 2001 - 2005 (star model)?
Passat je obdržal prečno postavjene motorje, tako da je štirikolesni pogon izveden preko Haldex sklopke...
Torej so pri vseh različih postavljeni prečno?
Polo78 je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Podobno burne reakcije, kot ko na avtocesti, ko z golfom s svojim tempom pihneš kakega sida, pa začne nenadno pospeševat iz svojih 120 km/h!
legendarac je napisal/-a:Imam ponudbo za Passat Comfortline 2.0 TDI BlueMotion T.
dizel / 103 kW/140 KM / 6-stopenjski / 4-vrata
Uradno izmerjena poraba goriva: 4.6l/100km
Emisija ogljikovega dioksida (CO2): 119g/km
emisije ogljikovega dioksida (NOx): 0,094g/km
Zunanji laki
črna metalic
Sedežne prevleke črna
Barva notranjosti: črna
Talna obloga: črna
Armaturna plošča: črna
4 aluminijasta platišča Barcelona
- platišča 7 J x 16
brez oznake motorja na zadku
ogrevano vetrobransko steklo
paket Premium
- dinamično prilagodljiva biksenonska
žarometa z LED dnevnimi lučmi
- radio RCD 510 z MP3
- večfunkcijski prikazovalnik z barvnim
zaslonom
parkirni sistem Park Assist
- parkirni senzorji spredaj in zadaj
- optični prikaz parkirnega prostora
- parkirna asistenca Park Assist
(ni možno v kombinaciji z navigacijskim
sistemom RNS 510)
rezervno kolo z jeklenim platiščem
normalne velikosti
usnjen večfunkcijski trikraki volan
s tipkami za upravljanje radia in
telefona
zimski paket 1
ogrevana sprednja sedeža, ogrevane
pralne šobe
Cena 24860 EUR.
Je možno še kje iztržiti ugodnejšo ponudbo ?
~toMmy~ je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Podobno burne reakcije, kot ko na avtocesti, ko z golfom s svojim tempom pihneš kakega sida, pa začne nenadno pospeševat iz svojih 120 km/h!
Ne se bat, ni letelo nate!Že parkrat sem to doživel, da je kakšen Ceed začel pospeševat, ko sem šel mimo in se potem prikazal v ozadju na levem pasu, čeprav ni bilo na avtocesti nobene druge spremembe razen pač mene, pa sem si drznil potegnit vzporednico z reakcijami nekaterih nevrotičnih lastnikov tukaj na forumu, ki se vedno spotikajo ob VW na precej manj konstruktiven način(oz. sploh brez glave in repa), kot recimo ti.
Polo78 je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Ne se bat, ni letelo nate!Že parkrat sem to doživel, da je kakšen Ceed začel pospeševat, ko sem šel mimo in se potem prikazal v ozadju na levem pasu, čeprav ni bilo na avtocesti nobene druge spremembe razen pač mene, pa sem si drznil potegnit vzporednico z reakcijami nekaterih nevrotičnih lastnikov tukaj na forumu, ki se vedno spotikajo ob VW na precej manj konstruktiven način(oz. sploh brez glave in repa), kot recimo ti.
Potem je pa skrajni čas, da si nabaviš GTD-ja, da te ne bo vsak podhranjen Ceed prehitel na avtocesti.
No, sicer je pa tudi v obratni smeri precej nevrotičnih lastnikov Golfov. Ravno zadnjič se mi je eden pred cestninsko postajo zalimal na rit, ker sem pač vozil po predpisih oz. celo malenkost nad njimi, kar pa je bilo dotičnemu v Golfu V očitno precej prepočasi. Pri pospeševanju pa lepo gas do konca in verjetno mu je padla dol čeljust, ko je ostal daleč zadaj. Aja bil je pa 1.9 tdi, ker me je potem po kakem km ali dveh, ko je dobil dovolj zaleta, dohitel in s kar precejšnjo hitrostjo tudi prehitel (jaz sem pospešil do cca. 130 km/h).
grizli je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Ne se bat, ni letelo nate!Že parkrat sem to doživel, da je kakšen Ceed začel pospeševat, ko sem šel mimo in se potem prikazal v ozadju na levem pasu, čeprav ni bilo na avtocesti nobene druge spremembe razen pač mene, pa sem si drznil potegnit vzporednico z reakcijami nekaterih nevrotičnih lastnikov tukaj na forumu, ki se vedno spotikajo ob VW na precej manj konstruktiven način(oz. sploh brez glave in repa), kot recimo ti.
Potem je pa skrajni čas, da si nabaviš GTD-ja, da te ne bo vsak podhranjen Ceed prehitel na avtocesti.
No, sicer je pa tudi v obratni smeri precej nevrotičnih lastnikov Golfov. Ravno zadnjič se mi je eden pred cestninsko postajo zalimal na rit, ker sem pač vozil po predpisih oz. celo malenkost nad njimi, kar pa je bilo dotičnemu v Golfu V očitno precej prepočasi. Pri pospeševanju pa lepo gas do konca in verjetno mu je padla dol čeljust, ko je ostal daleč zadaj. Aja bil je pa 1.9 tdi, ker me je potem po kakem km ali dveh, ko je dobil dovolj zaleta, dohitel in s kar precejšnjo hitrostjo tudi prehitel (jaz sem pospešil do cca. 130 km/h).
Zanimivo. S tem torej v bistvu (in verjetno nehote) potrjuješ Tommy-jevo tezo o nevrotičnih lastnikih Ceedov, ki so alergični na VW in Golfe
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov