Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Re: Iščem športnega karavana

Napisal/-a im nobody Ne avg 07, 2011 4:24 pm

159 je premajhna...ker tud gledam druge avto...karavana...osebno gledam za opel vectro karavan...jtd motorji,ogromen avto,malo denarja
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Sba
Novinec

Napisal/-a Sba Ne avg 07, 2011 5:39 pm

Sem se spomnil, da so imeli na SiOLu test, če kaj pomaga. Sicer pa jaz za v svojega karavana vedno snamem dol prednje kolo. Sploh ne vem, če sem poskusil celega noter spraviti. Raje kolo odmontiram kot sedež spustim. oops :mrgreen:

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Ne avg 07, 2011 6:34 pm

Zadnjič spremenil fare, dne Ne avg 07, 2011 7:14 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

maarkec
Stalni uporabnik

Napisal/-a maarkec Ne avg 07, 2011 6:55 pm

predlagam ti škoda octavia RS varianta, dobre lastnosti, hitr, in velik placa ma

lp

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Ne avg 07, 2011 8:49 pm

ce mi kdo najde RS-ko za 7.000 pol kupim tkoj :mrgreen: mojo bivso laguno vzames pa je =P
turbo inside

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs To avg 09, 2011 10:35 am

A bi sel mtb v karavane tipa Opel Astra, Peugeot 307 brez odpenjanja koles?
Slika

wavemaker
Stalni uporabnik

Napisal/-a wavemaker To avg 09, 2011 11:51 am

bi šel, ampak, če podreš sedeže. Pa smo tam.
Tudi sam iščem nekega varčnega karavana za prevoz kolesa. Tkole razmišljam; vzdajšnjega puntota 2002 gre kolo čez zadnje zice pred nikakršnega podiranja zicev, samo odstranim sprednje kolo. Za karavana, če hočeš dat v prtljažnik brez podiranja moraš isto odstranit prednje kolo, ali pa zadnje zice, če daš celega. Tko da nekega luksuza brez prtljažnika jaz zaenkrat ne vidim...

ima kdo izkušnje s ford focus karavan od 2008 naprej glede prevoza specialke??

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs To avg 09, 2011 7:41 pm

Meni je cisto jasno, da moras podreti sedeze tudi v karavanu. Saj je kolo v dolzino priblizno 180cm. Ce ga nekako skusam zriniti v svojo Alfo 145 s podrtimi sedezi, mi ga ostane priblizno 30cm zunaj. Pomembno pa mi je ali je dovolj velik karavan srednjega razreda, ceprav so po ceni priblizno tu nekje kot srednjega visjega, a je vzdrzevanje vseeno cenejse.
Slika

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs Če avg 11, 2011 9:09 am

Najbolj mi gre pa na k...c, ko primerjam avto.net oglase z mobile.de in si lahko samo mislis, da so vsi uvozeni avti pri nas z minimalno 300.000km in to letnik 2005/06/07. Pri nas se potem prodajajo s 110.000 do 180.000km in za vsaj 2.000€ vec!! :evil:

V glavnem ne se slepit, ko kupite uvozen avto, da ima vas pa res realne kilometre! :shock:
Slika

Uporabniški avatar
weasel
Stalni uporabnik

Napisal/-a weasel Po avg 15, 2011 6:22 pm

Sej se pri nas ravno obratno slepijo, da, če je uvožen, da je zihr krš. Kakor ujameš, ni nujno.

Grega_
Novinec

Napisal/-a Grega_ To avg 16, 2011 8:11 am

weasel je napisal/-a:Sej se pri nas ravno obratno slepijo, da, če je uvožen, da je zihr krš. Kakor ujameš, ni nujno.

Noben ni napisal da so uvoženi krš, si pa na polno nategnjen ko preplačaš avto s prevrtenimi kilometri.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Sr avg 17, 2011 11:19 am

Ko se nekrat nehaš obremenjevat s kilometri dosti lažje kupiš rabljen avto.Pac sprijaznis se da je tisto na števcu pač samo neka številka ... če je lep, ne kaže znakov obrabe, tehnika deluje suvereno, ni bil kritično razbit oziroma tam kjer je bil je bil solidno popravljen in ti je barva všeč :D , ga pač kupiš.Če ne izpolnjuje vseh pogojev pač greš vstran, zakaj bi bil nategnjen z strani prikaza kilometrov ne razumem ... če ne znaš ocenit stanje vozila po nobenem drugem kriteriju kot kilometri je pa najboljše da vzameš s sabo nekoga ki to zmore.
Slika

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Sr avg 17, 2011 11:31 am

CockroaC je napisal/-a:Ko se nekrat nehaš obremenjevat s kilometri dosti lažje kupiš rabljen avto.Pac sprijaznis se da je tisto na števcu pač samo neka številka ... če je lep, ne kaže znakov obrabe, tehnika deluje suvereno, ni bil kritično razbit oziroma tam kjer je bil je bil solidno popravljen in ti je barva všeč :D , ga pač kupiš.Če ne izpolnjuje vseh pogojev pač greš vstran, zakaj bi bil nategnjen z strani prikaza kilometrov ne razumem ... če ne znaš ocenit stanje vozila po nobenem drugem kriteriju kot kilometri je pa najboljše da vzameš s sabo nekoga ki to zmore.

Podpis.

Sem že enkrat pisal, da sem šel kupovat rabljen avto za prijateljico. Ona ga je našla na netu (najcenejši tak model :D ), uvoženega iz Italije, najverjetneje s prevrtenimi kilometri. Avto se je pregledal na servisu, mehansko je večinoma vse štimalo, imel je nove gume, pleh cel s par prask in udrtin, nič posebnega. Po nakupu se je zamenjalo olje v avtomatskem menjalniku, opravilo redni servis (olje) in par malenkosti. Po letu dni se je (preventivno) zamenjalo še jermene, filtre in zadeva zdaj laufa že 3. leto brez težav, kupljen pri 130.000km :mrgreen: , zdaj jih ima že 220.000 ;)

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Sr avg 17, 2011 2:09 pm

peroRS je napisal/-a:Podpis.

Sem že enkrat pisal, da sem šel kupovat rabljen avto za prijateljico. Ona ga je našla na netu (najcenejši tak model :D ), uvoženega iz Italije, najverjetneje s prevrtenimi kilometri. Avto se je pregledal na servisu, mehansko je večinoma vse štimalo, imel je nove gume, pleh cel s par prask in udrtin, nič posebnega. Po nakupu se je zamenjalo olje v avtomatskem menjalniku, opravilo redni servis (olje) in par malenkosti. Po letu dni se je (preventivno) zamenjalo še jermene, filtre in zadeva zdaj laufa že 3. leto brez težav, kupljen pri 130.000km :mrgreen: , zdaj jih ima že 220.000 ;)

Malo (oz. fejst) off - a si bil v nedeljo okrog 13-ih kaj okrog Spara v Celju?

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Sr avg 17, 2011 2:13 pm

dask je napisal/-a:

Heheh, sem videl že na Škoda forumu to vprašanje. :D

Jaz nimam modre Octavie RS niti tablice z napisom pero rs. Nekdo me kopira :mrgreen: :lol: :/:o:/

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Če avg 18, 2011 9:22 am

peroRS je napisal/-a:
dask je napisal/-a:

Heheh, sem videl že na Škoda forumu to vprašanje. :D

Jaz nimam modre Octavie RS niti tablice z napisom pero rs. Nekdo me kopira :mrgreen: :lol: :/:o:/

Ko sem videl tablico Pero RS sem bil ziher, da sem že nekje na enem forumu videl takega uporabnika :lol: Pa še gledal je debelo iz RS-ke, ker mam jaz tud tako ....

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Beastmaster Če avg 18, 2011 9:51 am

Mah, kupi Volvota V70, D5 za šarovčer, ali pa T5 za dirkalca...
Placa kolk češ... Udobje na nivoju....
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 18 gostov