weasel je napisal/-a:Sej se pri nas ravno obratno slepijo, da, če je uvožen, da je zihr krš. Kakor ujameš, ni nujno.
CockroaC je napisal/-a:Ko se nekrat nehaš obremenjevat s kilometri dosti lažje kupiš rabljen avto.Pac sprijaznis se da je tisto na števcu pač samo neka številka ... če je lep, ne kaže znakov obrabe, tehnika deluje suvereno, ni bil kritično razbit oziroma tam kjer je bil je bil solidno popravljen in ti je barva všeč, ga pač kupiš.Če ne izpolnjuje vseh pogojev pač greš vstran, zakaj bi bil nategnjen z strani prikaza kilometrov ne razumem ... če ne znaš ocenit stanje vozila po nobenem drugem kriteriju kot kilometri je pa najboljše da vzameš s sabo nekoga ki to zmore.
peroRS je napisal/-a:Podpis.
Sem že enkrat pisal, da sem šel kupovat rabljen avto za prijateljico. Ona ga je našla na netu (najcenejši tak model), uvoženega iz Italije, najverjetneje s prevrtenimi kilometri. Avto se je pregledal na servisu, mehansko je večinoma vse štimalo, imel je nove gume, pleh cel s par prask in udrtin, nič posebnega. Po nakupu se je zamenjalo olje v avtomatskem menjalniku, opravilo redni servis (olje) in par malenkosti. Po letu dni se je (preventivno) zamenjalo še jermene, filtre in zadeva zdaj laufa že 3. leto brez težav, kupljen pri 130.000km
, zdaj jih ima že 220.000
dask je napisal/-a:
Malo (oz. fejst) off - a si bil v nedeljo okrog 13-ih kaj okrog Spara v Celju?
peroRS je napisal/-a:dask je napisal/-a:
Malo (oz. fejst) off - a si bil v nedeljo okrog 13-ih kaj okrog Spara v Celju?
Heheh, sem videl že na Škoda forumu to vprašanje.![]()
Jaz nimam modre Octavie RS niti tablice z napisom pero rs. Nekdo me kopira![]()
![]()
Po forumu brska: Google [Bot] in 18 gostov