dreja je napisal/-a:naliM je napisal/-a:dreja je napisal/-a:...
Bom pa tudi jaz v kratkem moral po nakupih. Poleg min. 6 sedezev bo moja zahteva tudi 4 kolesni pogon.
Veliko sreče, sem bil 2 leti nazaj pred isto nalogo - izbira primernih rabljenih avtov je v tem segmentu strašno revna.
Ce se prav spomnim si vzel Sharan V6 4x4 ? Se novega sploh se dobi v 4x4 izvedbi ?
Zal je tudi novih tja do cca 35k bore malo... Predvsem takih, da bi lahko na zadnjih sedezih vsaj otrok kolikortoliko komot sedel...
Moje zelje bi izpolnil Subaru Exiga, vendar je le na Jap in Avstralskem trgu.
Videl sem, da obstaja Cady 4x4, vendar se moram pozanimat, ce je to mozno tudi v 7 sedezni kombinaciji. Vsaj po videih na youtubu je VW-jev 4 motion npr. v primerjavi z Audijevim quattro pogonom slabsi ...
Zanimivi so bili tudi Hyundai H-1, vendar jih je bilo zelo malo, danes ga zgleda ni vec v 4x4 izvedbi.
Gledal sem enega Land Cruiser 120, pogledat moram se Pathfinderja.
Sicer imam zaenkrat se cas, vendar se bo enkrat treba odlocit...
Drži, sem vzel V6 4M. Novega 4motion obljubljajo za maj, če se bo peljal tako, kot običajen na sprednji pogon, bo to velik skok naprej glede na prejšnji model glede lege in vodljivosti.
Tudi sam sem imel v mislih Hyundaia H1, bi zadnji pogon z zaporo diferenciala znal biti bdober nadomestek za 4x4, a jih takrat ni bilo rabljenih potniških za pameten denar.
Drugače pa me je zelo vlekel Mitsubishi Delica L400/Hyundai Starex 4WD, a kaj, ko so v Evropi zeloo redki in dragi.