Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Re: Alfa Romeo GT 2.0 JTS Bertone Design

Napisal/-a B|ind To maj 24, 2011 1:24 pm

Đasmin sem ti že na alfa forum nekaj napisal.
Se pa bojim da če boš nahitro nekaj kupil se boš nasral. Jaz sem svojo iskal 4mesece, pa še nisem dobil tip top.
Vem kako ti je.. ko sem jaz prvo probno pripeljal domou (iz TPV Novo mesto) sem se skoraj razjokal ko se mi je mehanik smejal kako drvarnico sem mu pripeljal pokazat. :mrgreen:
Ampak sem danes zadovoljen da sem ga upošteval in iskal naprej. Če bi jo kupil bi danes jamral kot airmike :vc

Tole črno pojdi pogledat, saj jo imaš v LJ. Možno je prevzem lizinga ali pa nateg, ker so opombe v angleščini (morda če se kak dilerček pametnega dela :lol: )

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda To maj 24, 2011 1:28 pm

Đasmin je napisal/-a:
pskoda je napisal/-a:
Đasmin je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4854603&show=1

To pa je čudn oglas, kdo pozna slučajno?

Avto je uvožen, pri kilometrini se je zajebal za eno 0. To kar sem napisal, vidim iz oglasain ne poznam avto

Kako pa oceniš da je uvože...po čemu
Priponke
Zajeta slika.JPG
Zajeta slika1.JPG

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda To maj 24, 2011 1:30 pm

B|ind je napisal/-a:Đasmin sem ti že na alfa forum nekaj napisal.
Se pa bojim da če boš nahitro nekaj kupil se boš nasral. Jaz sem svojo iskal 4mesece, pa še nisem dobil tip top.
Vem kako ti je.. ko sem jaz prvo probno pripeljal domou (iz TPV Novo mesto) sem se skoraj razjokal ko se mi je mehanik smejal kako drvarnico sem mu pripeljal pokazat. :mrgreen:
Ampak sem danes zadovoljen da sem ga upošteval in iskal naprej. Če bi jo kupil bi danes jamral kot airmike :vc

Tole črno pojdi pogledat, saj jo imaš v LJ. Možno je prevzem lizinga ali pa nateg, ker so opombe v angleščini (morda če se kak dilerček pametnega dela :lol: )

TPV Novo mesto :roll: Osebno tudi slabe iskušnje in sploh ne grem tja nikoli več gledat rabljene avte

Dobro, ohranjeno, rabljeno Alfo kupit je zelo delikatna stvar oz moraš kar dobro poznat Alfe oz njene hibe

Đasmin
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Đasmin To maj 24, 2011 2:30 pm

B|ind je napisal/-a:Đasmin sem ti že na alfa forum nekaj napisal.

Vsekakor se ne bom prenaglil in vzemal prvo kar mi je ponujeno - točno zato pa tudi poslušam in sledim vašim nasvetom...recmo za zdej je biu ta najpomembnejši: najdi serviserja/poznavalca in naj gre z mano na ogled, no na tem delam sedaj in sem tudi mnenja, da je to najboljši način ter obenem najbolj varn, da se ne bom potem kesal in obžaloval nakup katerekoli alfice :D

Vaši nasvet mi pa seveda najbolj pridejo prav! ;)

za tole črno pa kličem ampak se nihče ne javlja oops

@pskoda: se strinjam glede nakupa, ravno zato iščem osebo ki bi mi pomaga pri nakupu s svojimi izkušnjami =P

@Blind: kdaj me prideš zapelat? (približno kdaj :D)

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare To maj 24, 2011 7:21 pm

Jaz bi šel gledat tole http://www.avto.net/ad.asp?id=4857321 nima usnja,ostalo pa ma pa tkole po slikah ni vidt slaba

Đasmin
Nov uporabnik

Napisal/-a Đasmin To maj 24, 2011 7:37 pm

čare je napisal/-a:Jaz bi šel gledat tole http://www.avto.net/ad.asp?id=4857321 nima usnja,ostalo pa ma pa tkole po slikah ni vidt slaba

Bose ozvočenja še nima...ma pa lepe feltne...osebno med ljubšimi od alf

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare To maj 24, 2011 7:43 pm

Pa si ga klical da veš da nima BOSE?? Sprašujem zato ker se mi zdi da imajo vse AR z navigacijo BOSE ozvočenje.

Đasmin
Nov uporabnik

Napisal/-a Đasmin To maj 24, 2011 7:50 pm

čare je napisal/-a:Pa si ga klical da veš da nima BOSE?? Sprašujem zato ker se mi zdi da imajo vse AR z navigacijo BOSE ozvočenje.

:lol:
Hehehe, ne nisem ga klical...lahko pa pogledaš, na vratih kjer se nahajajo twiterji majhen krogec, črn....je samo črn krog brez napisa...napis pa je ponavad BOSE...pa še napisan je da nima hi-fi ozvočenja+mislim da je navi naknadno vgrajena...

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare To maj 24, 2011 7:59 pm

ja to sem prec porajtal da nima napisov na zvočnikih

Đasmin
Nov uporabnik

Napisal/-a Đasmin To maj 24, 2011 8:04 pm

čare je napisal/-a:ja to sem prec porajtal da nima napisov na zvočnikih

Imaš kaj časa jutri čare??

Do kdaj delaš?

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare To maj 24, 2011 8:12 pm

Tud slučajno ne grem gledat čist nobenga avta za nikogar nikamor več.

Đasmin
Nov uporabnik

Napisal/-a Đasmin To maj 24, 2011 8:15 pm

čare je napisal/-a:Tud slučajno ne grem gledat čist nobenga avta za nikogar nikamor več.

hahahaha legenda :D :lol: :lol:

Kaj si meu tud kle slabe izkušnje...se jim je pol pokvaru pa so pol rekl da si spet ti kriv??? :lol: :lol:

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind To maj 24, 2011 8:23 pm

Ne štekaš ti nič vidim. Nazaj k knjigam!

Đasmin
Nov uporabnik

Napisal/-a Đasmin To maj 24, 2011 8:29 pm

nevermind je napisal/-a:Ne štekaš ti nič vidim. Nazaj k knjigam!

Pomoje je obratn...k drgač ne vidm zakaj bi se lotu pisat tak bedn comment ;)

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare To maj 24, 2011 9:11 pm

Đasmin je napisal/-a:
čare je napisal/-a:Tud slučajno ne grem gledat čist nobenga avta za nikogar nikamor več.

Kaj si meu tud kle slabe izkušnje...se jim je pol pokvaru pa so pol rekl da si spet ti kriv??? :lol: :lol:

Odlično razmišljaš,ker na žalost vsi mislijo da če kupiš "nov" rabljen avto z dvemi novimi gumami in opravljenim servisom (olje filtri) ne bo nič crknilo,ko pa začneš omenjat da bi zarad lastne varnosti bilo pametno pomenjat jermene pa ovo pa ono (če ni avto poznan že od prej ali znana nzgodovina avta i ns tem garancija serviserja...) pa se začne pa sej si reku da je dober bla bla bla ker na žalost so jermeni,zavore ,amortizerji redno vzdrževanje in ne izredni strošek...in pa ravno tako jaz ne morem vedt če bo teb jutri crknila šoba na tretjem cilindru ali zadnji levi senzor ABS-a ,ker je včeraj ob ogledu pač vse funkcioniralo in iz takih razlogov nikol več za nikogar nikamor-razen za mati,babo,brata.

Đasmin
Nov uporabnik

Napisal/-a Đasmin To maj 24, 2011 9:21 pm

čare je napisal/-a:
Đasmin je napisal/-a:

Odlično razmišljaš,ker na žalost vsi mislijo da če kupiš "nov" rabljen avto z dvemi novimi gumami in opravljenim servisom (olje filtri) ne bo nič crknilo,ko pa začneš omenjat da bi zarad lastne varnosti bilo pametno pomenjat jermene pa ovo pa ono (če ni avto poznan že od prej ali znana nzgodovina avta i ns tem garancija serviserja...) pa se začne pa sej si reku da je dober bla bla bla ker na žalost so jermeni,zavore ,amortizerji redno vzdrževanje in ne izredni strošek...in pa ravno tako jaz ne morem vedt če bo teb jutri crknila šoba na tretjem cilindru ali zadnji levi senzor ABS-a ,ker je včeraj ob ogledu pač vse funkcioniralo in iz takih razlogov nikol več za nikogar nikamor-razen za mati,babo,brata.

Hehehe...dobro :D

Sei sm tkoj vedu, se predn sm prašu, sam sm reku ajd da pitam da se nasmejem....hehehehe, jah kaj češ takih je dost pa še se jih dela :evil: ;) :D :lol: =P

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek To maj 24, 2011 10:33 pm

a zdej ti gledaš alfe GT in 147? al kako...
Alergičen na rjo

Đasmin
Nov uporabnik

Napisal/-a Đasmin Sr maj 25, 2011 9:35 am

zuzek je napisal/-a:a zdej ti gledaš alfe GT in 147? al kako...

Še vedno kupujem GT Alfo, sem pa se po mnogo nasvetih in predlogih z ostalih forumov odločil gledati tufi 147-ke saj je razlika majhna stroški pa dosti manjši - to v slučaju če ne najde majstra da gre z mano na ogled GT bom prisiljen najti nekega mehanika in pogledati kako 147ko...nočem pa brezglavo letati okoli GTejk ker je nakup veliko bolj rizičen pa cena je tudi višja

Ampak ja GT kupujem 147ka pa za rezervo...do zdaj tudi 147ke nisem najdel nobene pametne da bi se odlčil za ogled kaj šele za nakup =P

:D

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec Sr maj 25, 2011 9:52 am

če si že tako zagret za Bose, bi ti priporočal da poslušaš oba sistema v GT-jki.. Boš ugotovil da se ne splača iskat samo z Bose, ker je ponudba avtov že itak ful omejena..

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Napisal/-a Yagi-san Sr maj 25, 2011 9:53 am

Stroški 147 in GT so skoraj identični !Oseba, ki se spozna na GT se bo tudi na 147...... ! BOSE imam pa jaz doma -original iz GT (prodam), če bi bila že želja......
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: tomzzi in 14 gostov