B|ind je napisal/-a:Đasmin sem ti že na alfa forum nekaj napisal.
Se pa bojim da če boš nahitro nekaj kupil se boš nasral. Jaz sem svojo iskal 4mesece, pa še nisem dobil tip top.
Vem kako ti je.. ko sem jaz prvo probno pripeljal domou (iz TPV Novo mesto) sem se skoraj razjokal ko se mi je mehanik smejal kako drvarnico sem mu pripeljal pokazat.

Ampak sem danes zadovoljen da sem ga upošteval in iskal naprej. Če bi jo kupil bi danes jamral kot airmike

Tole črno pojdi pogledat, saj jo imaš v LJ. Možno je prevzem lizinga ali pa nateg, ker so opombe v angleščini (morda če se kak dilerček pametnega dela

)
Vsekakor se ne bom prenaglil in vzemal prvo kar mi je ponujeno - točno zato pa tudi poslušam in sledim vašim nasvetom...recmo za zdej je biu ta najpomembnejši: najdi serviserja/poznavalca in naj gre z mano na ogled, no na tem delam sedaj in sem tudi mnenja, da je to najboljši način ter obenem najbolj varn, da se ne bom potem kesal in obžaloval nakup katerekoli alfice
Vaši nasvet mi pa seveda najbolj pridejo prav!
za tole črno pa kličem ampak se nihče ne javlja

@pskoda: se strinjam glede nakupa, ravno zato iščem osebo ki bi mi pomaga pri nakupu s svojimi izkušnjami
@Blind: kdaj me prideš zapelat? (približno kdaj

)