ales66 je napisal/-a:Meni kaže 0,3 - 0,5 lit/100 km manj kot je resnična poraba. Sicer pa glede na to kakšne relacije imaš, pričakuj porabo okoli 7 l/100 km. Poleti malo več zaradi klime. Upam, da boš zadovoljen. Bodi pozoren glede velikega servisa, ki naj bi bil pri 120.000 km.
Badzo je napisal/-a:Oba roverja sta mi na poti do salzburga in nazaj z 110 po AC spila 5.4 (1.6 112KM) in 5.1 (1.4 103KM) na 100 prevoženih, megane 2000letnik 1.6 16v od poreča do Lj 6.2 (na koncu doline reke mirne poraba 5.2 po BC, na ac 130, pa še prtljažniki za kolesa na strehi), in pa novi megane 2010 letnik 1.6 16v 5.8 od Lj do poreča (100-110 na AC po mirni pa po omejitvah).
B|ind je napisal/-a:
Badzo, glede na tvoje porabe si pa mislim kateri izmed voznikov na (avto)cesti si ti, srečam kakih 5 - 10 takih skoraj vsak dan.
mišek je napisal/-a:No da pojasnim, pri tej vožnji ni bilo avtoceste in čakanja v kolonah. Pač pa vožnja....no napišem relacijo, šentjur pa do frankolovega, nazaj na šentjur in proti sodni vasi, čez slivnico. Danes zjutraj pa na šiht do ljubečne. Od začetka ko je še hladen pa vmes je breg in nasploh gre teren skoz gor je naraslo iz 6,6 na 6,9 potem je pa začelo spet padati in malo naprej od šentjurja je padlo nazaj na 6,6. Nimam kaj rečt. Ne vem pa še kolk točno to kaže, bom prevero ko grem spet tankat in na roke zračunam. Ampak ob taki vožnji mi je clijo pil 5,9 pa je manjši pa 330 kg lažji. Sestri pa HDI xsara ob taki vožnji pije 6. Pol pa naj kdo reče, da je bencinar požrešn![]()
Od začetka se mi je zdel zadreman, ampak ko se ga mal navadiš dobiš tisti pravi občutek, pri clijotu je drugače, ko vse bol ruka, tu je pa vse zadušeno in nenavajenost, nimaš občutka kako gre. Zdaj pa že prav dobro gre, tam nekje okrog 2500 obratov imam občutek da dobi neki skok moči, ko pospešuješ in ko gre prek 2500 prav tak čutiš da rukne, kot da bi imel turbo![]()
Sam da se ta ventilacija porihta, da bo pihalo pod noge pa je avto super. Drugih felerjev pa še zdaj nisem opazil, no razen, lučka pri sovoznikovem predalu ne gori![]()
Imam pa vprašanje za radio, se da to kako predelat, nadgradit da bi delalo tudi na mp3?? Še najbolš bi blo, če bi lahko dal poleg USB pa kluček not pa je problem rešen.
mišek je napisal/-a: Zdaj pa že prav dobro gre, tam nekje okrog 2500 obratov imam občutek da dobi neki skok moči, ko pospešuješ in ko gre prek 2500 prav tak čutiš da rukne, kot da bi imel turbo![]()
Imam pa vprašanje za radio, se da to kako predelat, nadgradit da bi delalo tudi na mp3?? Še najbolš bi blo, če bi lahko dal poleg USB pa kluček not pa je problem rešen.
mišek je napisal/-a:
Kar se servisa tiče, mislil delat na B&G, ampak so se mi zamerli, ...
čare je napisal/-a:A da ti je šef take uvajal??Dobri so da se nič ne bojijo kok hitro se bo to razširilo.Ma važno je da mu nisi bil tiho pa da so zrihtal.Takemu moraš pokazat da se ga ne bojiš in da je on tvoj suženj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov