za tak dnar ti dam jst mojega passata

adis je napisal/-a:kako kaj menjalnik selespeed deluje?
airmike je napisal/-a:
Naslov pravi avto za zimske vragolije kolk pa vidim pa gledaš sam neke avte za šminkat. Verjento ne misliš it klat na rakitno in krim?
adis je napisal/-a:@chan: eden od kandidatov je 4motion
Ali obstajajo kaksne hibe pri motorju 2.8 v6 pri vw-ju?
adis je napisal/-a::lol:
ne me razumet narobe...iščem avto katerega mi ne bo žal če se tu pa tam "butnem" v sneg![]()
sratka iščem avto, da bo zdržal moje neumnosti in ne glede na voz da bo vsaj vzdržljiv...nisem nek ljubitelj "znamk"
športnost je pri meni čisto nekaj drugega...to kar jaz gledam je "classic-a"
airmike je napisal/-a:Torej iščeš avto ki ti bo zdrzal a gledat greš alfo z motorjem, ki 100% ribne in menjalnikom, ki 100% crkne ( nek solenoid gre...). Yaaaaay
E=mc^2 je napisal/-a:adis je napisal/-a::lol:
ne me razumet narobe...iščem avto katerega mi ne bo žal če se tu pa tam "butnem" v sneg![]()
sratka iščem avto, da bo zdržal moje neumnosti in ne glede na voz da bo vsaj vzdržljiv...nisem nek ljubitelj "znamk"
no...pol vzami kakega outbacka ali foresterja: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5408661&show=1
adis je napisal/-a:ker bi rad da mi avto zdrži brez problemov sem pripravljen odšteti tudi malo več tako da iščem opcije tudi po italijanih....do sedaj sem že gledal passata 2.8 v6 4motion a je ta toliko znucan znotraj da je kap...
nekaj francozov sem si ogledal a so začuda vsi bili pred homologacijo... sedaj je na vrsti tudi italijan... alfa romeo 147 2.0 bencin Selespeed, grem si ga ogledat pa potem naprej...
srcnik je napisal/-a:adis je napisal/-a:ker bi rad da mi avto zdrži brez problemov sem pripravljen odšteti tudi malo več tako da iščem opcije tudi po italijanih....do sedaj sem že gledal passata 2.8 v6 4motion a je ta toliko znucan znotraj da je kap...
nekaj francozov sem si ogledal a so začuda vsi bili pred homologacijo... sedaj je na vrsti tudi italijan... alfa romeo 147 2.0 bencin Selespeed, grem si ga ogledat pa potem naprej...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Si ti kar humorist
~toMmy~ je napisal/-a:E=mc^2 je napisal/-a:adis je napisal/-a::lol:
no...pol vzami kakega outbacka ali foresterja: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5408661&show=1
Ne vem zakaj sploh gledaš kaj drugega kot Subaruje, tukaj nisem zasledil še nobenega bolj primernega predloga!Recimo ta Forester je do potankosti to, kar si opisal. Konjev "polna štala" za sneg, nasploh trpežen avto, zelo dober 4x4, poleg tega pa višina in plastične obrobe poskrbijo, da mu butanje ob sneg ne prideta kar tako do živega!
mihaing je napisal/-a:Adis je iz LJ in do šihta ima 1km. Saj ni iz hribov, da mu ponujate pluge![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov