Zakaj bi pregledal tvoj avto? Mej kar hoces met avti so razlicni glih zato ker so tut vozniki razlicni

No tut mehaniki majo razlicna mnenja, te pa res resuje tvoj poklic da lahko pametujes. Glede let bi bil pa lahko mal bolj odrasel v komunikaciji, ampak ljudje smo si razlicni, nimas kaj. Eni smo za eno narjeni, eni pa za drugo. Glede stilota sem se pa kar dolgo zanimal ne samo dva meseca kot sem reku peljal tut na dvigalo k kolegu mehaniku cene pa razlicne od 3000 pa tut 4200 je bil en, ga mata tut dva kolega in vsi so eno in isto. Stilo mi vec ne gre v glavo in prosim da moje mnenje spostujes. S svojim avtom sem zadovoljen tko kot si tut ti in to je to.
''Napadel pa si danes ti če si pozabil in to po skoraj dveh mesecih''
Slucajno sem odprl temo, ker sem jo opazil v zavihkih in pogledal ce je slucajno kaj novga in je nekoga zanimalo kaj sem kupil. In to sem napisal. Ce sem pohvalil svojo 1.3 masino to ni napad ampak samo mnenje katerega tudi prosim spostuj. Napadel sem ko sem bil sam napaden.
Js svoje sm povedal 'hvaljenje mojga puntota' ni blo namenjeno tebi, res lahko bi te spregledal ampak ker ti druge ne spregledas tut jaz tebe nism.
Zdej pa se js umikam z debate, lepo se mej