Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

čare
Mojster foruma

Re: Fiat Stilo / Punto

Napisal/-a čare So feb 04, 2012 3:45 pm

Star sem 32 let in po poklicu sem avtomehanik in ravno iz tega razloga sem lahko pameten takim kot si ti.Napadel pa si danes ti če si pozabil in to po skoraj dveh mesecih pa še to take pokaš da samo živjo.Stilo podvozje iz plastelina itd...Na podlagi česa si ti to ugotovil? 10 let star avto ne more bit v super stanju in prav rad bi videl kaj bi rekel za moj avto.Prav želim si da ga pregledaš.

P.S. na Fiat forumu so ravno danes zaklenili eno temo,ker enemu tebi podobnemu nekaj nisem mogel vtepsti v glavo.Tip je že trikrat rekel da ga ne bo več na forum pa se še kar pojavlja...

zan0088
Nov uporabnik

Re: Fiat Stilo / Punto

Napisal/-a zan0088 So feb 04, 2012 4:01 pm

Zakaj bi pregledal tvoj avto? Mej kar hoces met avti so razlicni glih zato ker so tut vozniki razlicni :)
No tut mehaniki majo razlicna mnenja, te pa res resuje tvoj poklic da lahko pametujes. Glede let bi bil pa lahko mal bolj odrasel v komunikaciji, ampak ljudje smo si razlicni, nimas kaj. Eni smo za eno narjeni, eni pa za drugo. Glede stilota sem se pa kar dolgo zanimal ne samo dva meseca kot sem reku peljal tut na dvigalo k kolegu mehaniku cene pa razlicne od 3000 pa tut 4200 je bil en, ga mata tut dva kolega in vsi so eno in isto. Stilo mi vec ne gre v glavo in prosim da moje mnenje spostujes. S svojim avtom sem zadovoljen tko kot si tut ti in to je to.

''Napadel pa si danes ti če si pozabil in to po skoraj dveh mesecih''
Slucajno sem odprl temo, ker sem jo opazil v zavihkih in pogledal ce je slucajno kaj novga in je nekoga zanimalo kaj sem kupil. In to sem napisal. Ce sem pohvalil svojo 1.3 masino to ni napad ampak samo mnenje katerega tudi prosim spostuj. Napadel sem ko sem bil sam napaden.

Js svoje sm povedal 'hvaljenje mojga puntota' ni blo namenjeno tebi, res lahko bi te spregledal ampak ker ti druge ne spregledas tut jaz tebe nism.
Zdej pa se js umikam z debate, lepo se mej :)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov