WMB je napisal/-a:Badzo je napisal/-a:Za dve strani postov, od tega 50% natolcevanja WMBja kako je vse ostalo kar je slabše kot ima on za en falus, da golfa če ni vsaj Highine in ne stane vsaj 17k eur je kupovat đabe itd![]()
Razna natolcevanja kateri je bolši in kateri ne, so zopet debate za v peskovnik oz. ob šank!
V resnici gre za dva avta, ki se zelo težko primerjata med seboj, skupen jima je razred, podobna velikost, to je pa tudi vse!
Bi pa avtorju teme priporočal, če mu ni problem 80eur na leto več za registracijo tole:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5743310&show=1
Se bo sigurno bolje podal avtu kot pa švohnejši HDI. Tudi poraba zna biti celo manjša oz. največ kar bo, bo enaka, ker ima ta 6 stopenjski menjlanik, več navora tako da se tudi motor manj "matra", sploh pri vožnji na AC.
Če si pa peljal 93konjskega HDIja in ti zadošča, potem pa moj predlog pozabi in just go for it!![]()
Še enkrat tudi zate, ki nekaj bereš in ne razumeš, sedaj ne vem zakaj ne razumeš...a si tolk...ču...t ali kaj.....preberi večkrat, ti toplo priporočam....še enkrat...cena med enako opermljenem C4 in Golfom ni le 1000€ razlike....Ali sedaj zastopiš?????? Bolj po kmečko ne znam povedat!!! Pa brez zamere....ker boš spet verjetno pisal adminom, da te napadam tle po forumu![]()
![]()
Ne bom ti sploh odgovarjal na post, ker se mi ne da (prepričevat prepričanega..), ampak tole mi pa povej: KDAJ sem jaz pisal adminom da me ti ali pa kdorkoli drug napada tu po forumu??

Od kje za vraga ti ta izmišljotina!?!?!?!?!