svetilnik je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:svetilnik je napisal/-a:Saj ne trdim, mislim, da je oktavia razred renaulta lagune in forda mondea. mogoče se motim...ne spim z avtomobilom...

Da pa jo zelo hvalijo, sem prebral v raznih testiranjih avtomobila... no, sam sem drugačnega mnenja....
Glede col ne vem, moral bi pogledati,
toda karkoli bi bilo gor, vseeno bi ostala jadernica...

Ti pač to misliš in se mogoče motiš?

Jaz mislim, da imaš ti hudo voljo delat budalo iz samega sebe, ker tukaj ni kaj dosti za "mislit", gre pač za preprosta dejstva, ki nikakor ne zahtevajo "spanja z avtomobilom", ampak le nekaj osnovnega poznavanja modelov. To nikakor ni stvar "filozofiranja", gre za preproste podatke napisane črno na belem, ki jih lahko preveriš v par minutah. Če se ti pa tvoje mnenje zdi pomembnejše od otipljivih dejstev, pa pač moje sožalje...
Kot drugo pa nikakor ni vseeno "kaj je gor" in je skrajno neumno pisat takšne trditve, če nimaš popolnoma nobenih izkušenj s tem. Na podlagi česa sploh to trdiš? Vlage v zraku?

Dečko, saj ne rabiš biti živčen zaradi moje pomote... se pač zgodi

Se pa sam ne mislim spuščati na tvoj nivo komunikacije, vsak se sčasoma izda...

Kar pa se tiče voznih lastnosti samih avtomobilov, so ti drugi dobro in razumljivo napisali...

Pri zame tako slabih voznih lastnostih je prav vseeno kaj je gor, saj se vozne lastnosti nebi kaj izboljšale.
Sicer se mi pa ne da več v debato s tabo, pokazal si kdo in kaj si...

Dečko, ena stvar je pomota, druga stvar pa, da ti po pomoti nekdo pove, da se motiš in to
še dvakrat vztrajno ponavljaš. Če to ni delanje norca (predvsem iz samega sebe), res ne vem, kaj je in kakšen nivo komunikacije pričakuješ, če za nekaj, kar je "zeleno", vztrajno pišeš, da je "rdeče".
Pri voznih lastnostih nikakor ni vseeno, če so gor 15" feltne ali pa 16, 17, ..., je občutna razlika in to govorim iz izkušenj, ker imam na dveh avtih čez zimo 15" in čez poletje 16", ne pa kar tako "od oka" kot ti.
To, da se ti ne da "v debato" si že jasno pokazal, ker ti ne debatiraš, ampak ponavljaš ene in iste (objektivno gledano) napačne trditve. Ena stvar so subjektivna mnenja, druga pa preprosta dejstva.