pskoda je napisal/-a:Samo Kia vs VW konceren se pa po moje ne morata primirjat v kvaliteti materialov in izdelave razen če se je VW res tako poslabšal
IcEm4n je napisal/-a:Matr, moji sedeži so po 107k km, razen to, da so mal že umazani, še vedno brez gub.![]()
![]()
~toMmy~ je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:Matr, moji sedeži so po 107k km, razen to, da so mal že umazani, še vedno brez gub.![]()
![]()
V Golfu V so po 180k km praktično kot novi
Marek_ je napisal/-a:Mislim, da res pretiravate, normalno je, da se usnje guba, pri vseh znamkah se.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7041068&show=1
Bolj problematično je, ko so sedeži že nikakvo sešiti. Nekdo je omenil Ergoactive sedeže v golfu, na žalost sem jih videl na lastne oči, prepričan sem, da jih šivajo ročno (šivilje brez rok), nekaj PORAZNEGA.
.com je napisal/-a:vag grupi pada kvaliteta že nekaj let... spijo na lovorikah izpred 15h let in mislijo, da jih bo rešilo ime...
ampak dokler bodo servisi poceni in za vsakim vogalom... je še sprejemljivo... seveda do neke mere![]()
ena bedna(a kako zelo resnična): kako lahko ima ford izpred 10ih let avtomatski vklop luči pri slabši svetlobi, jaz pa pri 4leta starem avtomobilu moram obračati knof???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov