miraldinjo je napisal/-a:Mam zelo slabe izkušnje z 12let starim avtomobilom katerega sem kupil z REALNIMI 110.000 prevoženimi kilometri(je kmalu vse začelo stran padat) ko se je avto začel voziti redno vsak dan..
So določene šanse da so prevrteni - ni pa nujno, sploh ne. To je dobrih 7500 km na leto in nekateri dejansko ne prevozijo več kot toliko.Edino kar me moti je letnik 1996 in pa "SAMO" 140.000km.
Halo 18let star avto pa ima samo 140.000.
gasolinedream je napisal/-a:Check engine light. Načeloma je to kar splošno opozorilo za napako na motorju, pomeni pa lahko mnogo stvari. Problem pri teh motorjih so senzorji, tako da bi lahko bilo to, ni pa nujno. Lahko je karkoli, tako da previdno.
miraldinjo je napisal/-a:gasolinedream je napisal/-a:Check engine light. Načeloma je to kar splošno opozorilo za napako na motorju, pomeni pa lahko mnogo stvari. Problem pri teh motorjih so senzorji, tako da bi lahko bilo to, ni pa nujno. Lahko je karkoli, tako da previdno.
Check engine?
Torej vseeno obstaja verjetnost, da le kakšne senzor nagaja?
Malo me je strah, da bi kupil Vectro z kakšno katastrofalno okvaro motorja![]()
Se, da mogoče Vectro kam peljati in priklopiti na računalnik, da bi tam pokazalo napako? Ali je to z priklopom avtomobila na računalnik sploh možno pri tako staremu avtomobilu kot je Vectra??
Če se da priklopit na računalnik, da mi razkrijejo težavo bi prosil, da mi poveste kam je najbolje, da avto odpeljem na priklop na računalnik V Ljubljani z okolico in koliko to sploh stane(nimam izkušenj z tem)
matayus je napisal/-a:Obvezen priklop na tester. Lahko je samo kakšna podtlačna cevčica, lahko pa tudi kaj s katalizatorjem, EGR, ...
Pa nasploh se splača pred nakupom avto na tester priklopit.
opelboy je napisal/-a:Prejšnje predloge, ki so bili mimogrede znak "od zgoraj" si odj**, češ da ni možno, prepoceni, predrago, tralala.. Zdaj bi pa ti kupil avto z napako motorja? Zdaj jst ne vem, vsak normalen človek ki to prebere bi rekel da se zajebavaš malo..
In za piko na i rečeš, da prodajalcu že dalj časa lučka gori - le senzor. Ja valda, zakaj ga pa ni že menjal, oz. ugotovil kaj je?
Koliko časa sploh ima avto? 1 teden?
Uglaunem, brez zamere, če je to resno se zadeve lotevaš popolnoma napačno. Probaj malo poslušati nasvete forumašev, če ti to ne gre kupi Clia za 500€. Malo para-malo muzike.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov