masteR32 je napisal/-a:Hvala za odgovor @moofdi
Nisem uspel prej pisat čeprav sem že prej videl odgovor. Resje ima stare slike, sem ga šel pogledat. Avto je v bolj bogem stanju a je cena tudi temu primerna. Usnje je uredu a ima voznikov sedež luknjo 5x15cm... Skratka kot si sam rekel potreben veliko €.
Že nekaj časa sem v lovu na "ventilarja" pa zadnjih par mesecev ni nič na sceni, pol ko pa ne bo € pol se bojo pa trije prodajal!
Aja še nekaj na testnem krogu se je čulo nekaj škripanja s podvozja, lastnik pravi, da je to standard na teh 19kah češ zaradi toge preme zadaj. Veš mogoče kaj več? Glede na to, da si imel 2 bi bil zelo vesel če bi se ti dalo kaj napisat o teh ventilarjih, npr. motor, podvozje...
masteR32 je napisal/-a:Živio!
Hvala za odgovor, ja škripanje podvozja me je odvrnilo od nakupa in kot zgleda sem naredil prav. Rjast je bil tudi kar fejst. Bremze pa tudi niso prijele, sem 2x na polno pohodil in ni pa ni naredil črte. Vem pa da so to avtomobili za zdivjat in sem dobro pogledal okoli pa ne videl da bi bil kdaj močneje zaleten. Motor je kot si rekel mrtev do 4000, veliko več pa ga tudi nisem uspel potegnit. Pogledal sem mu olje, ki ga je bilo mislim, da čez polovico min-max. Kar se mi je zdelo ok. Je pa avto tudi orenk potreben optike ker naravnost pelje šele ko je volan konkretno v levo.
Je pa imel zelo trd volan, težko sklopko in kratke hode prestavne ročice, res nevem kateri avtomobil daje boljši občutek, da sediš v nekem športno naravnanem avtomobilu.
Sem zasledil še enega http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4257493&show=1 -če ma kdo kak info..
Samo mi je malo predrah, sploh pa nočem hitet, načrtujem nakup bol v začetku drugega leta. Verjetno pa bom še šel kakšnega pogledat, alpa če kje izvrtam kakšnega lastnika, da popelje kak krog ali vrže kakšno debato, da ne kupim ravno prvega na kerega naletim.
Hvala ti za odg. in lep pozdrav še ostalim
mihhec je napisal/-a:masteR32 je napisal/-a:Živio!
Hvala za odgovor, ja škripanje podvozja me je odvrnilo od nakupa in kot zgleda sem naredil prav. Rjast je bil tudi kar fejst. Bremze pa tudi niso prijele, sem 2x na polno pohodil in ni pa ni naredil črte. Vem pa da so to avtomobili za zdivjat in sem dobro pogledal okoli pa ne videl da bi bil kdaj močneje zaleten. Motor je kot si rekel mrtev do 4000, veliko več pa ga tudi nisem uspel potegnit. Pogledal sem mu olje, ki ga je bilo mislim, da čez polovico min-max. Kar se mi je zdelo ok. Je pa avto tudi orenk potreben optike ker naravnost pelje šele ko je volan konkretno v levo.
Je pa imel zelo trd volan, težko sklopko in kratke hode prestavne ročice, res nevem kateri avtomobil daje boljši občutek, da sediš v nekem športno naravnanem avtomobilu.
Sem zasledil še enega http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4257493&show=1 -če ma kdo kak info..
Samo mi je malo predrah, sploh pa nočem hitet, načrtujem nakup bol v začetku drugega leta. Verjetno pa bom še šel kakšnega pogledat, alpa če kje izvrtam kakšnega lastnika, da popelje kak krog ali vrže kakšno debato, da ne kupim ravno prvega na kerega naletim.
Hvala ti za odg. in lep pozdrav še ostalim
Tole 19-ko se vsekakor splača kupit in je vredna tega denarjaSicer pa lahko kontaktiraš uporabnika @aleen, se mi zdi da je na tem forumu, pa ti bo več povedal o tem avtu.
LP
Kex je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4261652&show=1
Zakaj pa je tole tako smešno poceni?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov