jernej7 je napisal/-a:Zdravo. Ima kdo izkušnje z Avto Rajh? Gledam en rabljen avto, pa ne vem kok so kej ziher https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13186585
Hvala, lp
titanius je napisal/-a:Prvic: a res mora bit bmw?
Drugic: za prvo avtohiso je bilo nekje tu objavljeno,da je bila vrnjena kilometraza samo nisem siguren za koliko km.
Verigo treba baje menjat na nekje okrog 200t km,strosek najbrz ni nizek ter riziko je ze v startu saj ne ves tocno koliko km avto dejansko ima.
Zato ker kot novopečeni lastnik rabljenega BMW-ja ponavadi kasiraš samo premijske cene rezervnih delov in servisiranja.lotko je napisal/-a:titanius je napisal/-a:Prvic: a res mora bit bmw?
Drugic: za prvo avtohiso je bilo nekje tu objavljeno,da je bila vrnjena kilometraza samo nisem siguren za koliko km.
Verigo treba baje menjat na nekje okrog 200t km,strosek najbrz ni nizek ter riziko je ze v startu saj ne ves tocno koliko km avto dejansko ima.
Ma ne, gledam tudi audi, recimo a4... danes sem si ogledal bmw-ja z drugega linka. Sem bil kar malo razocaran nad videnim. Bil je razbit in kar je se slabse izjemno slabo popravljen. Tecaji vrat kar s copicem popravljena barva, barvano pa tako kot bi ga nekdo doma pod kozolcem barval... skratka izredno grdo. Veriga naj bi bila menjana na okrog 190000 km, sprva je prodajalec rekel, da ni bila in se je sicer se nic ne slisi, ko smo pa odprli pokrov smo pa videli tisto nalepko na vezni, ki "dokazuje", da je bila menjana. Prestavna rocica mocno vibrira, pravtako pedal sklopke. Motor sicer lepo tece, peljal se z njim nisem, ker sem po videnem izgubil interes in kaj cem potem...
Zakaj ne bmw?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov